icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

palinkovamaminka
13. jan 2011

tak ja som teda zmenila to moje 1 :1 na 1: 0 pre Rematu 😉
som si seriozne k tomu sadla a kukla si stranky tych hotelov a ta Remata vyzera nejako krajsie, lepsie sluzby, inak podla mna na Slovensku je vsade krasne (na vychode som este nebola, zavolajte ma niekto 😀 ), ja by som sla vsade, fakt len ten hotel sa mi zda lepsi 😵

palinkovamaminka
13. jan 2011

tak ja som teda zmenila to moje 1 :1 na 1: 0 pre Rematu 😉
som si seriozne k tomu sadla a kukla si stranky tych hotelov a ta Remata vyzera nejako krajsie, lepsie sluzby, inak podla mna na Slovensku je vsade krasne (na vychode som este nebola, zavolajte ma niekto 😀 ), ja by som sla vsade, fakt len ten hotel sa mi zda lepsi 😵

janula.h
13. jan 2011

@palinkovamaminka príď moja 😉 😉 😉

janka2110
13. jan 2011

@gabrielka no on ma bab asi uz plne zuby...
Vsak je snimi nonstop 🙂
Ale nie neviem opytam sa ho dnes ked pride zo skoly.
A mm on vedel uz predtym trocha po slovensky ako sme sa spoznali
kedze ma( mame firmu na Sk).
A popri mne sa naucil lebo ked sme sa este len stretavali na zaciatku tak
mi pisal smsky so slovnikom v ruke 😀
A on ma super hlavu na jazyky....nie ako ja 😀
Ozaj a tvoje baby vedia po slovensky?

gabrielka
13. jan 2011

ozaj, a odkial je/si @asshanti? predtym si mala v pase okres ... , teraz uz nie a ja som si to nezapamatala, len som vzdy nezne povzdychla: dokelu, to kde je? 😕 a ak mozem nejak pomoct s odvozom alebo niecim inym (hm, cim asi), tak dajte vediet !

janula.h
13. jan 2011

baby a ešte čo sa týka bazénu mne je to jedno, pri mojom šťastí dostanem mrchu 😀 😀 😀

gabrielka
13. jan 2011

@janka2110 to je perfektne s tym slovnikom a sms ! 😎 mne sa zda, ze ten moj aj cosi vedel, ale ked nepouziva ... jazyk myslim 😀 inac emma nevie hovorit po slovensky, ale rozumie vsetkemu. ked sme boli teraz doma (len baby a ja), pochytila sice zopar slovicok, ale vety netvori. musim sa polepsit a menej na nu rozpravat po fr. aj muzik sa daco priuci, hadam ... a co tvoje?

gabrielka
13. jan 2011

@janula.h co bojis ! mas pravidelnu? ved ak hej, tak sa da oddialit sa mi zda. alebo budes mocit nohy a davat na nas pozor, alebo budes nalievat a popijat sampanske 😀 vidis, hned ti najdem tolko moznosti !!!!

janula.h
13. jan 2011

@gabrielka hmm paráda šampáňo beriem 😉 😝 😝

gabrielka
13. jan 2011

oukej, co k nemu, kacaciu pecen? kaviar nemame, skoda, ze v teme nie je nejaka zenska s babatkom, co byva v sajuze 🙄

janula.h
13. jan 2011

@gabrielka kaviar ee ale ja možno upečiem kysnuté 😉 😉 😉 😉

gabrielka
13. jan 2011

@janula.h sikulka ! tesiiiiiiiiiiiiiiiiim ! tiez daco vykumstujem...

este jedna otazocka: bude sa len rozpravat, ci aj nejake kvazi hry pre dospelych vymyslime? vecer myslim.

janula.h
13. jan 2011

@gabrielka noo dobrý postreh, ale myslím,že sa nám ústa nezavrú 🙂poznáš partičku???na markíze??tak z nich ja čúram akí sú super 😀

pukica
13. jan 2011

@gabrielka
@janula.h takze čiiišničku mame :D ste to zorganizovali
aj ja by som chcela take fajnove pizza rozky napiect no oni su dobre v ten den ked sa urobia,no ak vam nebudu vadit jednodnove tak donesiem aj ja 😉 tie u nas vyhravaju na kazdej oslave 🙂

jamar
13. jan 2011

normalne sa zacinam tesit ked to tu citam.... ozaj baby, a co teda s detickami ked zaspinkaju? lebo pochybujem ze sa muzikovia obetuju na strazenie....alebo kazda zoberie aj nejaku opatrovatelku :D:D

lucinka13
13. jan 2011

@jamar no moj je stastny prestastný ked si može s malý m pospat

asshanti
13. jan 2011

@gabrielka - ja som z okresu Sobrance... 😉 malinke mestecko nedaleko hranic z Ukrajinou, daleko... 😀 😀 😀

asshanti
13. jan 2011

@gabrielka, @janka2110 - velmi sa tesim, ze pridete baby, som nadsena!!! 😵 😵 😵 niekto pride z takej dialky a niekto... ale to nevadi, hlavne ze sa stretneme! 😉 ozaj Gabi, Ty si pisala, ze chces schudnut...??? 😅 sak na tych fotkach zo stretka vyzeras uplne super! 😉

jamar
13. jan 2011

@lucinka13 no moj takuto radost asi nebude zdielat 😒 ach jo.

alusha
autor
13. jan 2011

nas ocko tiez vecer zalahne s deckami, on sa rad vykecava, ale vecer isto zalahne 🙂 tesim sa baby, idem pozriet do tabulky aky je stav

alusha
autor
13. jan 2011

@janka2110 zapis sa do tabulky 🙂

alusha
autor
13. jan 2011

s jankou nas je uz 24 🙂

gabrielka
13. jan 2011

@janula.h jasne, ze poznam, polnisova tot cachre-machre s francuzom porobila 😎 teda nikdy som to nepozerala dlhsie ako 2 minuty, s curanim mam totiz problem aj bez particky, ale viem, o co ide

gabrielka
13. jan 2011

@asshanti takze sobrance? fuuha, som mala spoluziaka na vyske v bb z michaloviec a on chodil domov na trabante, tak neviem, kolko tyzdnov isiel 😀 moooje, tak daleko si sa zatulala ... teda tvoji rodicia 😅 a jasne, ze chcem schudnut, mam hrozne brucho, brat sa zo mna smial. ale dakujem za kompliment, potesil 😀

brusko6
13. jan 2011

Baby este je tu Stani08 a Domka28xStanka ale maju stavat dom,ale uz som pouzila vsetly vyhrazky a brnkanie po itoch,tak uz asi pojdu..ale neviem na 100%..a o Renke neviem..ignoruju nas..asi ich zajtra zbijem po riti😉)))

alusha
autor
13. jan 2011

@brusko6 tak mas za ulohu ich spracovaaaat!!!

brusko6
13. jan 2011

@alusha Pouzijem svoj sarm a papulu😉 hlavne sarm,ehm..lebo uz ma ozaj nikto nebude mat raad😉

ikula2
13. jan 2011

@gabrielka dakujem no snazime sa rozdychavat tuto situaciu, ale viac menej este nevieme co nas caka, mama je zatial v nemocnici a v jej veku ked si konecne mohla uzivat prve vnucatko tak ma zostat tak povediac bez funkcnej ruky ☹ , ale ja si vzdy predstavim horsi scenar ze mohla ochrnut alebo tak a potom nefukcna ruka je tak povediac dar 😔 .
Ale inac som strasne navnadena na to stretko, lebo my tam mame aj vyrocie svadby 😵 tak vlastne to budu ako narodeniny aj vyrocie a dokonca asi aj porodne, lebo som nic od mm nedostala 😀 .

janula.h
13. jan 2011

@ikula2 mrzí ma to s maminkou držím prsty veľa síl želám 😉 a ináč my máme v máji tiež výročie 18. 5. 😉

luly13
13. jan 2011

sorry baby, ale momentalne som z vas sklamana na plnej ciare. reci typu" kto nas nechce stretnut...., nie sme dobra spolocnost a pod" su podla mna ubohe. kazdy ma nejaky svoj dovod, preco moze ci nemoze prist. na nik nema pravo ho za to sudit.
kedze som na vas ale bola zvedava, volila som pre nasu rodinu kompromis. ze by sme vas prisli pozriet, na sobotu, ak by to bolo na remate. no neviem...

asshanti
13. jan 2011

@gabrielka - tak ja som este cca 30 km od MI... 😀 som sa tu narodila... 😀