V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Ja som si posledne rifle kupila o 2 cisla vacsie, aby boli veeelmi pohodlne, a teraz ich ocenujem 😵 Aspon mi uz tak nepadaju 😀 Mimcom to sice asi nebude, len sa mi zduli creva 🙂
ahojte rada by som sa pridala 🙂 dúfam že ešte budem spadať na december 🙂
mirkita, preboha, trhali ťa psy? 😀
nika: myslim ze sme 3-4 co mame termin 31.12 😉
Dnes som bola u lekára koli bolesti vaječníku a ten my potvrdil tehotenstvo som v 4tt.
Termín by som mala mať 31.decembra
jaaaj baby vy ake ste v klude ze mate terminy 24.12, 31.12. ja ked sme planovali mimi tak som nechcela byt tehotna v decembri aby som nerodila na vianoce alebo silvester po 8mes snazenia to aj tak padlo na december ale nastastie na zaciatok mesiaca 😅
jéj to je fajn aspoň budem mať ským pokecať 🙂
albao 🙂 možno s vas niektora bude v spravach ako novoročne babatko 1.1.2010. 😀
1.1.2011 😀
mne nevadí ten termín nejak som nad tým neuvažovala
baby na MDcku sa ide 6 az 8tyzdnov pred porodom?
aspinka no to aj mna potešilo že aj keby prenašam na vianoce budem určite doma,,,,,,,,,,,,,,,,,, 🙂
aspinka: no mne je to uz uplne jedno. Vobec sme to necakali, podla lekarov bola u nas sanca 0% 😉 Takze ja beriem miminko uplne hocikedy 🙂
nika: a dobre ti to vypocital? Ja ked si nahodim posledna MS do:
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7
Tak mam termin 31.12. a prave som zacala siesty tyzden - teda mam 5 ukoncenych tyzdnov. Mozno myslel 4 tyzdne stary plod? A teda si 6tt ako ja?
imarikai: 😀 Tak ak zbadas to prve mimco s maminkou v TV, a maminka sa bude schovavat za perinu, tak to som bola ja 😅
albao 😀
jasne baby po 8 mesiacoch snazenia to uz bolo jedno aj mne 😀 hlavne nech pekne rastie a je zdravucke! Inak posledne dni mi je lepsie neviem ci sa mam tesit alebo sa mam bat. Ale prsia a krize bolia 😎
aspinka: ja prejdem tymito stavmi aj dva razy za den. Najprv sa bojim, ze ma bucho boli, potom, ze preco neboli 😀
to som si sama rátala podla poslednej MS čo som si nahodila to tak vyšlo. Lekár len týždeň určil v ktorom som termín my o mesiac povie
albao: ten istý pocit stou bolesťou mám aj ja 😉
Nika: a kedy si mala poslednu MS? Ja 26.3 😉
Ja som mala 27.3. 😀
opravujem 26.3. tak potom na rovnako
nika: 😀 tak to sme zhruba na rovnako 😉 Dokonca ked si zadam termin podla ovulacie, tak mam 30.12. ale vsak jeden den uz hore-dole. Hlavne nech pride happy end 😵
presne tak len som mala obavy tak som dnes nabehla k lekárovy strašné bolesti pravého vaječníka som mala
nika: ja mam ist az 17.5. ale keby hocico, tak panikarim a bezim ihned 😅
jejej caute nove prirastky 🙂
biela - hej, normalne ma kusali a trhali psy ...a moj manzel plus dalsi 3 ludia boli meter odo mna a nikto to nevidel a nepomohol mi...ja netusim kde sa taky sen zobral
albao: mne vravel že stačí o mesiac keď prídem dneska pozrel aj ultrazvukom že je všetko ako má byť len ma trápia tie bolesti ☹
no...moj muz bol vyslovene vykolajeny z nasho terminu (28-30.12. - kazda kalkulacka ukazuje inak, PM bola 23.3.)
ale ja si myslim ze je fajn ze na sviatky aspon bude doma, aj ked nebudeme cestovat co sme vzdy zvykli....
chcem rodit na Antolskej a to mame kusok, tak nakoniec je termin Ok
moja jedna kolegyna si pochvalovala napr. koniec novembra ze cez zimu aspon bola s malym doma a ked zacala jar, uz bolo babo vacsie a uzivali si prechadzky
mirkita tvoja mysel pracuje na plne obratky jak si tehotna možno preto maš take sny 🙂 ale našla som ti na nete snar len dufam že ťa nevystrašim 😒 Pes
- agresívny: Ocitneš sa v nebezpečenstve.
- besný: Zlé znamenie. Niekto ti ublíži alebo sa doma veľmi poškriepite.
- bez srsti: Máš verného priateľa.
- biely: Zoznámiš sa s príjemným človekom.
- buldog: Získaš ochrancu.
- čierny: Zradí ťa priateľ.
- dráždiť ho: Hrozí ti nebezpečenstvo.
- hrať sa s ním: Pomeríš sa s nepriateľom.
- huckať ho: Bude ťa hrýzť svedomie.
- chlpatý: Máš nepriateľa.
- krotký: Znamenie vernosti.
- ktorý ťa pohrýzol: Povadíš sa pre peniaze.
- lovecký: Budeš sa dobre zabávať.
- močiaci: Budeš mať nepriateľov.
- počuť ho brechať: Zlé znamenie.
- počuť ho vyť: Veľmi ochorieš.
- poľujúci: Získaš dobré miesto.
- priviazať ho: Niekto ťa chce okradnúť.
- vidieť, ako sa hryzie s iným psom: Ublížia ti.
osobne tomu neverim moja svokra každe rano stavala s tym že niekto v rodine umrie lebo sa jej snivalo o bielom a so zubami keby to tak je z rodiny už nik neexistuje 😉

a hlavne pekne 😉