icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
1. máj 2010

Mimi mňa často pobolieva podbruško, to je asi normálne. A keď boli // tak si tehula a blahoželám 🙂

mimi21
1. máj 2010

no co ja si tak matne spominam pri prvom tehu a to nebolo tak davno 😀 tak by to malo suvisiet aj s roztahovanim maternice ale pride mi to skoro kedze este by som mala byt len 6tt
marcelka a aj test sa moze pomylit 😀

marcelkatt
1. máj 2010

Tak Ti prajem, aby sa ten Tvoj nemýlil 😉

sante
1. máj 2010

Ahojte tehulky, už som aj zabudla čo som chcela napísať pokial som vás dočítala 🙂
dnes ma trochu dosť pobolievali vaječníky, ale snad to bude ok, v pondelok idem na sono, tak sa teším, majte sa krásne papa 🙂

a kamoške sa narodilo bábo, tak som jej dnes spravila plienkovú tortu 🙂 http://i39.tinypic.com/e9x9pt.jpg

bejca
2. máj 2010

ahojte 😵

ajja blahozelam novym tehulkam 😵

podbrusko a aj vajecniky pobolievaju aj mna , a aj prsia a teda tie dost 🙄 ale inak pohoda 😵

Sante krasna plienkva torta 😵

ja robim sem tam nejaku obyc tortu 😉 ako napr krstniatku teraz k zasnubam :

leishmania
2. máj 2010

ahojte, bejca pekne torticka! 🙂

sante ty si ktory tt? kedy mas termin? inak super plienkova torta 😉

mne od vcera normalne ze narastli prsia ze mam vyplnene vsetky podprsenky na fest, no neviem co budem mat na hrudniku ked tam mlieko bude 😅

marcelkatt
2. máj 2010

Krááásna tortička 😉
Inak dobré ránko a peknú nedeľu všetkým.

marcelkatt
2. máj 2010

Aj tá plienková je úžasná...

albao
2. máj 2010

Ahojte! Tak moji rodicia to uz vedia 😵 Maminka od dojatia vyronila slzicku a ocino srsal vtipmi, ze mu mam co najskor oznamit, ci ma vyrabat prak alebo domcek pre babiky 😅 Bude to ich prve vnucatko 🙂

albao
2. máj 2010

Bozinku vy tak krasne peciete! Mne pada sanka!!!

bejca
2. máj 2010

dakujem za pochvalu 😵

aj u nas to uz vsetci vedia ze som tehu 😵 myslim rodinu 😉 a v praci kedze som stale na RP to este nemusia vediet 😉

my dnes asi behneme niekam so svagrovcami ci do ikei alebo niekam sa len tak " prejst " 😉 peknu nedelu vsetkym 😵

este vam prilozim 2 torty co som mojmu Petkovi k druhym narodeninkam piekla 😵 😉

marcelkatt
2. máj 2010

Baby vy ste také šikovné. Aké pekné torty. Ja si netrúfam sama.

bocjanka
2. máj 2010

Ahojte, tak ja som od piatka znova v nemocnici pre krvácanie. Tiež zo mňa vypadla zrazenina krvi a potom len krv. Malé je v poriadku zatiaľ akciu tiež má, som z tohto tehotenstva poriadne nervózna. Volali sme jednému liečiteľovi, ten vraví, ten povedal, že som zamorená jedmi z prostredia. Neviem, či tomu mám veriť, mám brať nejaké homeopatikum na vyčistenie tela. No uvidíme, čo sa má stať to sa stane, už s tým nič nenarobím. U nás s krvácaním vždy nechávajú v nemocnici, pre prípad, že bude nutná kyretáž a aby nebolo ohrozené zdravie matky a vývoj ďalšieho tehotenstva. Čo sa týka toho krvácania, na ultrazvuku nebol nájdený zdroj, takže ani nevedia odkiaľ sa tá krv berie. Prajem pekný zvyšok nedele, užívajte si tehotenstvá...

albao
2. máj 2010

bocjanka: juj, tak velmi drzim palce aby to malo stastny koniec 😉 A niekedy sa liecitelia pekne trafia, az ma to prekvapuje, tak si to homeopatikum vezmi, a dufam ze zaberie 😉

biela
2. máj 2010

boc, moja, držkaj sa 😉 budem na teba myslieť a držím palce tebe aj bábätku...

nanuska12
autor
2. máj 2010

PO RADOSTI SKLAMANIE:

Baby v piatok rano mi prislo hrozne zle t 😝 ak som utekala k mojej obvodnej lekarke ale ta ma poslala gyndosovy klop-klop srdiecko bije videli sme mrnusa ale povedal ze je hrozne dole TAk neviem ze mam si pockat ked mi brusenko narastie a potom ze by som mala nosit tehu pas 😉Ja som sa neubranila slzam 😢 Teraz v 8tt pojdem na nejake vysetrenie 😲 😨

nanuska12
autor
2. máj 2010

BAby nikto????Tu neni??? 😅

nanuska12
autor
2. máj 2010

Jake vecicky som nasla na nete 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nanuska12/al... 😉

barbora87
2. máj 2010

Ahoj nanuska...no neboj este neni nic stratene...hlavne,ze mimi je ok a musis mysliet pozitivne...ja idem v stredu na utz na srdiecko a mam strach...dnes som poobede spala aked som
sa zobudila tak som mala niekolko sekund hroznu bolest bruska...az mi prislo zle...hrozne som sa zlakla...a teraz som zdeptana...

nanuska12
autor
2. máj 2010

barbora dakujem 😉

mirkita
2. máj 2010

kocky
drzim palce vsetkym...je mi luto ze prezivate take stresy....verim ze to dobre dopadne...uz som tu na konikovi citala tolko problemovych tehotenstiev a su z toho krasne deticky
tak hlavky hore a nohy vylozit a pekne odpocivat....

mirkita
2. máj 2010

inak dajte si pozor na rozne "kolove" napoje
vcera sme s muzom porovnali jeden taky napoj s instantnou kavou a zistili sme ze je tam viac kofeinu ako v neske....to by som neverila, ale podla gramaze kofeinu to sedi....

dnes sme si dali dlhu prechadzku a zistujem ze nemozem narz chodit a rozpravat bo pri tom dychcim 🙂 a muzovi sa smejem ze on uz ma dieta teraz - pol prechadzky ma napominal nech nechodim potrave kvoli kliestom, nech sa nechytam hrdzaveho zabrdlia a nedycham "splodiny" z cistiky odpadovych vod 🙂

a kolegynke sa v piatok narodil uzasny chlapcek, neviem sa dockat kedy ho pojdem pozriet...velmi si pochvalovala EPI ....rodila dlho a nakoniec to aj tak bola sekcia kvoli polohe babatka, ale s EPI to vraj bolo v pohode

mirkita
2. máj 2010

pardon za tie chybicky...pisem rychlejsie nez myslim...

barbora87
2. máj 2010

Ahoj mirki...
No vies clobek sa zlakne...krvacanie nemam tak je dufam zatial vsetko ok...
No ja kavu vobec nepijem len sem tam colu ale vcera som pila dost kofoly...no modlim sa aby bolo vsetko ok...

aspinka
2. máj 2010

AHojte baby. Vcera mi bolo hrozne vecer mi bolo tak zle nadrapovalo ma navracanie ale nevracala som zaludok bolek bola som uplne nevladna sposobilo to ze som cely den malo jednla muzik mi urobil bujon a ten mi neskutocne pomohol. Od dneska si na to davam velky pozor aby som vzdy nieco zjedla!!!! Dnes mi bolo fajn doobeda tak mdlo ale potom uz ok az doteraz.
Jak ked vas citam tie vase problemy a krvacanie tak sebe samej nadavam aka som nevdacna nic mi nie je nekrvacam a aj tak mam strach! Zle mi je prsia bolia podbrusko napate a natahuje sa a ja stale na vaskach pred okolim tajim tehu ani naznak ale to vsetko kvoli tomu co som prezila pred dvomi rokmi. Slubujem ze uz budem dobra!!!! poslusna!!!!! 😀
Dnes mi robil problemy pas pri soferovani taaaak ma tlacil hruuuuuza verim ze ked brusko vyhupsne uz to podbrusko tak tym pasom nebude trpiet!
Torty su krasne moja kamoska robi super aj mojej malej kazdy rok k narodkam ale tento rok skusim aj ja ale samozrejme ze si pomozem nakupim platy a jedlu oblatku princezne zas na prvy krat to nebudem prehanat 😅

nanuska12
autor
2. máj 2010

mirkita to aj ja tak pisem 😀

andelik
2. máj 2010

Ahojte baby...dlho som sa tu neukazala a skoro som odpadla, z toho kolko ste toho popisali... 😀
Vitam nove tehulky a tym, ktore trapi krvacanie a dalsie komplikacie, tak prajem vela trpezlivosti a hlavne optimizmu, aby to vsetko dobre dopadlo...viem si predstavit ake to pre vas musi byt teraz tazke a hlavne stresujuce....drzim vam silno palce a verim, ze to dobre dopadne 😉 😀
Ja sa stale mam nevolnosti a niekedy trvaju cely den aj vecer a v noci sa casto budim a chodim na wc, ale som aj taka nesvoja, ani to neviem poriadne opisat, ale uz nespavam, tak spokojne ako predtym...prsia a podbrusko sa niekedy este ozvu asi sa to tam vsetko poriadne natahuje, takze ani niet divu, ze nas to este stale pobolieva...dnes v noci ma v podbrusku trosku pichalo ako keby ma niekto stipal a vzdy ked som si polozila ruku na to miesto, tak to prestalo...mozno babu chybala mamkina pozornost 😀 ...tento tyzden idem na prvu poradnu a mala by nam midwife vystavit aj tehu knizku a 28.05. sme objednany na scan v 12 tt, tak sa na to uz strasne tesime a dufame, ze vsetko bude, tak ako ma 😀

Prajem pekny vecer vsetkym tehulkam 😀 😀 😀

nanuska12
autor
2. máj 2010

andelik ahoj! 😉 Tanecny vecer ci nie??? 😀

avanka
2. máj 2010

ahojte, krasny dnik za nami, dieta spi, o chvilku pojdem za nim 😀
Nanu, krasne 😉
my frcime na krtkovi🙂
http://www.facebook.com/album.php?aid=14776&id=...

Lukaskova izbicka, ak chcete, pozrite

nanuska12
autor
2. máj 2010

avanka pekna izbicka no ja som na macka pooh skorej a ke´by chlapcek tak cars auticka ale ten krtko je originálny 😉 Aj ta komoda zo skrinou 😉