icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

pukica
28. mar 2011

@janula.h @fukylove ja sem nemusim ani pisat @janula.h za mna vybavi vsetko 😀 este keby to tak aj vyplatila bola by baaaajecna 😀 😝
no my taky tak dojdeme kolem 4tej

@cucovia my vo stvrtok vyletikovat nepojdeme,budeme radi ak si po 6a pol hodinovom cestovani hodime sprchu a dame chladene čapáka 😀 mnaaaaaaaaaaaaam uz sa tesiiiim

janula.h
28. mar 2011

@pukica hahahahaha keby som mala tak zacvakám 😀

pukica
28. mar 2011

@janula.h šak jáááá vííííím 😉

fukylove
28. mar 2011

@ikula2 v tbl bolo 26 ci tak nejako.. zatial sa niektore odhlasili a niektore nevyjadrili... tak uvidime...

@cucovia - my isto vyletikovat nebudeme vo stvrtok, lebo prideme asi okolo obeda a poobede sa bude robit "zvoz" 😀 tak ostanem na hoteli alebo pri hoteli... 🙂

fukylove
28. mar 2011

@pukica - hehe, asi necham mm na hoteli so Sebikom a pridem pre Vas ja 😀 😀 😀

janula.h
28. mar 2011

@fukylove no hej ale ako si chceš dať čapáka keď prídeš na aute?

alusha
autor
28. mar 2011

babenky a co keby sme vo stvrtok dali zraz v bazene so sampanskym a chlapi budu varovat dietky 😀

pukica
28. mar 2011

@fukylove no veru, @janula.h ma pravdu,ako das toho čapáka? aaalebo ti ho vezneme v krigli do hotela keby tam nahodou necapovali 😉

gabrielka
28. mar 2011

vy si tu debatite a ja zacinam depkovat, ze tema marec cez den nezije 😝 @ikula2 nie moja, cosi, prideme na dovcu a na velku noc, ale prisla by som aj len tak, ale bez muza a bez emmy, len aby som vas videla a vy videli abigaêlle, keby boli letenky zadarmo a dalo sa ist rovno z pariza do blavy, tak by sme prisli vikendovat vsetci

fukylove
28. mar 2011

baby, tak si dam kofcu 😀 😀 ale keby som dosla s mm, tak Vas nepomestime do auta 😀 sak nemame kamion 😀 😀 😀 😀

cucovia
28. mar 2011

@janula.h kdo pije porad, nenafouka! 😀 sooorry @fukylove to prislo tak spontanne 😀
ale ste ma zrusili zenske, sak ja nehovorim, ze zrovna chopok mame zdolat 😝 tak aspon prechadzku nejaku ne abo co ved no 😀

gabrielka
28. mar 2011

@pukica @fukylove @janula.h ved na slovensku je povolenych 0.5 promile, nie? joj, dokelu nie, to u "nas", lebo francuzi si popijaju vinko pri obede 😀 😀 😀 hehe, asi nezijem vo francuzsku a ani s francuzom, u nas sa pije fernet 😉

alusha
autor
28. mar 2011

@cucovia jasne, ze nejaka prechadzka po okoli bude 🙂 @fukylove a kedy najskor sa mozeme ubytovat? my prideme najskor ako sa da, aby sme si to co najdlhsie uzili...

fukylove
28. mar 2011

@gabrielka - boze, ja citam a akosi sa z toho neviem vysomarit 😀 takze pridete vsetci? ci len ty a Abi? 😀 😀 😀
a inak - dlho sa tu nedebatilo, ale ako sa blizi stretko, tak to tu zacina zit 😀 a robia sa plany 😀

janula.h
28. mar 2011

@cucovia ozaj môžeš sa prejsť k nám smerom na LM a my Ti zakývame keď nás @alusha povezie 😀

cucovia
28. mar 2011

@janula.h ja pridem osobne tvoj pansky zadok nalozit! 😀 😉

gabrielka
28. mar 2011

jupii! dobra sprava je, ze budeme mat auto od svagrinej, ale az v piatok neskoro poobede, nepresuniete to sampanske v bazene na piatkovu noc?

co keby som dala potomstvu najest? 😀 papa zatial, piste piste piste a prosim uz sa NEODHLASUJTE

gabrielka
28. mar 2011

@fukylove ani ja po sebe to nechapem 😀 prideme 4 kusy, len padla otazka, ci to prideme len na vikend a ja ze nie, ze na dlhsie, bol by to drahy vikendovy spas

alusha
autor
28. mar 2011

@janula.h musim pred vyletom aj auto vyumyvat, aby ste sa v nom dobre citili 😀

janula.h
28. mar 2011

@cucovia oki dohodaaaaaaaaaa 😝

janula.h
28. mar 2011

@alusha si pipi 😀 my sme nenároční stačí nám iba Audi 8, v plnej výbave a a snmozrejmev koži 😀

janula.h
28. mar 2011

@gabrielka šak my si dáme aj aj nie baby??

fukylove
28. mar 2011

@alusha - bavili sme sa ze standardne sa da o druhej, ale zatial by nemal byt problem aj so skorsim ubytkom... v kazdom pripade ked budem posielat definitivne podklady, tak sa presne s nim dohodnem, ja by som bola rada, keby sa dalo uz cim skor - tj aj doobeda 🙂

@gabrielka - jaaaaaaaaaaaaaj, uz som pochopila 😀 Sebik mi uz 3 hodiny spi na kabliku 😀

@alusha - este ze pises, nase auto vyzera ako jeden velky bordel 😀 ale "stetky" som v nom nenasla... 😀 😀 ani po malovani neostali... 😀 😀

fukylove
28. mar 2011

@janula.h ja si z teba asi cvrknem 😀 😀 😀 este ze my berieme Pukiovcov 😀 tym snad staci nasa Octavia 😀 😀 😀

janula.h
28. mar 2011

@alusha le nie ja srandujem dúfam že ma už natoľko poznáte 😀 moje nerob si starosti len nech sa dopravíme do hotela 😉

pukica
28. mar 2011

@gabrielka ja sice nejazdim,ale asi by som ani s tym malym mnozstvom promile do auta nesadla,mas tak ako pises ze po ci popri obediku si dat deci vinka,to zas clovek nepociti

@janula.h jasneeee po prichode capak a pak smpanom zabijeme a ked bue slina pokukame sa este po nejakom vinecku ci fernetiku 😀

fukylove
28. mar 2011

a este som teraz objednala jednu vec do vybavy, ak by bolo skaredo 😀

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10394435

sa mi to zda praktickejsie na jar a jesen ako prsiplast... 😀

fukylove
28. mar 2011

sa tu udrabavam... mm mi hovoril - aj tak mam pocit, ze manzelia idu iba ako pestunky pre deticky a vy to tam poriadne roztocite 😀 😀 😀 asi mal pravdu 😀 😀 😀 (nie ze by som o nas pochybovala 😀)

janula.h
28. mar 2011

@fukylove 😀 😀 😀 😀

cucovia
28. mar 2011

@fukylove esteze mu to doslo takto skoro, aspon nebude sklamany z muzskeho programu 😝