V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
tak baby pridala som si do albumu moj bruch radsej bez blesku lebo keby ste vy prvorodicky videli moje strie po malej asi by ste mali nocne mory 😀
este je to baba, ktora fakt enchcem aby vedela ze som tehu, ani by mi nevadilo, keby zistila az ked porodim 😀
som na pediatrii na kramaroch...teraz mam diabetikov, som celkom rada, po onkologii a pod. oddeleniach detskych su to celkom zdrave deti, a pomerny klud 🙂
aspinka, ja sa strii tiez desim, uz mam na prsiach z toho jak mi narastli pocas puberty a dufam, ze nebudem mat z brucha potrhane balonisko, ale tak hlavne nech sa male ma dobre 🙂
ja mam extremne strie fakt by ma mali nafotit ako odstrasujuci priklad ja som sa aj mastila aj nemastila ale mne strasne narastlo brucho ako keby som nosila trojicky lebo mala bola cele tehotenstvo chrbticou von z brucha a koncatinami ddo utrob tak ja sa tak s tym chrbtom sponovala mi ho vytahovala von ale je mi to jedno na kazdu striu som nesmierne hrda a som presvedcena ze teraz uz nebudu lebo to tam mam ako napinaciu gumu do treniek 😀 😀 😀
aspinka, pekné bruško už 🙂 a to tak rýchlo bruško narastie? ja už si nepamatám kedy to bolo pri prvom tehu. teraz mi ešte ostalo po malej, tak mám skoro také isté ako Aspi, len zmena tá, že nie je slaninkové, ale jaksik stvrdlo a ked si čupnem k malej, tak cítim že sa nerozleje, ale je to trochu nepríjemné a musím nohy dať od seba 😀
ja mám strašné strie zasa na stehnách zo zadu a bokov 😒
ok idem bucat snad mala nebude bundosit lebo ked jej povieme ze ide do skolky tak nevstane ani o osmej a vcera sme jej povedali ze zostane somnou doma a mrsica prisla o pol piatej som ju hnala do postele ze ked este raz pride tak ju do tej skolky naozaj vysikujem uz jej nebolo a tahala radsej to pol deviatej 😀
bruuuu noc 😉
co uz s nimi, nic nenarobime...ja sa uz preventivne kazdy den mazem s Elasti Q, prsia a brucho, hadam pomoze trochu
aspi, pekné bruško. ja neviem, ja mám tiež strie, nejako som to neriešila, ani neriešim, vôbec mi neprekážajú... 🙂
mne trochu prekazaju v niekotrych plavkach...nie nejak brutalne, ale tak dufam, ze to nebude moc horsie 🙂
idem spat aj ja,zajtra zas skoro vstavat, plus idem si k byvalej gynekologicke uz s paierikom od noveho pre dokumentaciu tak mi ju bude musiet dat, dobre som sa za toprehnala, ale tak budem mat pokoj od nej konecne 🙂
majte sa krásne a brú nocku 🙂
yaninna preco si neni spokojna s primarom? leish aj ja si denno denne natieram brucho s Elasti Q lebo na prsiach sa mi uz vyrojili ako mi strasne rychlo narastli teraz a včera som si nasla jednu aj na boku 🙂 ale mám normálne pocit že ten krém pomáha nieje mi to tak vidieť..
Ahojte. Tak dnes mame krizu co ste vsetky rozlietane? Ja som mala zase divoke sny katastroga 😀
ahojte, dnes máme krásny deň.
aspinka, ja mám tiež divné sny, to je hrozné, ako z najhoršieho amerického prepadáku 😀
dnes si moja mama zobrala na víkend Oliverka, tak som plakala asi 15 minút v kuse, tak mi bolo za ním smutno, myslím, že to sú tie tehotenské hormóny,
dnes som našla na esprit stránke krásne šaty, baby, čo sa chystáte tiež na svadbu, tak pozrite,
http://www.esprit.at/?welt=for_moms&downwelt=fo...
ešte sa chcem opýtať dievčat z bratislavy... v shoppingoch v ba majú nejaké tehu oblečko? napriklad next, zara, esprit? mne sa páčia aj tehu veci z nextu, no neviem, či si to mám objednať z netu, radšej by som si to vyskúšala.
ahoj baby ja už ani neviem čo sa mi snivalo biela no aj po porode budeš citlivejšia ja som plakala za malou ked mi ju vzali len na noc koli žltačke 😀
tak ja som asi necitliva lebo mne ked mala strasne po porode grcala az mala ucpaty nos aj usta a museli sme ju rychlo utierat aby sa neudusila som bola cela stastna ked mi ju prvu noc zobrali sestricky na novorodenecke ja by som celu noc ani nespala len na nu pozerala ci sa nedusi.
Baby je to na vas ale ja si urcite ziadna drahe tehu oblecko kupovat nebudem radsej usetrim korunky na vybavicku mne sa to zda take zbytocne a v tych obchodoch su tie tehu oblecenia take drahe lebo najlepsie sa da zarobit na tehotnych zenach a malych detom i ked u mna vela nezarobia 🙂 ponosite to jedno tehotenstvo a uz to aj tak nikdy nepredate za to co ste to kupili 😅
aspi, ja by som si tiež nekupovala, ale idem na svadbu 🙂
biela: urcite ano, v Peak and Coppenburg, ci ako, tam je toho vela, aj inde sa urcite najde. Ale este som nehladala, este mam doma volne nohavice 🙂
tento vrch sa mi paci 😉 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8333795&tab=0
biela budem pozerat inzeraty mozno ti nieco najdem co ty vies a aku velkost mas?
u nas ma mama po porode narok dve noci mať u sestričiek ja som ich nevyužila nebolo to preto že nechcem ale po tych emotivnych zažitkoch neviem poriadne spať stale som myslela na dieťa a aj ked spolubyvajuce buvali ja som stale nevedela zaspať ale musim priznať že som stresmenmama 😉
baby skoda ze sme neni celebrity to by sa hned nejaka tehotenska znacka ponukla ze nam budu poskytovat veci zdarma aj potreby pre babatko nie 😀 😀 😀
baby pozeram ze riesite tehu oblecko, pekne maju podla mna v h&m a v c&a a aj ceny su tam celkom priaznive 😉
boze ja sa uz neviem dockat dr. este tyzden cakat, to je hruuuuza 😅
aspi, ja tiež pozerám mmb, tam je toho veľa, len tie baby to strašne draho predávajú. obnosené rifle len o 20 percent lacnejšie ako nové 😕
a nové veci... nie je to tam dobre odfotené, preto by som radšej šla na nákupy, no až keď bude po prvom trimestri...
aspinka, tak keby sme boli dara rolins, tak by sme dostali všetko - aj kočík, aj tehu veci, aj fľaštičky aj cumlíky 😎
ja som Oliverka nemala pri sebe, bola som dve noci na JIS a potom keď ma dali na normálnu izbu, tak ma tak bolela jazva po sekcii, že mi ho nedali na noc, ale aj tak som nespala, lebo mamička ktorá bola so mnou na izbe, mala malého krikľúnika, potom tú ďalšiu noc už bol Oliverko pri mne a zase kričal on celú noc 🙂
caute kocky
no pridavam sa do klubu divokych snov ☹ tuto noc som dokoncala plakala zo sna...pamatam si ze ma najprv trhali psy, potom som krvacala a potom ma nieco desivo strasilo...to uz ma muz zobudil, lebo mal vazne obavy 🙂 ale myslim ze za to moze spln....to mavam vzdy desive sny
linduska
ja tam idem tiez prvykrat, tak som zvedava...a doteraz som mala zensku lekarku, tak muz bude zmena... 😕
ja pojdem tento rok minimalne na dve svadby a obidve budu v poslednom trimestri...no tak budem riadna "gula" 🙂
ahojte, ja mam z minuleho tehu tehotenske veci z H&M a C&A a su ozaj super....ja by som sa s kupovanim tak neponahlala, mne napr. narastlo brusko az v 6. mesiaci, dovtedy som nosila svoje rifle a stacili mi 1 rifle, 1 nohavice a asi 2 tehu tricka...vsetky som nosila svoje, mala som male brusko, takze sa mi do triciek krasne zmestili....
hm...mne budu coskoro uzke nohavice co nosim do prace...rifle v pohode
ale budem si musiet kupit nejake business oblecenie 😒
HM a CA su podla mna celkom OK - nie drahe a nositelne 🙂

Leish, to máš pravdu... už aspoň to ju mohlo zaraziť a ísť k lekárovi skor... antikoncepcia našťastie neublížila, má už aj nejako rok tá malá 🙂