V roku 2009 priletí k nám bocian
Ahojte babenky z temicky ... V roku 2008 sa nepodarilo ale rok 2009 to isti ...
tak vas tu vsetky vitam a zelam si aby tato temicka bola pre vsetky z nas uspesna a tehulkovska ...
😵 😵 😵 😵 vela stastia tfuj tfuj tfuj a len same // testiky
ahojte. ja hnedka z rana 😅 blba otazka. ako je to u vas v praci s inventarizaciou?
sak mne sa tu nic niemeni a nikdy mi to nesedi.
ahooojte. tak som si precitala ako ste pekne ukludnili betynu a skusim si aj vziat tie rady k srdcu a budem mysliet pozitivne. ja idem na kontrolu k doktorovi teraz v piatok 22.5.,tak mi drzte palce.
posielam virus TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, nech sa na Vas z neho conajviac nalepi 😉
😀 😀 😀 lilix, mne to tiez nikdy nesedi, nic si z toho nerob 😵 😵
treba to prisposobit, aby sedelo 😀
no jedine. kokos sak kde som mala oci v roku 2007 kedy sme to robili. 😠
tak tehulkam drzime palce, nech dopadnu dobre na kontrole a nech vam drobcekovia pekne v bruskach rastu 😵 😵 😵 , pekne podajte report potom 😉
lilix ahoj,ty mas tiez zaujimavy grafik,skoda,ze sa teraz musis preliecit
shandy ďakujeme 😉
dakujeme 😵 😉 a Vy sa na opaltku vsetky pekne snazilkujte, nech nas coskoro nasledujete
ja som rada, ze nase tehulienky nam ostali verne.. 😅
hej bety myslis, ze je zaujimavy? skoda skoda, lebo tento krat som mala najtahavejsi hlienik a my sme to museli takto presvihnut ☹
no škoda lilix,ale dôležité je aby si sa dala rýchlučko do poriadku a mohli sa naplno venovať splneniu túžby 😉
ahojte babulky, už som tuuuu 😉
píšem toto už druhý krát, tak dúfam, že mi to zase nepadne 😠
sa mi už krížia oči z tej roboty a zaspávam 🙄 , tak sa vám idem povenovať 😉
čo nové a čo je práve na pretrase? nech som v obraze 😉
jaru vitaj a nepracuj toľko, bo od robota aj kone kapu 😀
no preberali sme tu grafiky a s kolienkom ste nadejne grafitacky 😉
no už nepracujem - by som zaspala pri tom 😀
ako že nádejné grafitáčky? že budeme robiť grafy do nemoty ☹
ahojte ja som tu z obeda ... horor este tu musim obsediet 3.5 hodiny 😠
ahoj jaru.... čo je na pretrase??? asi ani nič , len spomíname a študujeme grafíky a tehulôčky idú na kontrolu tak drzkame palčeky... 😉
baby no pome este som dnes nezastihla ani od jednej z vás čo i len jedno T..... tak chytám ... posielajte
ahoj wolfi, aj ja som práve dotlačila 😉 ale kukám, že som si asi naložila málo - ešte by som niečo zbodla 😀 tuším ma obchádza predmrchová žravá nemoc 😉 🙄
baby viete na co sa tesim, ze tu nezostane ani jedna snazilka.. ja tomu verim, budeme mat vsetky dietky
lilix, na to sa teším aj ja 😵 a tiež verím, že budeme všetky maminkami...čo sme my horšie? všetky si to zaslúžime, nie 😵
jaru no to aj ty mavas take zrave predmrchovske dni, ja by som zozrala aj mrtvemu z ucha ale ja uz mrchujem 2 den
wolfi, ja ako kedy - ja mám takéto dni občas aj celý mesiac 😀 😀 😀
kolienko ako to že nie,veď sa kukni o stránku späť, ráno som konkrétne tebe posielala ☹
a pre všetkyTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
jaru,nemyslela som to tak,že budete donekonečna robiť grafiky,ale skôr tak,že tento máte šancu dotiahnuť po žltú hranicu 😉
betyna a ja co ..???
bety, tak budeme len čakať, či dojdeme po tú žltú čiaru alebo nie 😉 a na tú ružovú mám čakať mrchu? skor sterovať nemusím? to by som rada vedela, že kedy ju mám čakať 😉
a dakujem za vírusíky 😉
Ahojte baby, lilix no ty máš teda grafík....fíha........ako pokračujete s liečbou, dokedy berieš ATB???
ahoj mati 🙂
wolfi,ved som napisala pre všetky,takže aj pre teba,ale keď chceš špeci ,nech sa páči TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ano jaru, okolo tej ružovej by si mala dostať mršku, mne to tak vychýdzalo +/- 1 deň. Takže ak ti bude cyklus pokračovať normálne,skôr ju nečakaj a najlepšie by bolo,keby si sa nedočkala 😉
bety dakujem speci pre mna .....
no to by som aj ja brala, keby som sa mrchy nedočkala tentoraz😉 😵 fajn, tak mám ešte tak týžden čas ako pozerám 😉super - ak dojde toho 28., tak ma asi šlahne - 29. idem na stretávku - to bude vzrúšo s mrchou 😠 🙄
bety, ukáž nám aj ty svoj grafík - nech sa pokocháme 😉

no kolienko, mne to hovorit nemusis, tie krce mam este v cerstvej pamati...
ale je pravda, ze tu alchemilku teda asi pit nebudem, lebo som fakt citala, ze stahuje maternicu, silne krvacanie a tak a to ja mam skor naopak 🙂 🙂
neva kolienko, tak otehotnies po clostiku 🙂