Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
babenky a co keby sme vo stvrtok dali zraz v bazene so sampanskym a chlapi budu varovat dietky 😀
vy si tu debatite a ja zacinam depkovat, ze tema marec cez den nezije 😝 @ikula2 nie moja, cosi, prideme na dovcu a na velku noc, ale prisla by som aj len tak, ale bez muza a bez emmy, len aby som vas videla a vy videli abigaêlle, keby boli letenky zadarmo a dalo sa ist rovno z pariza do blavy, tak by sme prisli vikendovat vsetci
baby, tak si dam kofcu 😀 😀 ale keby som dosla s mm, tak Vas nepomestime do auta 😀 sak nemame kamion 😀 😀 😀 😀
jupii! dobra sprava je, ze budeme mat auto od svagrinej, ale az v piatok neskoro poobede, nepresuniete to sampanske v bazene na piatkovu noc?
co keby som dala potomstvu najest? 😀 papa zatial, piste piste piste a prosim uz sa NEODHLASUJTE
@alusha - bavili sme sa ze standardne sa da o druhej, ale zatial by nemal byt problem aj so skorsim ubytkom... v kazdom pripade ked budem posielat definitivne podklady, tak sa presne s nim dohodnem, ja by som bola rada, keby sa dalo uz cim skor - tj aj doobeda 🙂
@gabrielka - jaaaaaaaaaaaaaj, uz som pochopila 😀 Sebik mi uz 3 hodiny spi na kabliku 😀
@alusha - este ze pises, nase auto vyzera ako jeden velky bordel 😀 ale "stetky" som v nom nenasla... 😀 😀 ani po malovani neostali... 😀 😀
@gabrielka ja sice nejazdim,ale asi by som ani s tym malym mnozstvom promile do auta nesadla,mas tak ako pises ze po ci popri obediku si dat deci vinka,to zas clovek nepociti
@janula.h jasneeee po prichode capak a pak smpanom zabijeme a ked bue slina pokukame sa este po nejakom vinecku ci fernetiku 😀
a este som teraz objednala jednu vec do vybavy, ak by bolo skaredo 😀
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10394435
sa mi to zda praktickejsie na jar a jesen ako prsiplast... 😀
sa tu udrabavam... mm mi hovoril - aj tak mam pocit, ze manzelia idu iba ako pestunky pre deticky a vy to tam poriadne roztocite 😀 😀 😀 asi mal pravdu 😀 😀 😀 (nie ze by som o nas pochybovala 😀)

@janula.h @fukylove ja sem nemusim ani pisat @janula.h za mna vybavi vsetko 😀 este keby to tak aj vyplatila bola by baaaajecna 😀 😝
no my taky tak dojdeme kolem 4tej
@cucovia my vo stvrtok vyletikovat nepojdeme,budeme radi ak si po 6a pol hodinovom cestovani hodime sprchu a dame chladene čapáka 😀 mnaaaaaaaaaaaaam uz sa tesiiiim