icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

annie13
26. jan 2011

@goga03
@pukica
Pošepkal nám malý škriatok,
že má dneska Vaša ♥♥♥♥Tamarka♥♥♥♥ veľký sviatok.
Že má dneska
veľký deň,
ktorý patrí iba jej len.
...
Prajeme jej teda zdravie,
šťastia
hromadu
a vždy dobrú náladu.

K prvým meninkám prajeme všetko naj, naj, naj.

annie13
26. jan 2011

nasa noc hrozna
Viky tak strasne chrci odsavali sme sopliky, z ATB sa mi strasne pozvracala, uz fakt nevladzem
dneska je este aj odstavka kurenia mna porazi ale uz ozaj

asshanti
26. jan 2011

@pukica - Maci, vidno, ze sa nevies dockat... 😉
@annie13 - moja, to mi je fakt velmi luto, vela si musis vytrpiet... ☹

annie13
26. jan 2011

@asshanti ja uz neviem dufam ze s jarou pride aj na nas zivot slniecko lebo ja uz neviem, je to ako zacarovany kruh
Branik chodi cikat kazdych 10-15 minut zapal mechura nechapem kde to chytil ked sme boli doma kvoli teplotam

super
daky debil este aj vrta 😲 😲 😲 😲 😲

asshanti
26. jan 2011

@annie13 - tomuto uz fakt nerozumiem, vsetko sa na vas vali... ☹ to bude asi nejaka zivotna skuska, alebo co... 😒

tintiniacik
26. jan 2011

@annie13 aj my sme chory ze zapal priedusiek a to som bola u doktorky asi 5krat od vianoc lebo maly stale kaslal a ona stale ze to ma zo zubou lebo vela slini a sa zahlienuje a v noci mal 39teplotu tak nam dala atb 😠

ani3012
26. jan 2011

baby,kam to vlastne idete ?že som tak zvedavá 🙂

annie13
26. jan 2011

@tintiniacik a chce spapat atb
?
ja som si az teraz vsimla ze pisem do stretka

asshanti
26. jan 2011

@ani3012 - Juniorhotel Jasna 🙂

alusha
autor
26. jan 2011

@tintiniacik aj my sa doliecujeme zo zapalu priedusiek... dnes koncime s atb, ale filip len ked ma vidi, ze sa blizim s liekmi, tak uz place...

tintiniacik
26. jan 2011

@annie13
@alusha no musim mu davat nasilu inak to nejde on ked len vidi ze sa mu priblizujem k ustam uz reve

annie13
26. jan 2011

@tintiniacik aj viky ale potom sa pozvracia tak jej to zbytocne davam uz som zufala

alusha
autor
26. jan 2011

@annie13 ja davam do tej striekackovej odmerky a pomaly po kuskoch mu to davam do pusy, tiez pri tom reve, som rada, ze uz dnes doberieme, ale este sirup na kasel mame... davidko ten nema problem, jemu lieky chutia, musim ich vykladat vysoko, lebo by si aj sam nadavkoval...

annie13
26. jan 2011

@alusha presne ako moje deti ja to davam tym davkovacom z nurofenu a Branik chodi za mnou ze aj jemu lieciky cucu vola nurofen
Viky len nasilu na kolenach a po malych dielikoch

ani3012
26. jan 2011

@asshanti pekné,my pôjdeme pravdepodobne sem: http://www.penzion-central.sk/index.php/kontakt

asshanti
26. jan 2011

@ani3012 - super to tam vyzera! 😉

alusha
autor
26. jan 2011

@ani3012 velmi pekny je ten penzion

pukica
26. jan 2011

@annie13 Anka dakujeme za krasne prianie a Vam zelame skore uzdravenie,naozaj ste si toho uz preskakali akurat dost... 😖

fukylove
26. jan 2011

@cucovia - napis do tbl, izby od stvrtka budeme este upresnovat pred akciou - tak dva tyzdne 🙂

aaaaaaaaaa - inak ja som rozmyslala tiez nad tymi menovkami, ale nie vo sne...ze by to nebolo zle 😀 nick + krstne meno a manzelikom len krstne meno... lebo nas tam bude tolkoooooo 🙂 a hlavne - nasi chlapi asi budu mat najvacsi problem 😀

pukica
26. jan 2011

@fukylove 😀 😀 som rada ze nerozmyslam blbo a nejak divo vo sne a ze ma niekto "vyslisal" takze povinnostou kazdej mamulky bude nachystat menovky 😉
baby mate co robit,uz sa nam to krati 😀

janula.h
26. jan 2011

@pukica aj ja??? 😀 😀 😀

fukylove
26. jan 2011

@janula.h jasne ze aj ty! minimalne pre nase polovicky 😀 😀 😀 aby ti nehovorili "hej ty" 😀 lebo "hej ty" by nas bolo veeeela 😀

janula.h
26. jan 2011

OK ja si niečo vyrobím. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fukylove
26. jan 2011

@janula.h - ale staci nieco normalnej velkosti na "hrud" 😀 nie ze si spravis na chrbat ci klobuk na hlavu 😀 alebooooooooo - co tak princeznovska korunka 😀 😀 😀

alusha
autor
26. jan 2011

babenky a nebude to smiesne trochu, ked tam budeme chodit s menovkami po hoteli 😀

fukylove
26. jan 2011

@alusha - hmmm, smiesne nesmiesne... ja si myslim, ze by to az take zle nemalo byt... ved nas bude vela 🙂 a fakt je ten, ze na nicky som uz zvyknuta... no ja asi nebudem schopna zapamatat si vsetky mena 🙂 civilne myslim 🙂 snad len Lucky Duska si zapamatam isto 😀 😀 😀

janula.h
26. jan 2011

@fukylove ja som myslela takú menovku ako som mala v obchode,ale ak ináč nedáš 😀 😀 😀 😝 😝 😝

scully7
26. jan 2011

a kto to tu vravel o šetrení na stretko? 😀 ja som dnes podala daňové priznanie za dom... na tom by nebolo nič strašné. Ale dodanili mi pozemok, čo som netušila, že vydaním stavebného povolenia je záhrada prekvalifikovaná na stavebný pozemok - a daň? pouhých 430 € do 30 dní. Tak čo? ideme šetriť na stretko? 😀 😀

lucinka13
26. jan 2011

@scully7
no a teraz mi povedz odkial to ma vziat mamička na materskej?? taká čo nemá uspory??

scully7
26. jan 2011

@lucinka13 eee.... no, úprimne? požičala som si. na to by som ani za rok nenašetrila. akurát mi je "divné" že ked som podávala v 2009 daňové za nadobudnutú záhradu, tak mi ju zdanili ako záhradu a nikoho netrápilo, že tam idem stavať... teraz zrazu už to paninku na úrade tankovalo. tak to urobila spätne. za 2009 a 2010. :-/ a sama sa divila, že ved vy ste podávali DP v 2009 za záhradu... no proste.