Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
dievčatá ja sa už taaakkk teším.
a zistila som že ja tam budem asi najstaršia... 😒 pomoooooc 😕
dievčatá ja sa už taaakkk teším.
a zistila som že ja tam budem asi najstaršia... 😒 pomoooooc
janula.h ja som pisala do sorei, ale do oborara v tatranskej lomnici, lebo sme tam boli v lete a velmi sa nam tam pacilo... no a vcera mi odpisali, ze cena by bola 35eur osoba/noc s polpenziou, ale asi vstup do bazenov v tej cene nie je... inac bazeny su tam skvele, detsky kutik tiez, len vonku nemaju ziadne detske ihrisko, ale je tam taka luka za hotelom, tak by mali kde behat... ale uz som to sem ani nepisala,, ked sa rozhodujeme medzi tymi dvomi.... aj tak je hlasovanie stale 11:11 tak neviem, ci sa tu o chvilu nepobijeme 😀 😀 😀 mne sa tiez paci remata pocitovo viac ako jasna, no ale co uz s vami 😀
babulky, len co s tym terminom? lebo ten termin, co sme tu dali toho 29.4. - 1.5. do Junioru isto nepojdeme, kedze tam je nejaky workshop ci co... 😒
Jaj az teraz registrujem... @fukylove zienky kvoli mne sa nevzdavajte inych alternativ, terminov! Ja fakt mozem prist len v aprili, ak maju volne miesta v maji, budis. Isto by som vyronila vela vela slziciek, ze som s vami nemohla byt, mrzelo by ma to dlho predlho, ale nemozem ocakavat, ze sa vacsina prisposobi jednej gabrielke. Tak zabudnite, ze som, rozhodnite sa, ako to vam vyhovuje a ak to bude v aprili, tak pridem a budem stastna ako komar! Ouki douki? Pravda je, ze chcem vas vidiet, fnuk
Ja by som bola velmi rada,keby sa to prisposobi babam zo zahranicia..ak sa nikto nenahneva..ale aj ja by som asi vriiiskala,keby vas spoznam osobne.janku a gabrisu😉
babyyy,ja chcem vriiiskat..ved kedy by sme mali moznpst sa s nimi stretnut..??!!
A ozaj @domka28 nejde,aj keby vas rada spoznala,ale tento rok to nejde,makaju na dome a @stani08 neviem..nech sa vyjadri Stanka sama!
@scully7 22-24 je velka noc a neviem ako babulky ostane... nam osobne nevadi, lebo my byvame doma... no viem, ze vela ludi riesi sviatky aj tieto s rodinou... takze sa musia vyjadrit ostatne... pre mna aj tento skorsi termin do Juniora je OK... 😉
takze babulky, prosiiiiiiiiiim - vynadrite sa 😀
@gabrielka - najtazsia som isto ja 😀 sak som TAZKA 😀 😀 😀

@janula.h ten hotel poznam, je dost velky a maju aj miestnost, ktoru by mohli uvolnit pre deticky. Ale v bazene iba 1 hodku je dovolene byt. Nakolko je tam voda sirovodikova. Je uzasna na pokozku, vyjdes z nej taka jemna, hladunka. Odstranuje akne. Ale neviem ci je vhodna pre deticky. http://www.kupaliska.sk/termalne-kupalisko-lipt.... @fukylove ohladom postielok a detskych sedaciek - hotely v jasnej si ich poziciavaju medzi sebou. Priestor na hranie je aj pri restaruacii, tam kde je detsky kutik, len to nieje ako uzavreta miestnost.