icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

pukica
18. mar 2011

@ikula2 noooo joooo žiletky a ostnatý drôt je vo wc dekli a sedatku zaliaty :o)
@alusha v rackovej doline sme boli ako deti v skole v prirode :o)
jaaa bych sla hoc kam,no ted je nasa ucast na vylete velice ohrozena,mame potentovany kotol,oprava aj s novymi suciastkami nas bude stat 220€ ☹ som z toho smutna a zaroven nastvata...

esmemia
19. mar 2011

@alusha boze to je nadhera,buduce stretko by mohlo byt vazne tam 😀

petraw
19. mar 2011

babeny a nepaltí sa tam nejaký poplatok vopred alebo niečo také??? moc sem nechodím tak neviem 😉
a koľko to vlaste vychádza 😀

alusha
autor
19. mar 2011

@petraw zaloha by sa nemala platit, vsak @fukylove? a vychadza to okolo 22-23 eur osoba/noc s polpenziou...

fukylove
19. mar 2011

@alusha - tak, tak 🙂 budem tam este v pondelok volat, aby som este prezistila, ci terba aj nejaky menny zoznam dopredu a pod 😉

janula.h
19. mar 2011

@pukica no moja tak na toto ani nemysli ja vravím dajak bulo dajak budze 😀

ikula2
19. mar 2011

@pukica no to vam nezavidim, ja tak neznasam nepredvidane poplatky, to je strasne ked sa nieco pokazi tak k tomu este nieco k tomu pribudne ☹ tak prajem nech vas to stoji menej, ale my sme to akurat riesili tento mesiac, ale zatial menime suciastky na novu pec nemame. Pocuj a to ste robili vy ten dekel na WC?
@fukylove a ta cena zavisi od toho kolki pojdeme ze ked nas bude menej 22e a ked viac 23e?

luly13
19. mar 2011

@domka28 dnes sme kupili babypoint MARK Q.mensi kocik po zlozeni sam nenasla.zdvojene kolieska mam na jane a zr by to bola vyhra 😖

luly13
19. mar 2011

To ako sa mojmu telefonu podarilo pridat odpoved do tejto tamy??? 😕

fukylove
21. mar 2011

@ikula2 - tak, tak 🙂

jamar
21. mar 2011

Baby, zle je.... Budem sa musiet vzdat vikendoveho stretka. To blbe mesto nam vyrubilo take dane za dodadocne danove priznanie nehnutelnosti, ze ma skoro porazilo. Este nedavno som Matke (scully) pisala, ze mi nebudeme tak vela platit ako ona a bohuzial, predsa len budeme. Nepomohlo ani odvolanie, takze nech robim co robim budeme musiet dat dokopy dost velku sumu penazi a na stretko bohuzial uz neostane. Najviac ma stve, ze clovek cely rok setri a pride zaciatok roka a vsetky nasetrene peniaze da statu...Velmi ma to mrzi ☹

esmemia
21. mar 2011

@jamar to ma mrzi,no je to tak,tento sikovny stat vie vzdy vycucat aj to posledne co si clovek nasetri...mrzi ma ze vas osobne nespozname,ale chapem to a sand sa uvidime na dalsom velkom stretnuti :D

scully7
22. mar 2011

Tak sa nam to zacina. Kto - to co - to nepride. ;( no skoda. Len dufam, ze nas nakoniec bude aspon 10.

alusha
autor
22. mar 2011

my sa uz vsetci velmi tesime, dufam, ze nam do toho nic nepredvidane nepride, ze budeme zdravi a budeme si to moct uzit vsetci 🙂

asshanti
22. mar 2011

@jamar - to ma mrzi... ☹ 😒 snad sa nieco udeje a vy budete moct prist...

my sa uz tiez velmi tesime na stretko, aj vcera sa ma manzel pytal, ci to plati, lebo nahlasoval dovolenku v robote. 😉 tak mu vravim, ze jasne! 😉

fukylove
23. mar 2011

aj my sa velmi tesime 🙂 🙂 🙂 len dufam, ze to ja vydzrim 😀 hahaha... lebo uz druhy tyzden dorabam papiere a tak spavam tak 4 hodiny denne a uz vyzeram ako matoha 😀 ked bude velmi zle, aby som nestrasila deti, tak si dam vreco na hlavu 😀 😀 😀

scully7
23. mar 2011

@fukylove a bude to vrece jedlé? Ako na torte? Mnamky. :D

fukylove
23. mar 2011

zienocky 🙂 posielala som IP ohladne nejakych udajov, prosim piste mi cez mailik 😉 ak niekto z prihlasenych nedostal IP, tak bud preto lebo som zle napisala nick alebo preto, lebo nebol v tabulke... 😉 v tom pripade prosim zaslat IP, preposlem... 🙂

aaaaaaaaaaaaa, @scully7 Martinkaaaaaaaaaaaaa 😀 kedze sa nebudem tocit okolo tyce polonaha, tak sa obavam, ze jedle nebude 😀 😀 😀

fukylove
23. mar 2011

a este som zabudla - tie co mate zaujem aj od stvrtka, mi tiez pripiste 🙂 @alusha - dakujem 😉

fukylove
23. mar 2011

jaaaaaaaaaaaj, tak som akurat dovolala s p. Chovancikom z Jasnej - rataju s nami a velmi sa na nas tesia 😀

a dohodli sme sa, ze im poslem vsetky potrebne udaje k tomu, aby nas mohli ubytovat bez cakania - tj budu uz pripravene papierovacky, tj - babulky, sa ospravedlnujem, ze chaosim, ale poslem este jednu spravu, co konkretne potrebuju k papierovackam, aby to mohlo byt uz vopred nachystane 😉
dohodli sme sa tak hlavne kvoli detom, aby nemuseli cakat kym sa vybavia papiere 😉

pukica
23. mar 2011

aj my sa tesiiiiiiiiiiime,sice si budeme musiet pozicat korunky,kedze nas o nasporene peniazky obral kotol 😠 ale prideme
@fukylove som ti pisala uz dva maily,furt som cosik zabudla,ted iem na treti,som jak trdlo 😀

fukylove
23. mar 2011

@pukica - napis, napis 😀 budem rada 😀 😀 😀 som inak zabudla do tej hromadnej spravy - potrebujem to do 6.4. najneskor 🙂

pukica
23. mar 2011

@fukylove uz som uz som 😉 ja som sice vyspata no nejake trdlo motovidlo som 😀

aaa este som neodpovedala @ikula2 ten wc dekel smenerobili my,to sme kupili 🙂 ten bol sice o dost drahsi ako obyc biely ale zas nemenime ho kazdy rok tak sme sa plesli po vrecku 🙂

ikula2
23. mar 2011

dievcata chcem sa spytat objednavate uz aj pre drobcov polpenziu? Myslim pre nasich marcovych starsim jasne, ano. @fukylove bude sa dat aj vybrat z jedla vecer? Lebo malemu este nedavam napr. vyprazane rezne 😀 . Urcite si uz sem aj pisala tak este pre mna detska porcia je polovica z ceny? Vies ci si mam brat do obedara 😀

ikula2
23. mar 2011

@jamar to vam verim ☹ to nasr.....di

alusha
autor
23. mar 2011

@ikula2 ja polpenziu ani davidkovi neobjednavam a Filipkovi uz vobec, na ranajky dostanu z nasho jedla, obedik si nejaky budeme musiet dokupit, pripadne, ak sa niekam vyberieme aj na vylet, tak sa najeme niekde a filipkovi beriem vyzivky, kasu, jogurtiky a taketo veci...

ikula2
23. mar 2011

@alusha ved akurat mi manzel vravi ze ked tam boli ranajky mali svedske stoly, vsak ten nas cvrcek nic nezje

alusha
autor
23. mar 2011

@ikula2 ved to, ze ked budu svedske stoly, tak je to v pohode 🙂 najedia sa z nasho 🙂

pukica
23. mar 2011

@alusha tak si to predstavujem aj ja,ze sak toho epojedia taak vela deturence,sa podelime
a oo je tam polpenzia v cene toho ubytka?ci ako to je?ci enem ranajky? a ak chcem obed a veceru si musim priplatit?
ci? 🙂

fukylove
23. mar 2011

co sa tyka jedla pre Sebka, ja budem brat z domu tak ako na vsetky vylety - kupim flasticky so vyzivkami, tie jogurtove od Hami a normalne prikrmy zeleninkovo - maskove a mam vybavene 🙂 + mliecko samozrejme.... mne pride teda zbytocne pre dieta objednavat polpenziu - teda pre tie nase rocne...

cena s polpenziou - ak si dobre pamatam ranajky + vecera je v cene 22 -23eur/osoba, ci sa bude dat vybrat z jedal neviem... no do konca mesiaca nemam akosi cas to zistovat, takze co Vas este zaujima tu popiste, ja si to budem priebezne znacit a po buducom tyzdni prezistim definitivne.... 😉