icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

sante
30. apr 2010

leish a ty chodíš k nemu do ivanky? lebo ja do stupavy 😀

leishmania
30. apr 2010

to som ja ani nevedela ze ordnuje aj v stupave, takze sa nestretneme, ja do ivanky idem, to je od ba najblizsie

sante
30. apr 2010

a kde v ba bývaš? myslím že v Stupave len pondelky do večera do sedem, od obeda...

leishmania
30. apr 2010

momentalne v Ba ale casom sa chceme stahovat do dediny v blizkosti ba, nechcem pisat verejne, kvoli jednej babe tu na koni 😕 ale v ba budeme podla mna este tento rok...uvidime podla situacie

sante
30. apr 2010

aha jasne beriem 😉 hej pamatám, že si spomínala že sa chcete presťahovať 🙂

vitezova
1. máj 2010

Ahojte dievcence 🙂 som vas normalne stratila neviem najst svoj posledny komentar tak pisem teda ako sa mate? co mate nove? 😉

zebricka23
1. máj 2010

Dobre ranko dievcata 🙂

ja som sa zobudila s uplne polamanym chrbatom....auuuuuuuuuuuuu

vcera ma dost popichovalo raz v jednom raz v druhom vajecniku,ale nic hrozne 😒

tak moje prsia sa riadne zvacsili, a boleli ma teda strasne,som sa ich nemohla ani dotknut...ale momentalne je to uz lepsie....
idem si uvarit jedno kaficko...davam si raz za den pol kavy,pol mlieka....to sa moze......inak by som umrela.....ale chcem si kupit Caro,a to by som mohla castejsie 🙂
a potom upratovat a varit 😠

vitezova
1. máj 2010

zebricka - s tym chrbatom je to horor a ze vraj tehotne nemozu chodit na masaz aspon v prvom trimestri tak diky pekne..vcera som prehovorila muza nech mi aspon krcnu trochu pomasiruje....🙂 no a tie bolesti v brusku to mam aj ja ale len niektore dni a niektore vobec... a v ktorom si tt?🙂

marcelkatt
1. máj 2010

Dobré ránko 😉 ja si idem dať sprchu, potom chcem konečne niečo upratať a poprať. Poobede by s,e chceli ísť do parku, ak nebud moc páliť slnko. Má tam byť nejaký program, tak som zvedavá. Pekný dník všetkým 🙂

vitezova
1. máj 2010

marcelka - pekny den a uzite si 😉

denika
1. máj 2010

Ahojkajte babule 🙂 mne je teraz trochu blbo,tak som som si dala chlebík s maslom, snáď to prejde.Ja sa chcem ísť pozrieť na prvomájový jarmok. Všetkým vám aj s babatkami prajem príjemný slnečný dník 😎

zebricka23
1. máj 2010

Vitezova ..som v 6tt 🙂

no masaze byt nemozu,ale nejako som to rozchodila.....

ja by som rada poobede s kamoskou na tu vystavu Dieta a rodina.....a potom sa asi ucit....lebo chlapi idu k svokre a ja mam onedlho statnice.... 🙂

skoda,len ze to pocasie mi nepomaha k uceniu 😠

albao
1. máj 2010

Inak mne sa prsia nafukli ako vzdy pred MS a take su stale, obcas trochu zabolia, potom chvilu je to dobre. Ale bradavky mi nestmavli zatial 😉

sonicka: ty si ako ja 😀 Ja tiez neviem lekarom odporovat - ked take nieco chcem, musim sa dopredu na to psychicky pripravit 🙂

mirkita
1. máj 2010

pekne ranko
ja mam prsia rovnake, malilinko citlivejsie ale nie su vacsie a nemyslim si ze sa moc zvacsia
to vcerajsie pichanie preslo, ale bolo neprijemne... mam pocit ze teraz sa v mojom bruchu stale daco deje 🙂
my len vymyslame kam by sme isli...najhorsie je ze som sa tesila na pekne pocasie na kopu veci a nic nemozem...korcule, motorka, do lesa (klieste)....tak je to tazke 😒

albao
1. máj 2010

mirkita: mam jeden bylinkovy recept proti kliestom, treba sa natriet tym rano a vraj funguje zarucene 😉 Ja sa teda lesa asi nevzdam, tie prechadzky ma ukludnuju a ja som mala kliesta len raz v zivote, aj to som vtedy si ho doniesla od jazera.

Vcera som sa pekne vystrasila, svokrin pes sa rozhodol ist nuchat na stol a zobral to "zkratkou" cez moje brucho 😅 Pekne my ho vymasiroval, tak som ho hnala a potom som cely vecer rozmyslala, ci mohol nieco zle porobit. Ale asi nie este, len som zacala 6tt a ten pes je maly, tak snad je vsetko v poriadku.

mirkita
1. máj 2010

albao no sem s nim...prave vymyslam ze sa dacim natriem...moj muz nechce kvoli kliestom o lese ani pocut

albao
1. máj 2010

mirkita: vraj je to recept zo Svedska 🙂 Nakopirujem:

1 vrecúško rozmarínu (dostať v obchode ako prísadu do jedla)
1 liter vody
1 lyžica bieleho vinného octu
Dáme variť 1 liter vody, keď sa voda varí odstavíme ju a dáme do nej luhovať 1 vrecko rozmarínu až do vychladnutia. Odvar scedíme a pridáme 1 lyžicu bieleho vinného octu.
Odvar prelejeme do spray fľaštičiek a uchovávame v chladničke. Pred výletom do prírody si nasprejujeme časti tela.

mirkita
1. máj 2010

dakujem....znie to jednoducho a prijemnejsie nez chemia z obchodu 🙂

monko
1. máj 2010

albao tento receptík práve včera doniesol domov môj manželík 🙂 , takže ho určite vyskúšame

my sme boli včera u doktora, urobili mi odbery a ultrazvuk, podla ms som 9tt+4 ale podľa veľkosti bábätka 8tt, na kontrolu idem o 3 týždne kedy dostanem tehotenskú knižku a potom mi doktor určí aj termín pôrodu, je to najlepšie v tom 12.týždni, keď sa dá bábo poriadne pomerať, tak sa neviem dočkať

chcela som sa spýtať, chystáte sa niektorá aj na 3D ultrazvuk? ja s mojou 1.dcérkou som bola, ale až v 26tt tehotenstva, ale vraj sa dá ísť aj skôr, kde dokážu odhaliť určité vrodené vady....

albao
1. máj 2010

monko: mne to prislo tiez emailom od kamaratov-turistov 😉

marcelkatt
1. máj 2010

Ďakujeme vitezova 🙂 počkám kým vstane malý a pôjdeme... ja si idem tiež oddýchnuť trochu 🙂
Monko - ja plánujem ísť na 4D ultrazvuk, bola som aj pri Erikovi v 23tt a som rada, tak chcem, aby obe deti mali pamiatku. Vtedy som bola v Hlohovci, no teraz už budem u môjho dr, už má aj on v ambulancii 3D/4D ultrazvuk. Dokonca aj prvé vyšetrenie som videla fazuľku v 4D 🙂

aspinka
1. máj 2010

Ahojte. TAk ja som dnes opat nevela vstat cely clovek ma bolel tocila sa mi hlava katastrofa. Najhorsie je ze som presvihla vychadzky ale aj tak sa mi nechce nikam ist. Ked pride mm domov vyslem ho nech ide von s malou chuda je tu somnou zavreta. Ja som jak spomaleny film na odstrel 😒

yoyo123
1. máj 2010

ahojte baby.....je mi to take blbe sa vas pytat ale nemam sa s kym poradit.Keby som potratila tak ako by to malo vyzerat?Videla by som nejake embryjko alebo čo?Lebo včera tak kusy zrazenej krvi zo mna vypadli.Ja neviem čo si mam o tom mysliet a pritom som bola na pohotovosti a babo bolo o.k,srdiečko bilo.

yoyo123
1. máj 2010

ked som išla na pohotovost,tak som len krvacala,a ked som prišla domov katastrofa take kusy zo mna išli,bolesti som nemala,tak neviem či je babo ešte dnu.Som z toho na nervy,keby som si spravila tehot.test,možno by som vedela na čom som.

nanuska12
autor
1. máj 2010

Ahojte 😉
yoyo123 neviem ti poradit

avanka
1. máj 2010

Yoyo, dovolim si odpovedat, tehotensky test ti ukaze pozitivitu este nejaky cas po potrate, lebo hormony HCG klesaju pomaly....

a s tou zrazenou krvou..no ja som potratila prvy krat v 6tt, krvacala som a mala som sialene bolesti brucha, nieco ako ked su zastavene vetry.....trvalo to 2 dni a potom zo mna na zachode vypadol kus zrazenej krvi velky asi ako pol palca......nic tam rozoznat nebolo, no a ked sme isli na UTZ o 2 dni, uz tam nic nebolo...

ostan v klude do dalsej kontroly, i ked to je tazke.....ber to tak, ze co sa ma stat sa stane a ak to ma babo vydrzat, vydrzi....ak nie, nepomozu ziadne lieky....pred chvilkou som docitala 1 clanok v Mame a ja na tuto temu.....
hlavne skus co najviac lezat, mozno to bola len krvna zrazenina....

mne to lekar tak vravel pri 1 potrate, ked som krvacala, dal mi len lieky a poslal ma domov, ze hospitalizaciou oni nic nezmozu, vacsinou sa takto telo zbavuje geneticky poskodenych plodov a ked sa to ma stat, tak sa to stane......

treba dufat a verit, drzim palce 😉

mne je zase akosi tazko od zaludka, bolo mi aj dobre, ale dala som si 4 makove lokse so slivkovym lekvarom
a nesadli mi....tak polehavam, chlapi odisli na bicykli za nasimi na zahradu, tak mam veget...mala by som sice zehlit, ale vecer sa snad donutim 😅

a co sa tyka 4D, my nepojdeme....ja som chcela uz pri Lukaskovi, ale manzel to odmietol...ze on chce maleho vidiet az ked sa narodi.....a nelutujem...vacsinou tie babatka vyzeraju ako mimozemstania a my sme napr. uz v 30 tt vedeli, ako bude maly vyzerat.mala som tak kvalitnu fotku, ze sme videli aj maminkine velke pery 😀
je pravda, ze dokazu rozoznat vrodene vady, ale to skuseny gynekolog dokaze aj na 3D

yoyo123
1. máj 2010

dakujem avanka za odpoved,presne aj ja hovorim čo sa ma stat sa stane ja to už asi neovplyvnim.

fecova
1. máj 2010

biela tak sekciu mam preto, lebo prvu som sice mala neplanovanu,pre nepostupujuci porod a odchadzalo mi babatko, a neskor zistili, ze som vlastne mala ist na sekciu planovanu, a teraz idem preto,lebo pol roka po porode mi zasa otvarali jazvu, vyberali mi poylypy a pred dvoma rokmi myomy z maternice, tak uz mam sekciu,lebo jazva bola 3 krat rezana

biela
1. máj 2010

ahojte,

fecova, tak to máš riadne komplikované 😒 to ti nezávidím. asi ťa tá jazva bolieva.... aj mňa bolieva jazva po sekcii, také bodavé bolesti ako keby mi do toho pichali ihlou. neviem, či je to normálne.

yoyo, ja ťa tiež možno trošku ukľudním. keď som bola v nemocke s tým špinením, raz ráno také čosi tiež zo mňa vyšlo, ako zrazená krv, bolo to veľké ako nechet na palci a vyzeralo to ako kúsok pečienky 😖 pýtala som sa na to doktorky, ale tú to nejako nevzrušilo, ževraj to je normálne.

dúfam, že ste dnes prežili krásny prvý máj, a všetky ste boli pobozkané pod čerešňou. 🙂

mimi21
1. máj 2010

ahojte
ja sem k vam nejako nestiham, je tu riadne ziva diskusia 😉 😉 😉
chodim este do temy k majovkam 2009 a dve temy nejako nestiham obhospodarovat 😅
dnes som mala zase nutkanie kupit si test, hoci v pondelok boli // 🙂
vobec sa ako tehula necitim, nic take, akurat ked kojim malu, tak trochu bolesti v podbrusku 😖 ale co som citala, tak kojit pri tehu pokial to nezakaze lekar nie je problem
uz som sa bala ci nebude nahodou nejaky problem lebo ma dost casto pobolieva v podbrusku ☹