Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Baby uzavrime to..na tu vatru,sak co budeme vymyslat..len preto,ze tam nie je priroda..?? Rocne deti sa nam na nu aj tak vybodnu!!! Ide o to,aby sme boli spolu a vatra ma zatial vsetko co cceme..chceme..😉
A vobec,tabulka rozhodla..
KONIEC HLASOVANIA?!😉
ci nemam tu hlavne slovo?! Tak niiiiiiiic...😀 😀
tak, ešte jedna info a už idem do preč.
volala som do Fatraparku, termín aj kapacita je. Prevolala som už majland takže ak sa niekomu nepoáči, nech sa vyjadrí, ak sa nikdo nevyjadrí zásadne prosti, tak to večer rezervujem. a pohneme sa o krom ďalej.
mna by este ta pristelka zaujimala!!!! ze ci mi bude mat kde dieta spat??? to ma trojrocne dieta bude stat 20eur? ved vsade su zadarmo take dietky... ale inak som za!
http://www.fatrapark2.cz/Fotogalerie zima 01.html# a čo by nebola príroda je tam 😉 😉
len neviem, co tam ti nasi chlapi budu robit 😒
@alusha - haloooo Alenka... ved tam budeme vlastne iba jeden cely den... tak snad, keby si aj noviny ci knihu mali zobrat v pripade velkej nudy (co si ani predstavit neviem pri tolkych detoch a dospelych a temach na pokec 😀 ), tak to zvladnu, nie?
s pristelkou neviem... ja som Fatru neriesila 😉
no babenky, nechcem zase vymyslat, lebo viem, kolko je s tym vybavovacie a roboty, ale nas s dvomi detmi ten fatrapark vyjde drahsie nez remata alebo boboty a to v cene nic nie je, ani kupanie, ani biliard, bowling, kezde za vacsie dieta budem musiet asi platit ubytko aj stravu, co by mal inde zadarmo
izba 25eur
pristelka 10eur
strava 3x 33eur
celkovo to na jeden den vychadza 66eur
@alusha ale na kazdej izbe je aj gauc ved aj na tom sa da urcite spinkat???ci??
http://www.apartmanyhrabovo.com/sk/uvod.html
baby inak tie apartmany hrabovo su asi este lacnejsie, v mimosezone 23eur za izbu, ak dobre vidim
@alusha a ostatne zienky....
Jasna je v termine 15 - 17 april zatial volna, tj stretko by sa dalo...
co sa tyka ubytovania - pri dvoch dospelych, jedno dieta do 10r. zadarmo... to bolo aj v ponuke... stravu som sa nepytala, lebo som zavolala az potom som si vsimla, ze si mala aj dalsie otazocky 😉 ale skusim preverit cez skype, su online... hned ako budem vediet, dam vediet sem... 😉
Ty kokso,v takej rychlosti co tu riesite som sa stratila..:-/
moj hlas patri fatre vatre..ak sa teda opat zmeni tabulka pripiste moj hlas.. Ja uz ani meviem nad ktorymi rozmyslate..ale berme do uvahy,ze z 30-ch rodiin sa nedaaa vyhoviet kazdemu... No nic..majte sa
@fukylove metla? Bezznackova..😉 jaaa si na zn.nepotrpim;-)
dievčata myslíme aj na to, že ak bude pršat budeme celý den dnu, tam aby sa mali kde všetci naraz stretnut ... v tej fatre vatre je taká miestnost pre všetkých??
http://www.bobiranc.sk/
babenky toto pozeraju marcovky
mate tam biliard bazen minigolf ihrisko kone minizoo
dobra cena
ten ranc u bobiho je super. viem to, lebo som tam bola parkrat. super tam varia, su tam kone, a v Novom Tekove mi byva svokra.... takze ak by sa islo tam, my sa ubytujeme u nej 🙂 v novom tekove ma manzel celu rodinu tak sa mozem opytat ci sa nahodou niekto nepozna s majitelom.
mne sa páči aj ten ranč mám tam 5 a pol hoďky cestu ale je priamo takže vybavujte 😉 😉
@janula.h @scully7 zrusila sa nie kvoli doprave - to by mala Janka iba na jeden prestup v LM z vlaku na bus, ale kvoli tomu, ze tam bola ina akcia a nezarucili, ze by bola kongresova miestnost volna. Inak kapacitne miest mali volnych vela a vychadzalo to super cca16-17e s ranajkami a plus okolo 8 eur vecera. Ale to by nam vedela viac povedat Evka @fukylove, ona volala s tym recepcnym.

Jaaaaaaaaaa som vam to hovorila,ze podme do Fatra vatra..😉
mam totiz intuiciuuuuuu😉
inac vas docitat,tak to da zabrat..