icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

scully7
11. jan 2011

@cucovia aha, veru, tiež nie sú v tabulke a dávno sa neozvali, heni aj upozornovala, ale mizulienka tiež nie je v tabulke ak nie som teda slepá.

annie13
11. jan 2011

baby ja som dnes mimo
ale kde najdem ceny do tej jasnej
rematu som nasla v texte

alusha
autor
11. jan 2011

@annie13 jasna je cena 16-17eur osoba/noc a 6-7eur vecera, ak si dobre pamatam

brusko6
11. jan 2011

uz sa staloooo a fakt je ten, ze ma odradila voda v bazene v Jasnej, nakolko pre mimco chcem to naj a niestudenu vodu.. no neviem neviem .. baby zvazte svoje rozhodnutie.. my sa aj v lete chystame do Bojinc, ale vobec mi to nevadi .. ze by sme tam sliaj teraz..

andy22
11. jan 2011

@scully7 a ostatne babulky, postrehla som, ze pripravujete stretko, ale ak sa neurazite, ja by som radsej uprednostnila nejaky vikendovy pobyt s mojou rodinkou, kde by sme si jeden druheho mohli naplno vychutnat, kedze sme neustale zavaleni pracou. Tak verim, ze to chapete 😉

alusha
autor
11. jan 2011

@andy22 jasne, ze to chapeme, ale myslim, ze aj tu si vychutna kazdy aj svoju rodinku a okrem toho sa aj spozname a pokecame, napr. v tom bazene, na ihrisku alebo vecer v bare 😀 ale tiez sa chcem venovat aj svojej rodinke a uzit si oddych 😀

scully7
11. jan 2011
streserka
11. jan 2011

@brusko6 pisala som na recepciu ohladom teploty vody, cakam na odpoved.

brusko6
11. jan 2011

@streserka si zlataaa... 😵

annie13
11. jan 2011

na tej remate ma odradza ze je to hned pri hlavnej ceste mne ked Branik vyleti z dveri von pod auto
to ma na tom sokovalo ze to maju tak hlupo

ikula2
11. jan 2011

jejda babulky tak stretko no super len neviem uplne cele info my si mame vybrat z tych vsetkych co ma @fukylove v albume alebo sa uz rozhoduje len remata junior? Prosim vas a ratate cely vikend od piatku do nedele cize 2 noci? A vsetky ceny su za osobu nie za izbu?

ikula2
11. jan 2011

@alusha prosim ta neviem koho sa pytat tak prepac ak mam adresovat otazku niekomu inemu 🙂 , na remate som pozerala ake maju izby ale podla poctu tych 30izieb su rozdelene do 3''kategorii'' akoze lux standard a tak, a pri tej cene 30eur na osobu a noc je cena rovnaka na vsetky izby?

kozorozec27
11. jan 2011

super,tak sa uz teraz tesim. 🙂 🙂 treba sa niekde prihlasovat???nasa Sofi bude hotova-tolko deticiek pokope,aspon sa vyblazni. 🙂 🙂

alusha
autor
12. jan 2011

@annie13 a nie su nejako oploteni, ta remata??
@ikula2 rozhodujeme sa uz medzi rmeatou a juniorom, ceny su za osobu noc, u rematy to je 30 eur osoba/noc s polpenziou, bazenom, fitnes, bowlingom atd a juniora je to cca 22 osoba/noc takisto so vsetkym... a v remate nam dali pausalnu cenu tych 30eur na vsetky izby...

@ikula2
@kozorozec27 prihlaste sa do tejto tabulky
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag2MRo...

annie13
12. jan 2011

@alusha nie vonku je terasa

scully7
12. jan 2011

dievčatá, tak ma ešte napadlo, že ako je to s dopravou do tej Jasnej a na Rematu? Je fakt, že Remata je krajšia a dali nám cenu a neviem čo, ale ako sa tam dopravia baby bez áut? Zvážte.

fukylove
12. jan 2011

@scully7 - dobra poznamka... 🙂 u koho je pravdepodobne, ze pojde bez auta?

este - Evka @streserka pisala do Jasnej ohladne ubytka, vody v bazene, postielok a tak... caka na odpoved... to su pomerne dolezite informacie aj pre nas vsetky... ked budu, tak dam este do toho zoznamu, myslite, ze tie ostatne hotely mozem uz zmazat? aby to zbytocne nezavadzalo... 😉

a pisala som IP pre @kacenika 🙂

janula.h
12. jan 2011

ja nemám auto zariaďujem odvoz aale pre mňa je to 273 km ku 140 km 😖 😖 😖

esmemia
12. jan 2011

@fukylove no urcite pojdem bez auta ja 🙂))Max z LM ma hodi mozno bracho,alebo ocino,alebokoho splasim

scully7
12. jan 2011

@fukylove no, a ešte za Jankou je asshanti, tá ide asi z najvzdialenejšieho miesta.

scully7
12. jan 2011

@esmemia ak pôjdeme do Jasnej, prídem pre Teba, to je jasné.
mám to cestou. 🙂

fukylove
12. jan 2011

no - ja som sa asi rozhodla - do Jasnej je lepsi pristup, co sa tyka vzdialenosti pre nas je to prast ako uhod... 🙂 a v Tatrach som uz dva roky nebola 😀 a bazen ozeliem...

este mi napadlo - moja sestra ma cestovnu postielku, tak ak by niekto mal zaujem, mohla by som zobrat aj tu a pozicat 🙂

scully7
12. jan 2011

@fukylove zdielam tvoj názor o prístupe. a čo sa týka "rozloženia" mamičiek po Slovensku, tak je to asi pre viaceré viac "po ruke" . Najhoršie to bude mať Pukica bez auta, z Komárna.

fukylove
12. jan 2011

@scully7 a pukica ide bez auta? fuuuu... tak to veru nezavidim... 😒

scully7
12. jan 2011

@fukylove ano ☹ bez auta je ona a Janula a Esme. Ostatní, ak sa nemýlim, sú všetci mobilní.

scully7
12. jan 2011

@fukylove
a ešte mi teraz napadla - palinkovamaminka, tam si nie som istá.

fukylove
12. jan 2011

v online tabulke este nie je zahlasovane od @petraw a @cucovia 😉

a tu tabulku u mna idem aktualizovat - resp. porovnat s tou online 🙂 aby to bolo rovnake 🙂

petraw
12. jan 2011

@fukylove kde je tabulka??? 😀 akosi nestíham 😀

petraw
12. jan 2011

ale prikláňam sa k tej remate ak je tá v ponuke ešte 😉