icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

alusha
autor
15. jan 2011

dievcata, nejaky dobrak nam do tej tabulky poprepisoval blbosti, tak si to kuknite 😠

kpn
15. jan 2011

@alusha zlatik ano ... moja polovicka nie je na taketo hromadne akcia a este pokial je vacsina kolektivu pre neho neznama. To vy beriete teda takmer vsetky svoje polovicky???

scully7
15. jan 2011

@kpn ano, okrem nás nepolovičných a esme. 😀

@katrinb tak to už bude mať "po". a oslávime. 😉

tinockaaa
15. jan 2011

@kpn aj u nás to vyzerá tak že pôjdem sama s Alanom, alebo aj s Alicou, podľa toho ako si trúfnem. 😀

fukylove
15. jan 2011

@alusha termin 29.4.-.1.5. - prisposobeny pre Gabrielku 🙂 teda aspon som to tak pochopila, ze v tomto termine ona moze... @gabrielka - ci? 🙂 lebo mne OK aj ten termin, co si napisala ty, to je pred Velkou nocou..... takze asi sa musi vyjadrit najma Gabi 🙂

alusha
autor
15. jan 2011

@fukylove ten posledny vikend je volny na remate... tak sa uz len rozhodnut, ktory hotel... a aj @rampa ide? lebo v tabulke je, len chybaju pocty osob...

fukylove
15. jan 2011

@gabrielka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 Francuzska nasa sarmantna 😀 vikend 29.4. - 1.5. moooozes? 🙂

@alusha - ked sa vyjadri Gabi, tak by sme sa uz definitivne mohli rozhodnut... este mi napadlo - ak chces, napis mi do IP cislo na teba, keby sme sa nahodou nestihli dohodnut do zajtra, tak by som ti potom zavolala, ze by si tu Rematu - lebo to vyzera na nu - zajednala... ak to bude teda ten vikend 😉

asshanti
15. jan 2011

ja som sa uz napisala do tabulky, som za Jasnu! 😉 snad sa uz stamadial nevymazem... 😝 podla okolnosti... tiez by nam vyhovoval skor ten termin po Velkej noci, nie rovno na sviatky... 😉

annie13
15. jan 2011

babenky tak ak nam do toho nic nepride tak by sme sli aj my ale zrejme len damska jazda ja s Vikinkou ale este neviem ako sa to vyvinie ale velmi by som vas chcela spoznat
remata by mi bola blizsie aj ked cenovo ale zase ked pojdem sama a bude aspon ta cena 32 tak to nieje take hrozne + zoo, zamocky park je krasny, Branik tam nahanal labute resp. labute Branika,
len mna do bazena nedostane nikto ja mam kila este z predchadzajuceho tehu dokojim a ide sa riadne chudnut lebo neviem

gabrielka
15. jan 2011

@fukylove evusik od 16.4. Do 1.5. Som vam k dispozicii 🙂 Cize ak sa ide do tatier a je to v tomto termine, gabrielka pride!!!! Remata sa mi viac paci z tych fotiek a tiez, ze sa da ist do bojnic, Abi to scie bude styri desat, ale budem aj s emmou, tak preto, ale mangelovi su opice ukradnute, radsej bude v horach. Takze sa nenahnevam, ak vyhra jasna 😀 😀 😀 L'en sa dohodnite n'a termine zenske jedny

gabrielka
15. jan 2011

@annie13 anicka Ved tie arabske plavky to istia, Ja uz mam jedny zajednane 😉

annie13
15. jan 2011

@gabrielka pochybujem ze maju v mojej velkosti

pukica
15. jan 2011

baby nam je termin uplne jedno ktory,takze my prideme hoci kedy a uz sa to tolko mota tu ze aj hoci kam 😀
skoda ze remata nie je lacnejsia a jasna blizsie 😀

@gabrielka takze uz sme tri co budu arbkovske plovke mat?to bude ina partia 😀

asshanti
15. jan 2011

baby, ja sa tiez do bazena nemienim hrnut... 😀 😀 😀 aj ja chcem Tatry a Jasnu a Gabi @gabrielka! 😉

pukica
15. jan 2011

@annie13 juj netaraj,mozno sa do vody ani nedostaneme a ked hej,no co uz,nemoze byt kazda modelecka,mame po porode tak si to tak trosku mvozeme dovolit 😉

alusha
autor
15. jan 2011

taaakze baby, idem to zhrnut... stav je 15:12 viac ludi je za rematu...
prihlasenych je 27 mamiciek
z tohu 24 parov, cize 24 dvojpostelovych izieb, z toho 7 s pristelkou pre starsie dieta
k dispozicii maju 6 postielok, tie si potom rozdelite, kto bude potrebovat a nedonesie si vlastnu, minimalne jednu treba rezervovat pre @katrinb
su 3 mamicky, ktore idu same s dietatom, takze 1apartman pre @scully a @esmemia??? moze byt?? len si vyberte aky, ci ten s kuchynkou alebo ten s dvomi samostatnymi izbami?
@kpn ty chces izbu alebo apartman, ak by este niektora isla sama, ze by ste boli spolu?
takto to zatial rezervujme a ak sa este niekto prihlasi, pripadne odhlasi, tak sa potom este nahlasi aktualny stav... cena by mala byt tych 32 osoba/noc, s polpenziou, bazenmi, fitnes, bowling

alusha
autor
15. jan 2011

@scully7 zle som ta napisala 🙂

esmemia
15. jan 2011

no ja tiez nemam postavu na bazen a hlasim sa o jedny plavky 🙂) a tiez chcem tatry a @gabrielka

alusha
autor
15. jan 2011

baby, ved nejdeme na modnu prehliadku, ale drobci aby sa vytesili vo vodicke tepluckej 🙂

scully7
15. jan 2011

@alusha vobec nevadi, nasla som sa. S Jankou rampou som dnes hovorila, povedala, ze ano, ále na 100 % podla terminu. Ale predbezne s nou mame ratat. @esmemia asi by bol lepsi apartman bez kuchynky ale so samostatnymi izbami, nie? Lebo deticky sa budu menej rusit a asi nepotrebujeme kuchynku. A este si nie som ista ci eejka a lindauciatko tie stavy dopisali same alebo to tiez ten dobrak, co nam tam sarapatil. Lebo ja som dopisala len mena na zaklade ich predbezneho zaujmu.

fukylove
15. jan 2011

inak ja by som tomu dobrakovi ruky dolamala... som od vcera taka napaprcena ze az 😠 😠 😠

som isla asi 3. ci 4. raz autobusom, prvykrat aj s kocikom a ja fakt mam pocit, ze zena s kocikom = lepra, ci nieci ine chutne nakazlive... na zastavke asi 10 ludi, vsetci sa rozhodli nastupit zvysnymi dvermi... tak reku fajn, vsak vytrepat kocik zvladam po dvoch schodiskach domov, dva schody su malina... hahahah... v trolejbusoch su akesi vyssie schody, na vrchom sa mi zakvacilo koliesko, skoro som sa vysypala aj s kocikom aj so Sebkom a vsetci, ale fakt vsetci v autobuse sa na mna pozerali ako na hviezdu vecera ale nikto sa ani neponukol, ze mi pomoze... ja s nervami v kybli, ze asi to nezvladnem, bala som sa, ze si so Sebim ublizime... ked sme vystupovali, detto...
domov som prosim pekne isla radsej hodinu pesi...! po dazdi... bez dazdnika... 😠 😠 😠

takze podla hlasovania vyhrala Remata... @alusha - Alenka, daj mi pls vediet, ked to zajednas, aby som dala do Jasnej vediet, ze sa tam nepojde... slubila som vcera, ze ak aj neprideme, dam vediet 😉

domka28
15. jan 2011

@brusko6 si zlata dakujem.....🙂rada by som sla...ale musim sa uspokojit ze sa stretavam aspon s vami .....🙂
inak stretko bolo super...musime opakovat castejsie..... 😀

asshanti
15. jan 2011

@fukylove - Evi, tak to bolo riadne o drzku, nervy mam len to citam... 😠 😠 😠

baby, takze fakt Remata? 😕 🙄 ja som sa tesila na Jasnu... 😒 ale nevadi, sak tam ideme kvoli vam, nie kvoli miestu... 😉

fukylove
15. jan 2011

@asshanti - ja som sa tesila tiez do Tatier 🙂 ale hlas ludu rozhodol 😀 a fakt je ten, ze najviac sa tesim aj tak na Vas, miesto je nepodstatne 😉 😉 😉 😉
si asi urobim trhaci kalendarik 😀 sa neviem dockat 😀

fukylove
15. jan 2011

@asshanti - a co sa tyka kocika,uz som si zvykla, ze ludia su hrozni ignoranti... ze nepomozu... ale ked videli, ako sa trapim a nikto sa ani nepohol... normalne mi islo az do placu 😢 a to nehovorim, ze som si skoro listok kvoli tomu zabudla cvaknut... by ma svihlo keby este aj dajaky "vesely" revizor ma vymakol... lebo mi to napadlo o dve zastavky dalej....

asshanti
15. jan 2011

@fukylove - ze trhaci kalendar.... 😀 dobry napad. 😉 a v tom autobuse by som sa aj ja asi rozplakala od nervov, zadubenci jedni! 😠 😠 😠

pukica
15. jan 2011

@fukylove aj ja aj ja si urobim kalendarik a budem skrtaaaat,alebo strihat meter :D

no pekne,zlati ludia,ze ti pomohli,ja som dnes v supermarkete tiez nadabila na ochotu uhnut,ludi jak netntenych.babka sa tapkala pri voziku ktory soferoval jej vnuk ja som ich chcela obehnut a on len ziza ako sa trapim,ze to nejde ani z prava ani z lava,no zeby uhol...to nieee koruna by mu z hlavy padla,juj ci som bola nasrdena

takze remata,fajn,idem si pozriet spoje a budeme cestovaaaat sisi vlacikom š-kukuku š-kukuku 🙂

alusha
autor
15. jan 2011

@fukylove, v pondelok to zajednam

alusha
autor
15. jan 2011

@kpn ty ak budes sama v dvojpostelovej izbe, tak tam je vyssia cena, asi 45eur na noc, aky si dobre pamatam

kpn
15. jan 2011

@alusha alushik to je konkretne hotel remata??? ak ano idem tam kuk cennik