Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Ahojte maminky,dlhsi cas som tu nebola,uz sa rozhodlo kam sa pojde na to stretko??? 🙂
@kozorozec27
ano ide sa do Jasnej Junior hotel
pridaš sa k nám?? zajtra sa ide tuším rezervovat. tak ak chceš zapis sa do tabulky
https://spreadsheets1.google.com/ccc?key=tvl-l4...
ahojte zienocky 🙂
taaaaaaaaakze...
v pripade ubytovania 1 dospely, 1 dieta do dvoch rokov a 1 dieta starsie - dospely cena 15-16r, dieta 50% z ceny - to iste plati aj pre jedlo... dieta vzdy 50% z ceny dospeleho...
ubytovanie pre @scully7, @esmemia, @kpn myslim - tieto tri koceny idu v pocete 1+1 - kedze sa jedna iba o par "kuskov", tak mi slubili, ze ziadny priplatok za izbu nebude... ine by bolo, keby takychto jednotiek bolo viac 🙂 ze vtedy by museli rozmyslat nad nejakym priplatokom 🙂
@alusha - izba pre Vas od stvrtka nie je problem 🙂 zeby som nahovorila mm aj ja na vylet od stvrtka? 😀
cena za ubytovanie a jedlo - zavisi od celkoveho poctu osob, preto to rozmedzie
stornopoplatok - maju pochopenie, ze sa jedna o male deticky, v pripade zrusenia sa neplati nic 🙂
a teraz to najdolezitejsie pre FAJCIAROV - v hoteli sa NIKDE nefajci, jedna sa o nefajciarsky hotel... da sa fajcit pred hotelom...
este som na nieco zabudla?
dohodli sme sa na predbeznej objednavke, na zaklade nej mi potvrdi presne ceny + upresni sa pocet ludi cca 2 tyzdne pred akciou 🙂 aj s mennym zoznamom a pod...
babulky este su nejake otazky, co by ste chceli vediet? budem spisovat tu predbeznu objednavku, tak aby som vedela... ked tak uz to napisem vsetko tam 🙂
aj ja sceeeeeeem len Emka je v škole a mm tiež ☹ ☹ ☹
ahojte,
ja by som nas prihlasila ako 2 dospely a 2 deti do 2 rokov. sice oliver bude mat vtedy 2,5 lenze on bude spat s nami na manzelskej aj tak a s jedlom u neho to je tiez bieda. akoze 3 kusky chleba, 4 lyzicky polievky, to sa mi neoplati mu platit polpenziu. da si z nasho taniera tu trosku. on je hlavne jablka a pije caj. a teraz zacal ficat na vyzivach, ked vidi ze tamarka papa vyzivy
babulky - stravu treba zajednat pri objednavke, hlavne nasu... lebo ked sa zacneme v piatok zbierat, tak bude asi tazke potom robit objednavky na veceru... takze sme sa dohodli, ze aj objednavka stravy bude sucastou (mne teda nenapadlo, ze to chcete riesit tam...) s tymi detmi sa opytam, ci by sa to dalo az tam poriesit... budem dnes posielat vecer objednavku, tak ak su nejake speci poziadavky, tak mi to spiste prosim do tabulky... nech mozem z toho cerpat... napr. tie detske jedla ktore nechcete a tak...
baby mne sa dnes snivalo ze uz sme na stretku 😀 chcela som po vas ze ci si nepripneme kazda menovku,nech vieme kto je kto a kazdy ma mal max ma haku,ze diky diky 😀 😀

@esmemia - Joji, to som rada 😀 a z celeho srdiecka vsetko najlepsie zelame 😀 😀