Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
v ZV a Lucenci nieje nic to aspon v tych tatrach a v Bojniciach bolo co obzerat ale tu tu nic
akože okolie zvolena a podobne je pekné, ale dopravu k tomu hneď pozerajte. Lebo na biele vody z prešova 8 a pl hodiny s 5 prestupmi raz za deň...
ved prave preto co som pozerala ten hotel fatra tak to je na priamom tahu a z Ruzomberka zo stanice by ta uz hocikto zobral je to na hrabovo kusok
a co keby sme nakoniec skoncili naozaj v tych vyhniach.... 😀
ten fatrapark vyzerá "dobre" aj čo sa dopravy týka. Obidvom "nemobilným" kočkám ide vlak/autobus s jedným prestupom. to by šlo.
dobre ranko zienky, zacino to tu naberat riadne obratky vsemi smermi ... tak pls kym nebude isty 1 maxim dve ubytka ... tak sa nevyjadrujem, (cili so mnou neratajte) a ked to bude tak vam dame s drobcakom vediet ci sa pridame abo nie.
snad sa vacsina zhodne na niecom rozumnom.
tak aj ja hodim do plena jeden hotel tu u nas. http://www.hoteltenis.sk/hotel.htm
novootvoreny hotel.
BAby takže ten Fatra park je cena za 2 posteľovú izbu 25 € polpenzia je 11€ takže na osobu to vychádza na jednu noc
23,50€, majú tam malý detský kútik, a miestnosť na stretnutie by tiež bola email mi pošlú zajtra, postieľky majú iba 2.Deti do 12 rokov je zľava 50% ale možno by sa dalo dohodnúť na izbe je prístelka.Termín je voľný,cena dobrá ohľadom @scully @esmenia ešte budem raz volať recepčná sa má opýtať šéfky.Aj prístup je fajn vlak tam ide na 1prestup. www.fatrapark2.sk pozrite sa a dajte vedieť.Ináč nebolo by dobré tému uzamknúť????
@alusha ten hotel sorea-hutnik nie je drahy, ak sme dobre pozerali pultove ceny, vychadzalo to nieco cez 20e/os a to sa este nepytala mnozstevna zlava... tak pri tomto ostava "len" aspekt marcelkinho cestovania (@pukica ), by som povedala... 😉 je tam bazen, fajnovy rozpravkovy kutik detsky, izieb habadej a bonus tatry 🙂 no ja len tak, mne sa paci skoro vsetko a v tatrach som casto 😉
no myslim si, ze pri ubytku nizsej kategorie ako chaty, penziony, narazime na problem s kapacitou... 😒
@jamar tiez mi napadli vyhne opat 😀 @tinockaaa priskripni adriana, ze za 20/os 😀
mne sa ten fatra park zda drahy... ked jasna bola lacnejsia. Ale to je len moj nazor. Takisto sa pripajam ku kpn, ked sa uz nieco vyberie na 100percent tak sa potom rozhodneme ci pojdeme alebo nie. A samozrejme aj podla terminu. Zladit vsetky baby dokopy bude dost problem.
a este priplatok obci je 0,35 za osobu za noc 🙂)) takze sa to navysi o viac ako 1 eur 😀 Ktohovie ci do toho rataju aj deticky. Inac tie co chcu prist len na jednu noc maju priplatok 10 eur za izbu. plus 50 eur zaloha za kluc co sa potom vracia... to pocujem prvykrat
Fatrapark je APARTMANOVY DOM pre vysvetlenie (každý apartmán niekomu patrí a v čase, ked tam majitelia nie sú, tak apartmán je k prenájmu), takže nie je to klasický hotel. Sú to vlastne 2 a 3 izbové "byty".
ten fatrapark sa mi paci 🙂
Takže baby volala som tam ,pani je milá zajtra zistí akú zľavu by mohli poskytnúť 😉 .S tou zálohou je to tak,že keď majú toľko ľudí zálohu na kľúč neberú.Bazén pre kúpaniachtivých 😀 je vzdialený 2km .Detský kútik je maličký ale majú spoločenskú miestnosť.A 2 posteľových izieb je 34takže aj to je fajn.Tak babky popozerajte a dajte vedeiť zajtra dám vedeiť viac.

a pozeram ze tam je aj dost vela volnych terminov a na to ze je to novy hotel su tam fakt super ceny