icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

cucovia
9. feb 2011

@scully7 asi nie tak si sa ponahlala aby ta roman u nas nenacapal ze ti sused ledva stihol odkaz napisat 😀

cucovia
9. feb 2011

@scully7 a ja som ho natocila nas5, len bol dotrhany na franforce, tak som do neho smrkala, nech sa rychlo minie. este by dakto prišiel a myslel si, ze kupujeme hajzlak v sekaci nebo cooo 😝

scully7
9. feb 2011

@cucovia no, mne sa práve zdá, že som bola. alebo to bolo ked som natĺkala hodiny. nie som si istá. ale to je jedno, u nás je tiež "natočený" zo sekáča. 🙂 recyklovaný.
už si si suseda podala?

cucovia
9. feb 2011

@scully7 vis co, ja by sla jednemu konkretnemu rovno zaklopat, taky nas znamy anonym... 😠 som to rozpravala romanovi, tak sa ma rovno spytal, ci uz som bola za nim 😀

scully7
10. feb 2011

@cucovia 🙂 tak nabudúce mu pôjdem niečo milé povedať, keď prídem.

pukica
11. feb 2011

baby uz leeeeen...dní

janula.h
11. feb 2011

@pukica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pukica
11. feb 2011

@janula.h :-* 😉

scully7
18. feb 2011

@pukica Marcelka, kto nám to ráta? Či už sa balíš 😉 ?

pukica
18. feb 2011

@scully7 Maťkaaaaaaaaaaaaaaaa tu sooooooom,díte spí tak mvožem odrátavať 🙂 a nie este sa nebaliiiiiiiiiiim ha ha ha 😀
taaaaaaakže už leeeeeeeeen,už to nie su ani dva mesiace waw

pukica
23. feb 2011

krati sa nam to dievcata a tu je moj trhasi kalendar 😀

aaaa ked uz som bola na wcku,tak pridavam foto naseho wc dekla 😀

asshanti
23. feb 2011

@pukica - parada, aj ten poklop je bombovy!!! uz sa na vas tesim!!! 😵 😵 😵

scully7
24. feb 2011

@pukica Macka ty si skvelá, ako nám to pekne značíš. obdivujem tú kreativitu.

goga03
25. feb 2011

@pukica si perfetna "casomiera" 🙂

tinockaaa
25. feb 2011

@pukica bohovská časomiera si ty 😀

brusko6
26. feb 2011

@pukica som sa z teba skoro pototot😉 sak ty si jaka kreativna..moje zlate,tomuto sa hovori nadsenie😉

pukica
26. feb 2011

@asshanti aj my sa tesime veru 😉
@scully7 hmmm kreativna by som bola keby kazdy den dam nejaky obraztok,ale snazim sa 😵
@goga03 @tinockaaa 😀 ze casomiera dakujem xi
@brusko6 netototo potototo,no ja som nadsena jak blcha sa tesim,fakt kazdy den odratavam kedy uz... 😎

janula.h
27. feb 2011

@pukica 😵

katrinb
28. feb 2011

@pukica 😵

cucovia
7. mar 2011
alusha
autor
8. mar 2011

@cucovia nie vobec neprovokujeeeeees 🙂 🙂 to akoze cena pre dve osoby s polpenziou je 99eur na dve noci???

cucovia
8. mar 2011

@alusha ano 😎 vidim ze ta to dost skoro rano postavilo na nohy 😀

ikula2
9. mar 2011

@pukica jejda to som este nevidel ten zachod som dlho rozmyslala co to je za foto 😕 teda to ako je skutocne ziletky?
@cucovia takze menime zamer? zeby tatry nie? 🙂

cucovia
9. mar 2011

@ikula2 remata bola z nejakych objektivnych dovodov zamietnuta, uz neviem, ci poloha, ci co nevyhovovalo. alebo to bolo len tou rekonstrukciou? jaaa nevim 😒 kazdopadne tato ponuka trva uz len 5dni, keby nieco 😉

alusha
autor
14. mar 2011

dievcata mam pre nas miesto pre buducorocne stretko 😀 😀 http://www.rackova.sk/?stranka=uvod#hint

kamoska tam teraz bola na vylete a velmi si chvalila, velmi sa im pacilo, super cena za ubytko aj stravu, skoda, ze som o tom nevedela skor 🙂

ikula2
14. mar 2011

dievcata ked uz mame termin blizko je nieco co sa zmenilo lebo som sem nechodila aka je ta konecna cena za noc s polpenziou?

zuziatko
15. mar 2011

@alusha to je naša chata 😉 😉

alusha
autor
15. mar 2011

@zuziatko to fakt, tak co si nehovorila skor 🙂

zuziatko
15. mar 2011

@alusha nevieeem 😕 😕

alusha
autor
16. mar 2011

@zuziatko no vidis, mohli sme ist k vam, tam by sme sa akurat pomestili a v okoli je aj co obzerat 🙂 a do permonu by sme sa isli kupat 🙂