Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
este 22 dni, prosim nezabudni, cas sa krati ... tralala ... meky zbirka 😀 fakt 22? jupi jupi, ja sa tak tesim !
@janula.h Janulka - s tym ratam, ze bude asi potrebne dobehnut do LM pre tych, co pridu vlacikom/autobusom...
vo stvrtok tam ideme zatial 4 ci 5 rodiniek, takze isto dobehneme...
@tiecobudupotrebovatodvozlm - prosim napiste mi do IP alebo mail, ked uz budete vediet ktorym spojom idete a kedy by ste mali byt v LM... a my sa uz na mieste dohodneme, kto urobit taxi 🙂
Janula - akurat mi napadlo - vy mate este pre emku autosedacku? lebo my mame iba jednu - tam by mohol ist Misi... ale pre Emku asi nemam... 😒
jupiiiiiiiiiii - uz mame doma turisticky nosic pre Sebika, takze sme pripraveny na velke stretko v jasnej 😀 😀 😀
my tiez tak nejako vo stvrtok okola obeda🙂)
jaj tak nám ide vlak o 13.30 tak sme tam okolo 4 tej 🙂
aj my planujeme okolo obeda...
som volala akurat s Janulkou, vo stvrtok pridu aj s pukica - rataju okolo stvrtej v LM 🙂 takze ako tak pozeram, tak nebude problem poriesit aj dve auticka...
babulky, co idete este vo stvrtok autom, nemoze niekto zobrat podsedak pre Janulkinu Emmku? lebo my doma veru nemame 😒
samozrejme neni problem ani pre nas pre niekoho prist, ak bude treba 😉 tie co pridete vo svtrtok, naplanujeme si uz teraz nejaky vylet? teda ak bude pocasie v pohode a budete mat chut 😉
Baby mám slzy v očiach aké ste superné a ochotné to ani rodina nieje taká ochotná ako vy 🙂tešíím sa 😀

taaaaaaak a ked si tu uz dnes pisem 😀
tak len pre info - snazim sa odpovedat na vsetky mailiky, minimalne rychle potvrdenie, ze ste uz zaevidovane... ak by nahodou niekto nedostal moju odpoved a poslal mi mailik, nech ma kontaktuje 🙂 🙂 🙂