Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
nasa noc hrozna
Viky tak strasne chrci odsavali sme sopliky, z ATB sa mi strasne pozvracala, uz fakt nevladzem
dneska je este aj odstavka kurenia mna porazi ale uz ozaj
@annie13 aj my sme chory ze zapal priedusiek a to som bola u doktorky asi 5krat od vianoc lebo maly stale kaslal a ona stale ze to ma zo zubou lebo vela slini a sa zahlienuje a v noci mal 39teplotu tak nam dala atb 😠
baby,kam to vlastne idete ?že som tak zvedavá 🙂
@tintiniacik a chce spapat atb
?
ja som si az teraz vsimla ze pisem do stretka
@tintiniacik aj my sa doliecujeme zo zapalu priedusiek... dnes koncime s atb, ale filip len ked ma vidi, ze sa blizim s liekmi, tak uz place...
@tintiniacik aj viky ale potom sa pozvracia tak jej to zbytocne davam uz som zufala
@asshanti pekné,my pôjdeme pravdepodobne sem: http://www.penzion-central.sk/index.php/kontakt
@cucovia - napis do tbl, izby od stvrtka budeme este upresnovat pred akciou - tak dva tyzdne 🙂
aaaaaaaaaa - inak ja som rozmyslala tiez nad tymi menovkami, ale nie vo sne...ze by to nebolo zle 😀 nick + krstne meno a manzelikom len krstne meno... lebo nas tam bude tolkoooooo 🙂 a hlavne - nasi chlapi asi budu mat najvacsi problem 😀
OK ja si niečo vyrobím. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
babenky a nebude to smiesne trochu, ked tam budeme chodit s menovkami po hoteli 😀
a kto to tu vravel o šetrení na stretko? 😀 ja som dnes podala daňové priznanie za dom... na tom by nebolo nič strašné. Ale dodanili mi pozemok, čo som netušila, že vydaním stavebného povolenia je záhrada prekvalifikovaná na stavebný pozemok - a daň? pouhých 430 € do 30 dní. Tak čo? ideme šetriť na stretko? 😀 😀
@lucinka13 eee.... no, úprimne? požičala som si. na to by som ani za rok nenašetrila. akurát mi je "divné" že ked som podávala v 2009 daňové za nadobudnutú záhradu, tak mi ju zdanili ako záhradu a nikoho netrápilo, že tam idem stavať... teraz zrazu už to paninku na úrade tankovalo. tak to urobila spätne. za 2009 a 2010. :-/ a sama sa divila, že ved vy ste podávali DP v 2009 za záhradu... no proste.

@goga03
@pukica
Pošepkal nám malý škriatok,
že má dneska Vaša ♥♥♥♥Tamarka♥♥♥♥ veľký sviatok.
Že má dneska
veľký deň,
ktorý patrí iba jej len.
...
Prajeme jej teda zdravie,
šťastia
hromadu
a vždy dobrú náladu.
K prvým meninkám prajeme všetko naj, naj, naj.