Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
babulky a nezabudnime pozvat aj @venuskka...ja som sa jej uz pytala,tak snad pojdu
baby a kde budete mať stretko ? aj my z júloviek 2009 by sme chceli a nevieme kde by to bolo najvhodnejšie....
zienky, inac ja teraz vyznejem ako janka2110 s dedem, to su ake arabske plavky? 😀 niezeby sme tu nemali arabov na kazdom kroku, vsak ano, ale v plavkach ich nesledujem. to akoze zahalene cele? lebo inac ja mam stale tehotenske plavky, taku suknicku, teda su presite pod prsickami a odtial sa rozsiruju tak mam pokoj 😝 a @scully7 brucho sice rekonvalenscentovalo (?????), ale 9 mesiacov je uz fuc 😀 uz sa nemam na co vyhovorit.
chlpate nohy? mam ! ja som sa tak zanedbala odkedy sa s muzom slovne ideme kazdy den aspon desatkrat zabit, ach jo. dalsie dobre predsavzatie do noveho roka: byt krasna 😀
@asshanti ahoj, pekne sa dopis naspat do tabulky, mas to prikazom!!!! 😀 alebo ta mam zapisat ja?? 😀 😀 ved sa na vas tesime ☹ @fukylove tak co s tou jasnou??? Ja som od nedele do stredy u nasich, takze na internete takmer nebudem, ale dufam, ze sa mi podari aspon precitat, ako sa nakoniec rozhodlo, ci mam rezervovat tu rematu... ale ak sa do nedele rozhodneme, tak napisem maila tej pani este...
@gabrielka Gabi, to slovo je dobré, že? Ale už ho ani zopakovať neviem. 😀 to som spravila sloveso od rekonvalescencie. 😉 Inak - tie arabské plavky boli posla mňa myslené tak, že arabky sa kúpu oblečené, vieš nemôžu sa odhalovať, takže by sa tým vyriešili naše šunky. 😵
@gabrielka , @janka2110 dievčatá, už máme program - jazykové okienko, budeme sa s deťmi učiť po Taliansky, po Slovensky a po Francúzsky. 🙂
dobre ranko zienocky 😀
tak ja zacnem brusit noze, snad do stretka budem za kocku a nie za prirodzenu 😀 😀 😀
snazila som sa volat do Jasnej... na mobil p. Chovančíka - total ignore, pridala som si aj ICQ aj Skype kontakt, vsetko offline, na recepciu sa nemozem dovolat, lebo je tam stale obsadene 😠 😠 😠 😠 babulky, uprednostnovala som Jasnu, ale uz mam toho fakt plne zuby... lebo my nejdeme robit taku malu stretavku, aby sa v celom hoteli nenasiel jeden clovek, ktory by sa nam venoval 😠 😠 😠
ak sa mi dnes nepodari s nimi spojit, tak menim hlasovanie 😒
najvacsi problem je s terminom - lebo v termine 29.4. - 1.5. maju velku firemnu akciu zahlasenu od oktobra, miesto v hoteli by bolo na spanie bez problemov, no nevedeli by nam uvolnit konferencnu miestnost...
takze tento hotel jedine ak zmenime termin
- postielky pre deticky - k dispozicii 5ks, vedia si ale zapozicat podla potreby
- papkacie stolicky pre deticky - k dispozicii 3 ks, vedia si ale zapozicat podla potreby
- ubytovanie iba na poschodi, v suterene sa izby vyuzivaju prilezitostne, iba v pripade velkeho naplnenia hotela, je ich 7
- bezlepkova strava - bez problemov, potreba doniest iba vlastne pecivo
- teplota vody v bazene - okolo 28st
- ubytovanie so psikmi - nie je ziadny problem
- ubytovanie v piatok - standardne sa na izbu chodi po 14.00, ale vieme sa dohodnut aj skor, ak nebude ina akcia predtym
- odubytovanie v nedelu - do 10.00, je mozna dohoda aj neskor, ak nebude po nas ziadna akcia...
- co sa tyka zalohy - je mozne ist aj bez zalohy a platit priamo na mieste...
- veceru je dobre objednat dopredu, najlepsie s ubytkom
baby??budem zlá??
len tak som surfovala a našla som tento ale len pozrite ja nechcem nič navrhovať ani nič len sa mi páči prostredie pre deti 😉 nebite ma 😉 http://www.sorea.sk/Default.aspx?CatID=24&hid=1...
jáj tak asi som zabrzdenááááááááá 😀 😀 😀 nevšimla som si 😅 😅 😅
@janula.h ja som takaapipina, ma zmiatla ta sorea,ten hotel poznam,nebol este v ponuke,ale mne osobne pride ako hotel😢. Aspon pred par rokmi to tam bolo na milu Jarmilu..neviem ako teraz aj ked foto vyzera dobre..ma tu niektora skusenosti? Inac v Lipt.Jane nie su ani hodniky na prechadzkovanie..museli by sme cupitat po hlavnej ceste..aaa moznk nam aj sprievod urobia,policajti myslim..sak tolko kocikov😉
Pánboh zaplať 🙂 🙂 🙂

@lucinka13 tešíme sa. 🙂