icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

tinockaaa
7. jan 2011

Hotel Remata je pekný, len im zhorela strecha tak rekonštruujú, preto sú zatvorení, ten je pekný
Avenu nepoznám
aj my radi cestujeme len mne sa kľudne môže stať že prídem sama s Alanom 🙂

luly13
7. jan 2011

my sme tiez boli v avene. je to tam celkom v pohode, len si neviem vybavit, kde tam je nejaky detsky kutik. ale cez leto som sa on este nezaujimala 😅 . no myslim, ze na jar to bude jednou z podmienok vyberu hotelu, ze?

asshanti
7. jan 2011

ja som tiez za Tatry. 😉 velmi sa hanbim, ale este som tam nebola... ☹ ☹ ☹ ja nelyzujem, viac ma laka dovolenka pri mori, tak preto... ale tohto roku som tam chcela ist, s drobcekom. 😉

esmemia
7. jan 2011

No ja pojdem s malou sama a nech sa rozhodneme pre ake kolvek miesto,tak pojdem vlakom,myslim,ze mm ma neodvezie a hlavne nech je to cenovo prijatelne.Paci sa mi ten Liptovsky Jan a naviac asi Tatry,kebyze sa hlasuje tak Taty dostanu 10 b a L.Jan 8 b 😀

cucovia
7. jan 2011

hlasim predbezne 2velkych cucov a jedneho maleho cucka 😉 co sa miesta tyka, prisposobime sa menej motorizovanym 😉

alusha
autor
7. jan 2011

@asshanti a pre mna zase more nemusi byt, ale tatry kazdy rok, ci uz nizke alebo vysoke 🙂

fukylove
7. jan 2011

@esmemia - zlatko - my sa uz dajako potom dohodneme, ze by sme ti do auta aspon nejake veci mohli zobrat... ked uz bude jasne kam ideme 🙂 a hlavne - u mna je tiez manzel este neisty... 🙂 takze sa moze lahko stat, ze pojdeme spolu jednym autom - ale to vsetko zavisi od terminu a hlavne kde to bude... pre mna je to kdekolvek OK 🙂

esmemia
7. jan 2011

@fukylove fuky ty si poklad....ja sa na vas uz tak tesim 🙂))

fukylove
7. jan 2011

predbezny stav - 25 dospelych a 17 deti - z toho je 12 parov + esmemia, tj zatial potreba 13tich izieb 🙂

esmemia
7. jan 2011

@fukylove ach ja samotar 😔 😅

fukylove
7. jan 2011

@esmemia .- nestresuj zlatko... na Oravu na dovcu som presviecala manzela vyse dvoch tyzdnov... on sa sice tvari, ze by siel so mnou, ale... 🙂

janula.h
7. jan 2011

@esmemia budeš pri nás a hotovo 😉 😉 😉

asshanti
7. jan 2011

@esmemia - a preco nechce ist manzel? 😕 ale sak nevadi, budes tam s nami, to je hlavne! 😵

esmemia
7. jan 2011

On moc velku spolocnost nemusi...pre mna je dolezite aby som bola tam a zlaticko budem mat so sebou a vy tam budete,tak mi nic nebude chybat. 😵

zuziatko
7. jan 2011

Aj ja sa predbežne hlásim. Ešte neviem čo a ako bude, lebo na 80 sa ideme sťahovať do KE. Len ešte nevieme kedy. Takže 2 dospelí a Emmka 😵 😵

streserka
7. jan 2011

Zistovala som ceny v juniorhoteli, preposielam email http://www.juniorjasna.com/sk/ubytovanie/
Dakujeme za e-mail a Vas zaujem o nas hotel,

zasielam Vam zakladnu ponuku ubytovania a sluzieb na mesiace april - jun:

Ubytovanie: cena: 15,00 - 16,00€ / osoba / noc s ranajkami (podavane formou svedskych stolov), ubytovanie v rovnakej cene aj v jednolozkovej izbe alebo apartmane

Deti: pri 2 dospelych osobach jedno dieta do 10r. zadarmo

Obed, Vecera: cca 6,00 - 7,00€ / osoba (obed – menu, vecera menu alebo podavana formou tepleho bufetu)

Prenajom vsetkych kongresovych priestorov zadarmo vratne dostupnej techniky

K dispozcii rovanko nocny bar s diskotekou (DJ na vecer 80,00€ - poplatok agenture ktora dodava DJ)

Starazene parkovisko pred hotelom zadarmo

Relax centrum – zadarmo k dispozcii hotelovy bazen, sauna, fitness, virivka, za doplatok rozne druhy masazi
K dispozicii stolny tenis, biliard, sipky, stolny futbal...

V pripade poteby doplnenia akychkolvek informacii ma nevahajte kedykolvek kontaktovat aj na cisle 0905635295.

Prajem pekny den

S pozdravom

Radoslav Chovančík

esmemia
7. jan 2011

@streserka to je tiez zaujimava ponuka ..Baby co vy na to ?

janula.h
7. jan 2011

@streserka a je tam aj detský kútik??ten nám bude treba 😀 😀 😀

fukylove
7. jan 2011

@janula.h - sak konferencna miestnost 😀 este by sa zislo opytat, ci ju pre nas vypracu 😀 😀 😀 a urobia nam tam detsky kutik 😀 😀 😀

babulky - aky termin - aspon priblizne sa berie do uvahy? lebo mne napadlo, ze moj brat este stale sa nevyjadril ohladne svadby, musim asi na neho zatlacit ci bude alebo nebude a ak bude, tak kedy... lebo takto sa to neda.... a aj mangel ide na tyzdnovu lyzovacku (haha, do Francuzska, na tu som ho prehovarat nemusela ako na Oravu s nami 😠 ), a tiez este neviem presny termin....

alusha
autor
7. jan 2011

@streserka super, mne sa to paci

janula.h
7. jan 2011

@fukylove jaaaj šak pravdu máš moja 😀 😅

fukylove
7. jan 2011

@streserka - aj mne sa to paci 😀 a hlavne sa mi paci, ze ponukaju:

Ponúkame možnosť využitia detských postieľok bez poplatku.

myslite, ze ich budu mat tolko???? 😀 😀 😀

alusha
autor
7. jan 2011

@fukylove nejako po velkej noci, ked uz bude teplucko, koniec aprila alebo v maji

fukylove
7. jan 2011

@streserka a nepytala si sa este na nejaku mnozstevnu zlavu? 🙂 lebo ked nas tam bude tolko..... 🙂

fukylove
7. jan 2011

a predsa som tam este nasla:

Biliard, stolný tenis, detské automaty, požičovňa lyží, ski servis, lyžiarska škola, detský kútik, detské a športové ihrisko.

fukylove
7. jan 2011

@alusha - tak som si aj myslela.... idem nahanat brata, nech mi da termin svadby, lebo ho zabijem a ziadna nebude 😀 😀 😀

alusha
autor
7. jan 2011

@fukylove ale vsimni si cennik, ake rozdiely v cenach medzi mesiacmi

fukylove
7. jan 2011

@alusha - klasika 😀 co ti poviem... ked je sezona, treba predsa "zarabat" 🙂

aaaaaaaaaaaaa - konecne som sa dovolala bratovi... tak ze svadba asi bude, ale ze isto neskor 😀 tak uz len mm ponahanat, aby mi dal ten termin lyzovacky, ale myslim ze to by malo byt prelom marec/april...

pukica
7. jan 2011

@streserka ponuka sa mi paci,sice nie je blizsie ako ostatne ale cenovo je to v poho 🙂

@fukylove nam je termin v podstate jedno kedy,prisposobime

fukylove
7. jan 2011

@pukica - mne uz tiez 😀 manzel svatosvate slubil, ze to neskor ako prelom marec/april nebude 😀