icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

brusko6
12. jan 2011

@alusha Jak viiis?! 😉
mozno ti nechame Domka a my s Duskom si vyrazime? A potom dychneme na Domka a bude spat celu noc😉

brusko6
12. jan 2011

To bol vtip samozrejme..ehm,toto preco nie je sukromna tema?!😉

alusha
autor
12. jan 2011

@brusko6 jaaaaa 😀 😀 ale srandujem a kludne vam Domka postrazime, pri dvoch sa aj treti chalan zvezie, ani nezbadame, ze je nieco navyse 😀 😀 my tiez chodime na Liptov takmer kazdy rok aj do Tatier, takze by som rada do Rematy 😀 a zdaju sa mi velmi ustretovi podla komunikacie 😀 ale nebola som tam, tak neviem posudit 😀

tinockaaa
12. jan 2011

@brusko6 tiež neviem prečo to nie je súkromná téma 😀

annie13
12. jan 2011

baby tak radsej ani moj hlas neratajte ked sa vam od toho odvija cena
ocino sa po vcerajsej chemoterapii citi zle bojim sa toho najhorsie a v takom pripade ja sa nebudem mat chut zucastnovat nijakych vyletov aj ked som sa na vas velmi tesila
a nechcem aby ste sa potom na mna hnevali ze kvoli mne mate predrazeny pobyt
resp. idete tam kde ste nechceli a nejdem

alusha
autor
12. jan 2011

@annie13 drzkajte sa a dufam, ze sa ocinovi polepsi... tak sa nezapisuj, ved ked bude vsetko ok, tak sa izba navyse urcite bude dat objednat a pridete

lucinka13
12. jan 2011

@alusha
ak by sme išli do Rematy tak my len na 1 noc. mame to 40km a druhý den večer by sme išli domov. neviem ako to mam do tabulky napisat.

alusha
autor
12. jan 2011

@lucinka13 napis do poznamky, ze jedna noc 🙂

streserka
12. jan 2011

@brusko6 Komunikacia je preto taka, lebo komunikujem iba s veducim recepcie (dostala som cislo na mobil, preto predpokladam, ze je sukromny), a kedze ma asi volno a ja som tam nevolala (nebudem vyvolavat kvoli veciam, ktore u mnohych nerozhodnu kam sa pojde). Ked sa dohodnete zavolam tam ja alebo Evka @fukylove a dohodne podmienky. @alusha priklonim sa teda k Jasnej - cestou pojdem pozriet rodicov a tak... ale na Remate ma laka bowling... 😀 inak berte to tak, ze mi je to naozaj jedno kam sa pojde. @lucinka13 ceny na hoteloch su vysoke nech to je kdekolvek. Na Juniori to nebude ine...

jamar
12. jan 2011

baby aj u nas je to zatial len predbezne... podla toho aky termin sa vyberie. Ci bude mat kto postrazit psov a pod...

majka212
12. jan 2011

ahojte marcovky 🙂 dakujem za info o stretku 🙂 dlho som sa neozvala, nemam ani pristup k uzavretej skupine... verim, ze vam vsetkym rastu drobcekovia do krasy 😉
my sa trocha morime s Matkovym zdravotnym stavom... preto som sa k vam velmi ani nepridavala... od apr. do juna sme boli v nemocnici, mame za sebou krusne chvilky... verim vsak, ze tento rok bude lepsi a vsetky nase trapenia postupne odstranime.
Caka nas este dost pobytov v nemocnici, tak sa na stretku nezucastnime... mozno o rok 🙂
Vy si to tam uzite aj za nas!

alusha
autor
12. jan 2011

baby tak zistovala som ubytovanie a stravu pre deti, takze deti do 6 rokov budu mat vsetko zdarma, aj dve deti v rodine...

luly13
12. jan 2011

baby, my neviem, ci pojdeme. tak som sa radsej z tabulky vymazala. ale keby to bola remata, tak by sme vas prisli pozriet v sobotu.

alusha
autor
12. jan 2011

babyyyy, ved to tam nakoniec nikto nepride, ked sa vsetky vymazavate ☹

lucinka13
12. jan 2011

😕 ☹

scully7
12. jan 2011

@luly13 a čo vám bráni? Ved včera si sa tešila.

fukylove
12. jan 2011

😕 ☹

ale my sme isti! 😀 prideme kamkolvek 😀

scully7
12. jan 2011

@fukylove thumbs up!! 😉

janula.h
12. jan 2011

aj myyyyyy 😀 😝 😀 😝

janula.h
12. jan 2011

@alusha si zlatučká Ďakujem 😉

asshanti
12. jan 2011

aj my prideme, uz sa vsetci tesime! 😵 😵 😵
@majka212 - a co je Matejkovi? ak o tom chces samozrejme hovorit... 😕 drzim palce, nech vam to rychlo prejde, nech ste zdravucki. 😵

brusko6
12. jan 2011

Aj my teda..ale normalne zacinam rozmyslat,ze toto uz je ciste na MK len virtualna zalezitost..a je mi to dost luto..su baby,ktore na tom funancne nie su najlepsie a idu a su hotne ist kamklvek a zrazu sa totu riedi..a zaujem nincen..ja mam tiez muzika stale prec,najlepsie to viete a som ochotna obetovat aj jeho dovcu na to stretko..samozrejme,ze to nie je povinne,ale tak myslela som si,ze je to o niecom inom..aleuz asi ani nebudem mysliet..
No a teraz sa spusti naval kritiky..som same dve usi..Domko spinka,tak mozete zacat..

scully7
12. jan 2011

@brusko6 thumbs up. tiež si myslím, že jeden víkend v roku nikoho nezabije, ale asi niekomu "nevyhovuje" naša spoločnosť. Keď si tu s vami dôvernosti píšem, rada by som vás aj poznala osobne. 😎

pukica
12. jan 2011

@brusko6 vystihla si to presne Luci,moj Marek maka tri dni a tri je doma a pak zase tri dni maka atd no je ochotny vzdat sa tych troch dni volna,popripade si vziat volno len aby sme sli niekam spolu a spoznali novych ludi 🙂 a financne na tom nie sme taktiez slavne no setrime pomalinky nech vas vsetky mvozem osobne spoznat
ja sa na to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak tesiiiiiiiiiim
ale zas chapem ked ma niekto rodinneho prislusnika choreho a nie je mu vsetko jedno ☹ takze babulky drzte sa a drzim palce aby sa vsetko na dobre obratilo a mohli ste sa pridat k nam 😉

@fukylove dakuleme krrrasne Evíku za ochotu s tym zvezenim zo stanice na miesto urcenia,dufam ze vam to nejak oplatime 😉

brusko6
12. jan 2011

@scully7 jakeeee thumbs up.......pres 😀 ne takto som to myslela, viete niekedy viac veci ako moja najlepsia priatelka.. alebo hocikto z rodiny a bolo by mi ctou vas poznat, lebo vas mam uprimne rada, ale to je asi len moj postoj.. fuj ha, jaka som ja ale, doverciva...

@pukica samozrejme ak by KTOKOLVEK potreboval tak myslim, ze hocikto vybehne pre vas na stanicu .. myslim si, ze prave o tom je to NASE priatelstvo .. 😉

brusko6
12. jan 2011

samozrejme choroby a podobne zalezitosti su pochopitelne a ospravedlnujem sa, ak to bolo nevhodne napisane, ale snad ma natolko poznate, ze to nemyslim v zlom .. szia...

janula.h
12. jan 2011

@pukica tvoj mm je Marek???? 😀 😀 😀 😀

pukica
12. jan 2011

@brusko6 juuuuuj dakujem za pekne slova šalene bruško 🙂 a co si sa ty pomadarovala,najprv nincsen ted szia :D

@janula.h igen moja moj chlop je Marek,precoooooooo?

brusko6
12. jan 2011

@pukica ale nejak sa mi do huby nutia tieto lubezvucne slovkaaa... 😉

asshanti
12. jan 2011

@scully7 - palec hore! 😵 my sme presne take mali stretko zo strednej, najprv reci, ze ci to nikto nedokaze zorganizovat a potom ked to kamoska vsetko vybavila z BA kde zije (cez 500 km od nas), tak nas doslo 9... 🙄 ale triedny to vyjadril za vsetkych, ze prisli ti, ktori chceli... aj teraz pridu ti co chcu, kto nie, ten si dovod najde... no a potom ked sme dali foto na FB zabil jeden spoluziak co tam bol, ze dalsich ani nebolo treba, ze zabava bola nenormalna, ze nam tam nikto nechybal! 😀 a mali po vtakoch.... 😀 😀 😀 a mohli lutovat, ze tam neboli! 😉 ja osobne nikoho prehovarat nebudem, kto pride bude tam, na toho sa budem tesit! 😵

goga03
12. jan 2011

ahojte,

tak ja mam hlasovat este raz, kedze som dala 1 a 1? alebo ako?ste pisali ze sa caka na hlasovanie streserky a mna tak neviem