icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

scully7
16. jan 2011

@pukica aaaa....teraz to píšem. 🙂 myslím aj na detaily. neboj. zo stanice, na stanicu by vás niekto prišiel zobrať. napríklad ja sa hlásim.

scully7
16. jan 2011

@pukica ale hladám Ti to na www.cp.sk a ide tam aj autobus, ak by si velmi chcela. 😉

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - to mi je uplne jasne 🙂 ved uz aj predtym som ponukla sluzby nasho luxusneho auta 😀 😀 😀 nech zije Octavia 😀 😀 😀

scully7
16. jan 2011

boboty preverené, majú volné, tak už len pokukajte a pouvažujte. je tam bazén, majú tam kongresky, vedia nám pripraviť priestor pre deti, je tam okolie krása, jedna báseň, Jánošík a tak, pri rezervácii cez net 10% zľava hneď, skupine tiež poskytnú niečo. 🙂 Zajtra mi dajú vedieť mailom, Fuky, hneď Ti to pošlem.

scully7
16. jan 2011

@fukylove Evi, aj vy máte Octaviu?

pukica
16. jan 2011

@scully7 myslim ze pri mojom priezvisku nemam nad cm uvazovat,mala by som sa ist pozriet za Jánošíkom,sak Rajnoha bol jeho prava ruka 😀
a vdaka vam za ochotu nas zviezt,vrelo prijmeme ponuku,potom poratame prratame a vyplatime taxi 😉

idem si popisat co by nas to vyslo jedno aj druhe a vynadtim sa 🙂

janula.h
16. jan 2011

@pukica pravdu máš moja Ďakovala všetkým ochotným zviesť nás 😉 😉 😉

fukylove
16. jan 2011

no jasne zienky, tak vy budete merat cestu "neviempresneodkial" a ja Vas potom este za zvezenie aj skasnem 😀 no jaka parada.... vsak? 😀 na to ani nemyslite....
apropo - ak by tie Boboty nakoniec, ono to zase tak daleko aftickom nie je... takze aspon ja, co by zo ZA by som ponukla odvoz aj priamo zo ZA - nemuseli by ste sa trepat do Terchovej 😉

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - jasan 😀 vsak mi az srdco zaplesalo, ked si si kupila 😀 ja luuuuuuuuuuubim... svokrovci maju Octavia Scaut ci ako sa to vola...to ti je ina paradicka... no na take som este nedorastla 😀

fukylove
16. jan 2011

babulkyyyyyyyyyyyyy - takze kolo c. 2 - rozhodovanie medzi Fatraparkom a Bobotami? 😀

brusko6
16. jan 2011

@fukylove po duchaplnej konverzacii s Martinkou @scully7 som za Boba .
😉

fukylove
16. jan 2011

@brusko6 - Lucinka - sa bude hlasovat v tbl 🙂 ale idem tam hodit hlas... a dam aj svoj - teda napisem uz aj ten tvoj 😀

brusko6
16. jan 2011

@fukylove nebud komplikovanaaaa... hehe ... ja ta tak luuubiiim ...

scully7
16. jan 2011

@fukylove thumbs up dvakrát. velmi som spokojná. ja som bola zhýčkaná, renaultom, a škoda sa mi zdala "krok späť", ale táto voľba bola skvelá. 🙂 Inak - mám taký návh - v nedelu by sme mohli dať nejký výlet - ja by som aj ostala o deň dlhšie prípadne... nejaká túra alebo tak... samozrejme taká s deťmi na chrbte asi.

brusko6
16. jan 2011

@scully7 a to musiiime?? 😀 😀 lebo ja sa radsej nechavam nosit.. aleee neee.. to ja som neni na take veci, ze tuuura, ale urobim vam chlebik s masielkom na cestu ,ak budete chcieet..
😎

goga03
16. jan 2011

ahojte,

ja som tiez octavia pozitiv 🙂 jednu sme mali 9 rokov a teraz mame dalsiu.
ja som s nasou skodovkou velice spokojna.

baby a co tak zhrnutie info o fatraparku a boboty? ake su tam ceny? to co uvadzaju na stranke? lebo ak ano, tak je tam dost velky rozdiel

scully7
16. jan 2011

@pukica ceny, ktoré nám ponúknu budem mať až zajtra (ved je nedeľa večer, že.... ) ale rátam cca 18 € osoba/noc s polpenziou.

brusko6
16. jan 2011

a este sme verejni??
😖

no dnes s vami je rec, vam poviiim .. 😢 idem jaa teda .. 😠

scully7
16. jan 2011

@goga03 asi by som počkala do zajtra, kým dostaneme info pre nás "šité na mieru"

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - s detmi na chrbte by sa dalo asi do Janosikovych, ak by bolo pekne 😉 je to taky light teren 😉 a je tam pekne, ked je pekne...
a ak by si ostala o den dlhsie (pripadne aj dva, tri) - nechcela by si potom trebars tu jednu noc (alebo viac) spat u nas? vedeli by sme ti vypratat detsku izbu - je tam postielka a poste 😉 Sebiho by som zobrala do cestovnej do spalne... 😉

apropo - zistim u sestry, ci ma stale pouzitelnu cestovnu postielku... ja mam doma jednu a od nej by som vedela potom pripaden zobrat druhu a niekomu pozicat... a este skusim prezistit u nejakych kamaratok 😉

goga03
16. jan 2011

a premenovala som tabulku na stretko a nie skuska. ja som to totiz len vytvorila na skusku, som nevedela, ze sa to hned ujme.
a nechapem ako tam mohol robit niekto sarapatu, lebo uz pedtym som to nastavavila tak, aby tam zmeny mohli robit len ludia, co maju link na tuto tabulku

fukylove
16. jan 2011

@brusko6 - ja mam nosic 😀 ale pouzivam iba vpredu, na kozenach 😀 Sebikovi sa tam lubi a unesie vraj aj 25kg... ty asi viac nemas 😀 😀 😀 tak Sebik pojde k tatovi na ruky a ja ti ponukam moju hrud 😀 😀 😀

goga03
16. jan 2011

ok, tak s hlasovanim pockam do zajtra, ked budu aj ceny a tak, ale viac sa mi pacia boboty.

fukylove
16. jan 2011

@goga03 - lebo sme verejna tema a si sa k nam niekto dostal do tejto temy... 😉 tj - "dobrych" ludi sa najde vsade vela a tych, co sa nudia este viac 😉

brusko6
16. jan 2011

@fukylove cica a kde das kozy?? 😉

fukylove
16. jan 2011

@brusko6 - nooooo - na chrbte mi ich dnes hladal Sebko ale nepochodil 😀 😀 😀
a ked budem starucka, tak mozno aj na kolenach 😀 😀 😀 aj ked - pri tych mojich lentilkach asi tak nizko nespadnu 😀 😀 😀

scully7
16. jan 2011

@brusko6 Brusi, ja som to preto písala Evke, lebo ona vyzerá tak túro-pozitívna. 🙂 S tebou si dám rande v bazéne alebo na terase na lehátku s nohami hore 😀

brusko6
16. jan 2011

@fukylove 🙂 @scully7 si vhodny darca..ale idem ja spat,uz som sprosta..a este ma ubijete,ked sa uvidime nazivooooooooo..😉

pukica
16. jan 2011

@scully7 tak ja teda taky tak pockam do zajtra a potom si to poratam pre a proti co a ako...
tururu by som si dala aj ja,no my "nemobilni juzania" budeme masliet ako sa dostat domov xi

@fukylove aby sa ti lentilke noroztopili ked budes @brusko6 vlacit 😀 dufam ze som sa ta nedotkla,to mi len ako prve napadlo ako som si precitala vasu debatu 🙂

brusko6
16. jan 2011

@scully7 tAaaaaaakto to ma Lucka rada..😉