icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

goga03
12. jan 2011

tak som dala hlas remate, kedze jasnu mame coby kamenom z domu dohodil, tak ked vylet, tak riadny aj s cestou, nech moze Tamarka vrestat v autosedacke 🙂

pukica
12. jan 2011

@brusko6 :D to teda su lobozvucne,len co je pravda,si ma nakazila mne sa tislo tiez slovko zvucne ked jom janule odpisovala,dufam ze na stretku nebudem pustat z ust tieto lubezne slova 🙂 no tu to niekedy nejde,clovek je nainfikovany :D

asshanti
12. jan 2011

@goga03 - Tvoj pristup sa mi paci, ze nech moze Tamarka vrestat... 😀 😀 😀

baby, inak som to nemyslela zle, viem ze @annie13 a @ikula2 a este neviem kto maju rodinne "tazkosti", tak jasne, ze nepridu, sak aj nam nieco moze do toho prist, ale zatial chceme ist! bude mi luto, ze ich nespoznam osobne, napr. Anku, ale chapem ich. 😉

janula.h
12. jan 2011

@pukica aké slovko???ja len tak totiž aj môj je Marek 😀 😀 😀 😀

asshanti
12. jan 2011

presne tak, komu "nevyhovuje" nasa spolocnost, ten nepride... 🤐 a ja tu niekedy pisem veci, co nevedia ani moji najblizsi, tak by som rada vidiet, ze komu to vsetko na nos vesiam... 😀 a nejak na ten vikend nasporime, sak to padne dobre mne, malemu i manzelikovi, vypadnut z toho stereotypu. 😉 aj ked nas caka financne tazky rok - oslava maleho rocika, neter ma v ten isty den 18, o styri dni svokor 60, v maji manzo 40, v septembri moja mam 50... 😝 takze vsetko riadne mastne oslavy, stale nova garderoba pre vsetkych troch a este mimo "obycajne" narodky ostatnych rodinnych prislusnikov, kmotrovcov, kamosov... 😉 ale pohodicka, hlavne ze sme zdravi a stastni! 😵

pukica
12. jan 2011

@janula.h jeeeeeeeeej haluz no pekne,dvaja povahovo takmer rovnaky este aj menovci no zbohom :D
a to slovicko bolo igen,cize ano ked som odpovedala na otazku ci sa moj chlop vola Marek 🙂

@asshanti ty koki to sa chystate banku vykradnut aby ste vstky oslavy a garderoby utiahli?si to ani predstavit nechcem co za penaz to vsetko bude stat juj

asshanti
12. jan 2011

@pukica - aspon Ty ma polutujes, Maci... 😀 a to este chceme vypadnut v lete do Ciech, na Moravu k rodine, na predlzeny vikend... sice ubytko, strava zadara, ale ked vsetkym donesieme aspon nejaky maly darcek, tak to bude ako dovolenka pri mori... 😝 😝 😝 oni bole v lete u nas, tak to musime oplatit, a mame tam velku familiu... no nic, musime siahnut do zasob... 😝 hoci su len malicke... 😀

esmemia
12. jan 2011

No babky,vy ste strasidielka,ja sa na VAs tak tesim .....uz nech je maj a teraz ked uz vsetci zahlasovali ideme hladat ten datum????Nech to do konca tt uzavrieme aby som mohla zacat setrit???A nech viem hlavne kolko a kam sa teda pojde :D
@brusko6 brusiacik brusiackovity ja sa na teba nesmierne tesim,ty papulka jedna,vsak pockaj ked uvidis komu sa tu zdoverujes 🙂))Cmuk

esmemia
12. jan 2011

@asshanti ked uz pojdes vylupit banku,tak vylup par euracikov aj nam,ja budem mat nastartovane auto pred bankou a zveziem ta ok? 🙂) No mate co utiahnut tento rok 🙂

fukylove
12. jan 2011

babulky - hlasovanie je 12 za Jasnu, 11 za Remata... skusim teda zajtra zavolat do Jasnej a prezistit volne terminy? tie, co sme v tabulke - s tymi mozem predbezne ratat? 🙂

fukylove
12. jan 2011

podla toho co je v tbl, ked neratam ikula2, tak je nas 19 - predbezne, tj Remata by bola isto za povodnu cenu, tolko sa nas nenazbiera, aby sme ju mohli mat za nizsiu....

takze v tomto pripade je ta Jasna asi lepsia.... aj cenovo... aj umiestnenim... a taaaaak.. 🙂

esmemia
12. jan 2011

@fukylove tesim sa a so mnou mozes na 100% ratat🙂

esmemia
12. jan 2011

@fukylove suhlasim s tebou Evka 😉

jamar
12. jan 2011

baby ale ja som nemyslela ten moj posledny prispevok ze nechceme prist alebo ze neprideme. Len ak nikto nebude moct strazit tych mojich dvoch divosov tak ich nemozem nechat dve noci doma bez jedla a vody 😒 Alebo zistite ci je mozne zobrat na hotel aj psov a bolo by po probleme 😀 😀

fukylove
12. jan 2011

@jamar - zajtra budem telefonovat 😀 tak ti mam zistit? 😀 fuuuu - si neviem predstavit, co bude robit Sebko... hehehe... lebo on mi z kocika chce utiect, ked vidi psika... 😉

jamar
12. jan 2011

@fukylove skus sa opytat, len tak zo srandy 😀

asshanti
12. jan 2011

@esmemia - Joji, super napad, bodlo by! 😀 co uz, ked sa to tak nazbieralo tento rok... 😉 a to este maly bude mat vacsie naroky na satstvo, lebo zo vsetkeho povyrasta, atd... ale co uz, musime zvladnut! 😀
@fukylove - Evi, s nami mozes ratat, ja som za Jasnu! 😵

janula.h
12. jan 2011

a kedy má drahý narodky??

ikula2
12. jan 2011

@fukylove iba 19 tak to sa nenazbiera na tu Rematu, skoda mne sa tam viac paci bazen a poloha nam vyhovuje. Ale urcite sa budem snazit aby sme prisli 😉 , uz rozmyslam ako idem odkladat peniaze aby sme mali na dovolenku, lebo pre nas by to bola jedina dovolenka, dve take by sme si nemohli dovolit.
Inac moj mm bol akurat v tom hotely v Jasnej asi par tyzdnov do zadu, ale zial nebol vyskusat bazen, ale ze hotel vyzera ako celkom fajn, ale skor hovori o takom vyziti ci tam bude moznost, asi len ten bazen a turistika

janula.h
12. jan 2011

@ashanti a kedy má drahý narodky?? 🙂

pukica
12. jan 2011

@fukylove aj s nami mvozes ratat,aj ked budeme musiet ist tak daleko,no aj tak sa tesiiiiiiiiim,aj ked ja som cela ist do zoo fnuk fnuk
@jamar waw to by bola pecka keby sme mali na stretku aj havov,tych ja mvozem 🙂

@janula.h a ci drahy ma kedy narodky?haaaaa? 🙂

asshanti
12. jan 2011

@janula.h - 21.5. 😉 preco? kvoli terminu?

pukica
12. jan 2011

@janula.h uz vidiiiim :D

janula.h
12. jan 2011

@asshanti ja mám 19.5 😉

janula.h
12. jan 2011

@pukica a tvoj?? 😉

pukica
12. jan 2011

@janula.h 27.8. 🙂 mi nepovedz ze aj tvoj 😀

lucinka13
12. jan 2011

@asshanti
moj syn sa narodil 21.5 😵

fukylove
12. jan 2011

@ikula2 - no - ja myslim, ze potrebujeme miesto pre deti, ak bude skaredo, aby sa mali kde hrat 😀 nam staci, ked si budeme skakat do reci 😀 😀 😀 😀 😀

asshanti
12. jan 2011

@janula.h, @lucinka13 - tak to oslavime! 😵

esmemia
12. jan 2011

@asshanti mne ma mm 8.5. narodky hihi