Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Baby a co keby sme sa uz konecne na niecom zhodli a napr. vratili sa spat do tej Jasnej???Lebo cim dlhsie budeme vymyslat tym to bude komplikovanejsie
a hlavne by to ubytko malo mat aspon ten detsky kutik ved co ak nam nevyjde pocasicko co budeme s nimi na izbe zatvorene??
@tintiniacik v Jasnej nemaju volny ten termin, ktory chceme...
v podhajskej ma moj dobry kamarat rodinny penzion... ale ma tam len cca 7 dvojlozkovych izieb... to by sme sa museli velmi pritisnut k sebe 🙂)))
@tintiniacik Ak vieš o niečom, kde by bola "rozumná cena" cca do 25 € s polpenziou osoba/deň,
ubytovanie pre cca 50 dospelých, 35 detí v cca 30 izbách,
v termíne 29.4.-1.5. prípadne 15.4.-17.4.,
na dopravnom ťahu /vlakovom/ pre Pukicu a Janulku, ktoré idú bez áut z PO a KN, aby cestovali cca 4-5 hodín obe (a nie 8-9 :-/ )
ideálne s bazénom s teplou vodou, s krásnym prostredím,
s detským kútikom kam sa všetky deti vmestia prípadne aspon so spoločenskou miestnosťou alebo zasadačkou, kam sa vmestíme a vedia nám ju "vypratať",
a ešte s možnosťou bezlepkovej stravy (alebo aspon s možnosťou uskladniť a ohriať pripravené jedlo)
a s kuchynkou alebo aspon kuchynským kútom v izbe, pre ohrianie detského jedla, ....
tak nám daj vedieť, isto - iste sa hneď dohodneme a objednáme.
@alusha môže byť aj to, ak je kapacita, ale ja by som brala aj ten fatrapark, ten je cenovo najdostupnejší a podla mna by sme to zvládli aj tam, nech už nešpekulujeme a kto bude !túrochtivý" tak v nedelu, ked sa "odubytujeme" môžeme sa premiestniť do Terchovej a túrovať o 106. 🙂 sú tam aj kuchynky, je tam polpenzia, je tam dosť miesta, ... detský kútik síce nie, ani bazén, ale kto bude chcieť, tak bazén tam je vedla v hoteli...
no teeeeeda - ale sa to vsetk - o meni...
co sa tyka Jasnej - v termine 29 - 1 bola konferencia, tj by nam nevedeli dat velku miestnost, termin 15-17 som este nepreverovala.... ak treba, preverim...
ten Fatrapark je aj pre nas OK...
a aj ta chata Vyhnana ci ako sa to volalo 🙂 ale ako pise @scully - tak RK je celkom OK, turu si mozeme spravit v nedelu, presun naspat do Terchovej nie je zase taky dlhy 🙂
ja by som asi teda nakoniec rozhodla ten Fatrapark, tam myslim aj spoje boli OK pre bezautovych.... a cim viac budeme rozmyslat a kombinovat, tym to bude horsie a nakoniec nenajdeme nic 😒
je tu niekto vyslovene proti Fatraparku?
mam teda preverit tu Jasnu? pre mna osobne by to bolo pohodlnejsie kvoli bzl dieta 😀 ale ak nie, tak v pohode aj do Fatraparku... tolko si donesiem....
taaaaaaaaaak? 😀
no a aby som nezabudla obtelefonovala som už aj chatu vo vyhnanej (v terchovej) ale síce majú kapacitu 45, ale aj s prístelkami, a majú len 18 izieb, takže sa nevmestíme.
ja by som naozaj brala ten fatrapark a už nešpekulovala, v termíne 29.4.-1.5.
pre všetkých 2 postelové apartmány, kto chce prístelku, tak aj s prístelkou. A ja si s Esme vezmem jeden 2 izbový, alebo s Katkou trojizbový... aby sme neplatili vela
@scully7 ja som nechcela aby si sa na mna nahnevala alebo co. Ja viem ze robite preto vsetko aby ste nieco zohnali a ze sa kazdemu neda vyhoviet. JA som len chcela aby sme sa uz konecne na niecom dohodli. Mne je jedno kam pojdeme. Ale mohli by sme este prehodnotit ten fatrapark?
@fukylove skus ved zato nic nedame ked budeme vediet aky termin maju volny
babulky, urobime to inak - ak je niekto vyslovene proti Fatraparku, tak nech sa ozve, ak sa nazbieraju dve, tri mamicky, preverim Jasnu.... ak nie, tak ideme do Fatraparku 😉
a je to neuveritelne, no Sebik sa uz vyse 30min sam hra v obyvacke... zavrela som ho z jednej strany dverami, v otvore medzi obyvkou a jedalnou je cestovna postielka s prehodenou osuskou, aby na mna nevidel... a bud sa hra alebo sa prechadza... 😀 idem ja k nemu uz 😀
@tintiniacik neštvi ma, 😝 ty ty ty... 😉 ja sa nehnevám, ja len aby si videla, nie len ty, ale aj ostatní, že zosúladiť požiadavky 30 rodín je dosť hardcore.
myslím, že sa môžeme zhodnúť na tom, že posstatné je, aby sme sa tam všetci rozumne dostali, aby bola "rozumná" cena a strava. V termíne, aby aj zahraniční mohli. Ostatné sa prispôsobí. ved či už bude túra alebo bazén alebo spoločenské hry alebo čo tak to je jedno, aj tak na to bude "pramáááálo" času a nezkĺbime 30 detí aby spali rovnako a hrali sa rovnako. či?
baby a kolko stoji pristelka vo fatraparku? 10eur za noc, ako je na nete???

v tom michalovi cena na osobu a den s polpenziou je 24,50 eur, mozno by dali este aj zlavu.... a vyzera nadherne, je tam aj bazenik, len nepisu, aku maju kapacitu...