icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

janula.h
16. jan 2011

@pukica nie moja to by sa rušili tam ona myslí 2-4 posteľové izby 😉

scully7
16. jan 2011

@pukica ano, dalo by sa aj to - podľa mňa. A myslím to tak ako píšem - apartmán má kuchynku, obývačku, príslušenstvo a jednu alebo dve izby. teda dokopy 2-3 izbový (aj s obývačkou).

janula.h
16. jan 2011

baby písala tak zamykáme či nie?

lucinka13
16. jan 2011

@janula.h
ano!!!

annie13
16. jan 2011

http://www.penzionsustiak.sk/
toto som odkukala od majoviek
cena 10 eur na noc
krasne okolie
26 izieb

annie13
16. jan 2011
janula.h
16. jan 2011

ten Junior Patrová je to iste ako Jasna 😉

alusha
autor
16. jan 2011

@annie13 ten michal je velmi pekny 🙂 aj ten sustiak, ale tam asi nevaria co?? ale ten michal sa mi paci, asi na to muza nahovorim na leto 🙂

scully7
16. jan 2011

dievčatá, ja vám do toho nechcem veľmi kecať, ja sa dostanem kamkolvek, ale nebol najväčší problém DOPRAVA? Ja pri všetkých možnostiach vyhľadávam dopravu z PO a KN aby to bolo plus - mínus rovnako dlho a čo najmenej prestupov. teda ideálne priamo alebo jeden prestup.

janula.h
16. jan 2011

mne osobne najviac vyhovuje fatrapark aj tak aj tak ,termín je voľný takže skúste sa na to pozrieť 🙂

scully7
16. jan 2011

http://www.hotelboboty.sk/m.php?t=1&m=1 čo hovoríte na toto? Keď už teda hotel Terchová nemá kapacitu...

fukylove
16. jan 2011

ahojte zienocky 🙂 ale ste toho tu napisali 🙂

ja sa pridavam tiez k Fatrapark... lebo si tiez myslim, ze by sa malo nieco vyberat na hlavnych tahoch... sice Zvolen, BB je asi v strede Slovenska, no aj doprava vlakom zo ZA je katastroficka... nie to este z KN alebo tak... 😉

takze @alusha - Remata sa rusi....

a dame nove hlasovanie? Fatrapark a nejaka ina konkurencia? 🙂 vybrali ste este nieco k tomu?

fukylove
16. jan 2011

tabulku som vynulovala, napisala som tam Fatrapark + este tam mozete napisat nieco ine...

@esmemia - Joji, este mi napadlo, ak by sa islo sem do Fatraparku, tak by som mangela poslala do RK vlakom a teba so Stelinkou by sme brali do auta... ak by ta teda nebrala @scully cestou z BA 😉

annie13
16. jan 2011

@alusha
http://www.michal.sk/?page_id=11&lang=sk
je aj stravovanie len neviem preco obedy nespominaju

janula.h
16. jan 2011

@scully7 mne sa to páči a je to pribl. v strede ja aj puki máme rovnako cestu 🙂

scully7
16. jan 2011

@janula.h už som dala preveriť kapacitu a termín. pozerala som vám hend aj dopravu, máte to z Puki zhruba narovnako.

scully7
16. jan 2011

@fukylove chudák manžel, ten dopadol. 😀

fukylove
16. jan 2011

@annie13 - Zuberec je tiez dost o hubu pre tych, co nemaju auto... 😒

a myslim si ze aj Terchova.... 😒

mne osobne sa celkom pozdava ten Ruzomberok... lebo je to vlastne na hlavnom tahu...

ale ked, tak vyberte este nejaku moznost + blizsie info - v pohode mi hodte do IP, hodim do albumu a mozeme potom hlasovat... 😉

fukylove
16. jan 2011

@scully7 😀 sak co... sa nemusi vyvazat 😀 😀 😀

zuziatko
16. jan 2011

No baby ak to bude nakoniec Fatrapark v Hrabove v RK, tak ja to mám na skok za 5 minút. Takže potom by som sa neubytovala, ale prišla za vami.

A ak by niekto chcel napr. @scully7 alebo @esmemia by ste mohli prespať aj u nás. Máme obrovský byt a ušetrili by ste.

A baby keď to tu chcete uzamknúť, tak v našej súkromnej téme sa dá urobiť podtéma a tiež bude súkromná. Tam by sa mohli skopírovať príspevky. Môžem vytvoriť a skopírovať posledné príspevky.

scully7
16. jan 2011

baby to ste už videli, že rýchlik sa volá R 603 Obchodné centrum Mirage? Akože rýchliky sa volali Považan, Tatran, Kriváň alebo čo... Ale obchodné centrum? 😀 😕 to už čo je

scully7
16. jan 2011

@fukylove Evi, majú to tak narovnako či zo Žiliny či z Ružomberka

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - nechavam na vyber 😀 ten fatrapark potrebuje predsa nejakeho supera 🙂 len ked budete mat blizsiei nfo, prosim hodte mi do IP suhrn, dam do albumu 🙂

scully7
16. jan 2011

@fukylove ved ja len hlásim informácie, dokonca ako pozerám do cestovných poriadkov, zo Žiliny to majú ešte lepšie ako z Ružomberka. Teda kratšie, čo sa času týka.

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - ja som myslela, ze ten Fatrapark je v RK priamo....

ci som sa stratila a ja o koze a ty o voze? 😀 😀 😀

fukylove
16. jan 2011

aaaaaaaano - stratila - teraz mi doplo Zuberec a Terchova 😀

pukica
16. jan 2011

ahojte baby,vdaka vam ze na nas tak myslite,akurat studujem ten hotel boboty a spoje @scully7 neviem ci som ja blba ci co ale ja neviem najst spoj zo zilny do terchovej,tam by mal ist autobus,ci? 😅

scully7
16. jan 2011

@fukylove Evi, ani jedno ani druhé nie je priamo v meste. Aj tam, aj tam bude asi treba kočky hodiť na stanicu. Lebo to odnikadial nepôjdu priamo.

pukica
16. jan 2011

och ja tupelo,uz to mam :D