Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
baby ja som dnes mimo
ale kde najdem ceny do tej jasnej
rematu som nasla v texte
uz sa staloooo a fakt je ten, ze ma odradila voda v bazene v Jasnej, nakolko pre mimco chcem to naj a niestudenu vodu.. no neviem neviem .. baby zvazte svoje rozhodnutie.. my sa aj v lete chystame do Bojinc, ale vobec mi to nevadi .. ze by sme tam sliaj teraz..
@annie13 alebo tu u Evky v albume https://www.modrykonik.sk/fotoblog/fukylove/alb...
na tej remate ma odradza ze je to hned pri hlavnej ceste mne ked Branik vyleti z dveri von pod auto
to ma na tom sokovalo ze to maju tak hlupo
@alusha prosim ta neviem koho sa pytat tak prepac ak mam adresovat otazku niekomu inemu 🙂 , na remate som pozerala ake maju izby ale podla poctu tych 30izieb su rozdelene do 3''kategorii'' akoze lux standard a tak, a pri tej cene 30eur na osobu a noc je cena rovnaka na vsetky izby?
super,tak sa uz teraz tesim. 🙂 🙂 treba sa niekde prihlasovat???nasa Sofi bude hotova-tolko deticiek pokope,aspon sa vyblazni. 🙂 🙂
@annie13 a nie su nejako oploteni, ta remata??
@ikula2 rozhodujeme sa uz medzi rmeatou a juniorom, ceny su za osobu noc, u rematy to je 30 eur osoba/noc s polpenziou, bazenom, fitnes, bowlingom atd a juniora je to cca 22 osoba/noc takisto so vsetkym... a v remate nam dali pausalnu cenu tych 30eur na vsetky izby...
@ikula2
@kozorozec27 prihlaste sa do tejto tabulky
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag2MRo...
dievčatá, tak ma ešte napadlo, že ako je to s dopravou do tej Jasnej a na Rematu? Je fakt, že Remata je krajšia a dali nám cenu a neviem čo, ale ako sa tam dopravia baby bez áut? Zvážte.
@scully7 - dobra poznamka... 🙂 u koho je pravdepodobne, ze pojde bez auta?
este - Evka @streserka pisala do Jasnej ohladne ubytka, vody v bazene, postielok a tak... caka na odpoved... to su pomerne dolezite informacie aj pre nas vsetky... ked budu, tak dam este do toho zoznamu, myslite, ze tie ostatne hotely mozem uz zmazat? aby to zbytocne nezavadzalo... 😉
a pisala som IP pre @kacenika 🙂
ja nemám auto zariaďujem odvoz aale pre mňa je to 273 km ku 140 km 😖 😖 😖
no - ja som sa asi rozhodla - do Jasnej je lepsi pristup, co sa tyka vzdialenosti pre nas je to prast ako uhod... 🙂 a v Tatrach som uz dva roky nebola 😀 a bazen ozeliem...
este mi napadlo - moja sestra ma cestovnu postielku, tak ak by niekto mal zaujem, mohla by som zobrat aj tu a pozicat 🙂
ale prikláňam sa k tej remate ak je tá v ponuke ešte 😉

@cucovia aha, veru, tiež nie sú v tabulke a dávno sa neozvali, heni aj upozornovala, ale mizulienka tiež nie je v tabulke ak nie som teda slepá.