Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
babeny neviem či som to písala sem alebo do marcoviek ale napíšem ešte raz aby ste na to nezabudli 😀 neviem či sa mám vymazať z tauľky alebo nie, bo ja naozaj neviem či sa budeme môcť dostaviť bo mm ide od konca februára na 3 mesačný kurz do Lip. Mikuláša a bude chodiť domov len na víkendy a aj to nevieme kedy budú končiť v piatok takže fakt neviem ale ak budem vedieť viac tak sa k tomu už definitívne vyjadrím. ak by sa nám to nepodarilo tak by sme došli aspoň kuk v sobotu 😉
inak dnes sme boli s mužom a s Adamkom v kine na Mega Mozog 😀 celkom fajn sme sa nasmiali 😀 a malého strážila švagrová, no prežili to obaja 😀 😀 😀 ale malý zasoplený keď sme prišli, chúďa moje malé 😀
Ahojky baby viem že ma asi zabijete alebo zabijete ,ale ja so rátala a rátala a vyšlo mi že by ma dovolenka rasp.víkend v Remate aj s cestou vyšiel pekne draho nejakých 300 e ak by sme šli autom, ak vlakom tak budem cestovať celý deň a prídeme asi tam asi o 18 tej a budem musieť 4krát prestúpiť a to sa mi zdá pekne na ho...neviem čo mám robiť tá jasná sa mi zdá viec poruke aj kebyže ideme niekde ďalej tak aspoň niekde kde sa dostaneme rovno a nie takto koplikovane ☹ ☹ ☹ neviem čo mám robiť 😢 😢 😢
tak co babenky moje, nemam to rezervovat? Tak najdite nieco ine, mne je to jedno, bude to tazke vsetkym vyhoviet
baby ja nechcem byť tá ktorá vymýšľa,ale pre mňa je to fak t dosť peňazí a keby som nerátala tie loooooove za auto tak mám 4 prestupy a o to ide ja by som išla aj niekde inde nie do Jasnej len nech to nieje tak z ruky tzn. nech nastúpim do vlaku a vystúpim pribl. tam niekde kde ma 5km dovezie nejaký bus 😖
ale takto budem od 12 cestovať dojdem zničená z prestupov a v sobotu budeme mať voľno a potom nedeľa zase do autobusu vlaku .... a kým dôjdem domov je večer takže dám za dovču 250 a budem tam prakticky jeden deň ☹ ☹ tak sa na mňa nehnevajte lebo ja potom asi nepôjdem aby som vám nekazila plány aj keď ma to bude straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne mrzieť . ☹ ☹ 😢
ani ja nechcem byť tá ktorá vymýšľa ale tak nejak to tatko blbo vyšlo ☹
mangel je vojak takže odmietnuť to nemôže, bo to je kurz aby mohol byť povýšený na kapitána 😉
@janula.h - ja Ta chapem, srdiecko. to by to potom nestalo za tie peniaze, len trampoty a este s deckami sa tak vlacit... 😒 tak podme do Jasnej a hotovo! ved dlhy cas viedla, nie...???
@petraw - manzo je riadna sarza, pani, blahozelam! 😵 Petka, sak to je ok, to sa neda odmietnut, aj ked Teba by som straaaaasne rada spoznala. 😉
A kde je ta Jasna?
Lebo ja ked si dam do google Jasna tak mne tym,
ze mam it.pc vyhodi same blbosti...len nie hotel..
http://www.juniorjasna.com/ pozri moja
@asshanti no to je kapacita 😀 ale nie on má aj výšku vojenskú tak vlaste už vyšiel ako poručík tak pomaly to ide hore 😉 ty ma chápeš, ty máš mangela policajta tak vieš, že keď musí tak musí
a ja by som ťa tiež veľmi rada spoznala ale to všetky babeny 😉
no ale prinajhoršom by tá sobota mohla vyjsť 😉
Baby a z akých ste miest presne aby sme dali ten zlatý stred z kadiaľ kolko 🙂
Babulky nic v zlom,ale uvazujem,ze do pridem asi iba na jednu noc,alebo vas v sobotu iba pridem kuk
baby nehnevajte sa, ale ujasnime si, kto co chce a kam skutocne chceme ist...
je samozrejme, ze asi nevyjdeme kazdemu v ustrety, ale @esmemia neser ma zenska... ty uz teraz vies, ze prides o 3 Mesiace nas len kuk?
nehnevajte saaaaaaaaaaaaa prosiiiim.. ale tak hladajme nieco ine.. ale hlavne si ujasnite co chcete a mozete chciet..teraz a co viete , ze sa nezmeni ..
na a zas som zla..

@kpn ano remata, dali nam zlavu z ceny, pri obsadeni 30 izieb 30eur na osobu za noc, ale pri obsadeni dvojky jednou osobou mi pisala cenu 45eur na noc... scully s esmemiou si zobrali apartman, tam su dve izby oddelene stenou, tak v tom pripade platia tak ako ostatni... tak este ak by si sa aj ty s niekym dohodla, kto pojde sam, ze by ste si zobrali ten apartman...