icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

fukylove
23. jan 2011

@esmemia - Joji, to som rada 😀 a z celeho srdiecka vsetko najlepsie zelame 😀 😀

esmemia
23. jan 2011

@fukylove Dakujem moja 🙂))

kozorozec27
23. jan 2011

Ahojte maminky,dlhsi cas som tu nebola,uz sa rozhodlo kam sa pojde na to stretko??? 🙂

lucinka13
23. jan 2011

@kozorozec27
ano ide sa do Jasnej Junior hotel
pridaš sa k nám?? zajtra sa ide tuším rezervovat. tak ak chceš zapis sa do tabulky
https://spreadsheets1.google.com/ccc?key=tvl-l4...

fukylove
24. jan 2011

ahojte zienocky 🙂

taaaaaaaaakze...

v pripade ubytovania 1 dospely, 1 dieta do dvoch rokov a 1 dieta starsie - dospely cena 15-16r, dieta 50% z ceny - to iste plati aj pre jedlo... dieta vzdy 50% z ceny dospeleho...

ubytovanie pre @scully7, @esmemia, @kpn myslim - tieto tri koceny idu v pocete 1+1 - kedze sa jedna iba o par "kuskov", tak mi slubili, ze ziadny priplatok za izbu nebude... ine by bolo, keby takychto jednotiek bolo viac 🙂 ze vtedy by museli rozmyslat nad nejakym priplatokom 🙂

@alusha - izba pre Vas od stvrtka nie je problem 🙂 zeby som nahovorila mm aj ja na vylet od stvrtka? 😀

cena za ubytovanie a jedlo - zavisi od celkoveho poctu osob, preto to rozmedzie

stornopoplatok - maju pochopenie, ze sa jedna o male deticky, v pripade zrusenia sa neplati nic 🙂

a teraz to najdolezitejsie pre FAJCIAROV - v hoteli sa NIKDE nefajci, jedna sa o nefajciarsky hotel... da sa fajcit pred hotelom...

este som na nieco zabudla?

dohodli sme sa na predbeznej objednavke, na zaklade nej mi potvrdi presne ceny + upresni sa pocet ludi cca 2 tyzdne pred akciou 🙂 aj s mennym zoznamom a pod...

fukylove
24. jan 2011

babulky este su nejake otazky, co by ste chceli vediet? budem spisovat tu predbeznu objednavku, tak aby som vedela... ked tak uz to napisem vsetko tam 🙂

scully7
24. jan 2011

@fukylove aj ja chcem ísť od štvrtka. A aj Jojku vezmem, určite nebude proti. @esmemia čo povieš? Inak Evi, nakolko sa Katka neozvala, vyzerá to, že budeme s Esme "samé" jednotky.

alusha
autor
24. jan 2011

@fukylove platit bude kazdy na mieste alebo sa dava aj nejaka zaloha?

fukylove
24. jan 2011

@alusha - zaloha sa nedava 🙂 to som sa pytala este minule... ze bezne mavaju, ale ze sa vieme dohodnut aj bez zalohy 😉 preto budem potrebovat neskor menny zoznam 🙂

babulky, tak pls, napiste mi do tabulky, ktore chcete ist uz od stvrtka, idem "lamat" mojho manzela aj ja 😀

fukylove
24. jan 2011

@scully7 - a keby nahodou moj mm nemohol a @esmemia by nechcela 🙂 tak mozeme ist do Jasnej spolu a moj mm moze zobrat Jojku cestou v piatok 😀

scully7
24. jan 2011

@fukylove vidíš, tiež riešenie. 🙂

pukica
24. jan 2011

@fukylove aj ja by som chcelaaaaaaaa ist skvor,no uvidime ake bude vyuctovanie plynu a spol. ci si to budeme moct dovolit... 😖

janula.h
24. jan 2011

aj ja sceeeeeeem len Emka je v škole a mm tiež ☹ ☹ ☹

goga03
24. jan 2011

ahojte,

ja by som nas prihlasila ako 2 dospely a 2 deti do 2 rokov. sice oliver bude mat vtedy 2,5 lenze on bude spat s nami na manzelskej aj tak a s jedlom u neho to je tiez bieda. akoze 3 kusky chleba, 4 lyzicky polievky, to sa mi neoplati mu platit polpenziu. da si z nasho taniera tu trosku. on je hlavne jablka a pije caj. a teraz zacal ficat na vyzivach, ked vidi ze tamarka papa vyzivy

alusha
autor
24. jan 2011

@goga03 u nas je to podobne s tym jedenim, polpenziu mu asi nejdem kupovat, ale pristelku nam treba... @fukylove to sa uz bude hadam tam dat dohodnut ta strava na mieste nie??? lebo na veceru mu bude bohate stacit z nasej polievky, on toho vela nepojde, fici hlavne na mlieku...

petraw
24. jan 2011

ten storno poplatok je super, lebo naozaj sa na poslednú chvíľu m ôže niečo stať 😉

@goga03 , @alusha máš Adam má síce cez 4 roky ale papaniu tiež moc nedá ale zaplatím mu to, možno mu tam bude chutiť 😀 😉
a vy tu už špekulujete od štvrta??? tak to my isto ee bo mm bude v tom Liptovskom Mikuláši 😒

pukica
24. jan 2011

@alusha to ja by som zae mala porozmyslat ci Tamarke neobjednam polpenziu,ta spapa pomaly tolko co ja 😀

fukylove
24. jan 2011

babulky - stravu treba zajednat pri objednavke, hlavne nasu... lebo ked sa zacneme v piatok zbierat, tak bude asi tazke potom robit objednavky na veceru... takze sme sa dohodli, ze aj objednavka stravy bude sucastou (mne teda nenapadlo, ze to chcete riesit tam...) s tymi detmi sa opytam, ci by sa to dalo az tam poriesit... budem dnes posielat vecer objednavku, tak ak su nejake speci poziadavky, tak mi to spiste prosim do tabulky... nech mozem z toho cerpat... napr. tie detske jedla ktore nechcete a tak...

goga03
24. jan 2011

@pukica
aj oliver ked bol maly tak jedol tolko ze sme sa cudovali, ze kde to v nom mizne. manzel o nom tvrdil, ze ten by zjedol aj mrtvemu z ucha 😀
no a potom od toho 1,5 roka uz len "zobka" a to mi hovorili viacere mamicky, ze to aj u nich bolo tak

petraw
24. jan 2011

@goga03 presne tak sme to mali aj my s Adamkom ked bol malý tak zjedol ako dospelák a teraz ma ide poraziť z neho 😖

streserka
24. jan 2011

@fukylove Evi super si to vybavila!!!

pukica
24. jan 2011

@goga03 akoze brutalne by som nebola proti tomu keby sa jej apetit znizil ked bude vacsia,nech sa mi negula 😀 , ale zas my obaja lubime jest takze asi to podedila po nas a smakuje jej mnam 🙂

fukylove
25. jan 2011

@pukica - neboj moja 🙂 to casom prejde... Sebik uz sem tam tiez vymysla 🙂

pukica
25. jan 2011

@fukylove to bola podpora,diky 😀 😀 no neva,aspon nebude gulka ako jej sesternica,a budem musiet svokru poducit ako sa stravuju deti,nie pchat do nich od rana do vecera nieco,to by som vtedy bila wrrr

cucovia
25. jan 2011

@fukylove evi ak by som ta moc neobtazovala, dalo by sa este nahlasit aj cucovcov od stvrtku? 😉 dali by sme turicku s vami 😉

janula.h
26. jan 2011

@cucovia 😀 😀

pukica
26. jan 2011

baby mne sa dnes snivalo ze uz sme na stretku 😀 chcela som po vas ze ci si nepripneme kazda menovku,nech vieme kto je kto a kazdy ma mal max ma haku,ze diky diky 😀 😀

janula.h
26. jan 2011

@pukica 😝 😝 😝

alusha
autor
26. jan 2011

@pukica uz mas cestovnu horucku 🙂

pukica
26. jan 2011

@janula.h 🙂
@alusha aaaa nejak predcasne 😀