icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

ikula2
2. apr 2011

@janula.h ved to 🙂 a ako teda budes zohrievat mlieko alebo jedlo

janula.h
2. apr 2011

@ikula2 no neviem pôjdem do kuchyne nech mi vodu prevaria a beriem termoskku 😉

esmemia
3. apr 2011

Ja beriem nocnik 😀 ...a nemali byt kanvice na izbach?

asshanti
3. apr 2011

ja si asi vezmem rychlovarnu, mam taku mensiu, poziciam... 😀 baby, to uz sa riadne blizi, tesim sa na vas vsetky a deticky!!! 😵 😵 😵 😵 😵

alusha
autor
4. apr 2011

dobre ranko dievcata, buduci tyzden uz cestujeme huraaaaa!!!!

esmemia
4. apr 2011

@alusha uz sa to kraaaaaaaaatiiiiiiiiiiiiiii :D

DObre ranko

scully7
4. apr 2011

🙂 zoznam pre mňa prosím: teda - zas len orientačne, ano?
Mamina:
Foťák, mobil, Nabíjačka na mobil, na foťák
uterák (ale dostanete aj na izbách)
spodné prádlo, plavky
Tričká, Dlhý krátky rukáv
Dlhé , krátke nohavice
Fleece bunda, mikina
Hygiena
pyžamko
topánky, prezúvky

Ale v globále to môžete zhrnúť na veci spodné, horné a dolné, krátke aj dlhé podla počasia. Prípadne niečo na hlavu a niečo proti dažďu a je to. 😀 😀 😀

fukylove
4. apr 2011

ahojte zienocky moje 🙂

pisem si do zoznamu otazok - tie kanvice, mikrovlnka ci iny sposob zohrievanie jedla pre drobcov... opytam sa, ked budem zasielat zoznam 🙂

zatial definitivne prihlasene - alusha, pukica, fukylove, petraw, katrinb, esmemia, janula.h, scully7, cucovia, palinkovamaminka, tinockaaa, rampa, ikula

a este cakam na udaje od tychto babuliek, co slubili, ze poslu - zienocky, uz sa nam to krati, tak prosim cim skor...
@streserka
@goga03
@gabrielka
@asshanti
@karaa

a este sa nevyjadrili
@lucinka13
@lindauciatko
@janka 2110
@tintiniacik

cize ak to dobre ratam - tak nas je istych 13 rodiniek + 5, co este nezaslali udaje....

gabrielka
4. apr 2011

hojteeeeee! @fukylove ja som taky mantak, evi, mail mam ulozeny uz neviem ako dlho a furt sa neviem dostat k udajom z obcianskeho mm 😠 takze nie je kompletny, ale do jasnej ideme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@scully7 diky za zoznam, pouzijem asi vzdy, ked sa budem niekde premiestnovat nech nedopadnem ako tradicne, ze mam zbalene pre seba akurat spodne pradlo a zvysok kufra su handry pre baby 😀

streserka
4. apr 2011

@fukylove jaska, dnes poslem udaje. MM vyhlasil, ze chce ist na zahradkara 16teho do TN 😠 tak som riesila to, ze mi to mal povedat skor. Nakoniec si vezme jeden den dovolenku, aby tam mohol ist 😀 a na Liptov pojdeme. Nakolko stale mame rozdielne trvale pobyty musim si to skompletizovat, ale slubujem, ze dnes vecer poslem cez IP.

asshanti
4. apr 2011

@fukylove - Evi, uz som Ti odoslala mailik s podkladmi, takze my ideme!!! 😀 😀 😀

baby, vonku je krasne... 😵 este davate drobcom pancuchy? 😕

fukylove
4. apr 2011

@asshanti ja davam, neprikryvam uz ale nicim... lebo ked beha po vonku, sem tam si niekde sadne, hrasa s pieskom a pod... tak si myslim, ze mu pancuchy neublizia 😀 a dakujem za mailik, vsimla som si teraz, ze dosiel... 🙂

fukylove
4. apr 2011

@asshanti Zuzanka, prosim zasli mi este raz cislo na seba - v mailiku mam iba prvych 6 cisel 🙂 dakujem... mozes aj do IP

fukylove
4. apr 2011

@gabrielka - s tebou ratame na 150% 🙂 ked, tak mi posli aspon ciastocne udaje... 🙂 ak by si inak nestihala 🙂 🙂 🙂

asshanti
4. apr 2011

@fukylove - posielam.... 😉 aj ja presne preto este davam pancuchy... ale zajtra uz asi nedam, az podvecer ked bude chladnejsie, uvidime podla pocka... 😉

goga03
4. apr 2011

@fukylove udaje poslane,mas to v mailiku

pukica
4. apr 2011

@alusha ked som si precitala tvoj prispevok ze uz buduci tyzden cestujeme,az mi v bruchu ci v podbrusi motyle strachu zabrnkali 😀 ale neboj,este sa nebaliiiiiiiiiiiiiim 😀 boze mne sa to az nehce verit ze je to uz cochvila tu aaaaaaaaa

janula.h
4. apr 2011

babyyy možno blbá otázka ale musíme si tam brať uteráky alebo tam nám dajú lebo to len jeden batoh máme uteráky my 4 😀DDDDDDDDDDDDDDD

alusha
autor
5. apr 2011

@janula.h uteraky si neber, ved v kazdom hoteli davaju, my si berieme dve osusky, ale len kvoli tomu, ze sa cestou domov chceme zastavit okupat v Besenovej v nedelu.... a chlapcom beriem zupanceky...

janula.h
5. apr 2011

@alusha dík moja a Ty čo nemáš spania???? 😀 😀

pukica
5. apr 2011

@janula.h dobra otazka ohladne tych uterakov,tiez by sme boli napratani jak vianocny stromcek keby sme aj osusky mali tahat so sebou... 🙂

alusha
autor
5. apr 2011

@janula.h ja mam spania, ale moje deti nie 🙂 a baby, ak vam nevadia hotelove uteraky, tak naco ich tahat so sebou, nam nevadia a tak si nikdy nenosime, fakt to zaberie kopu miesta

scully7
5. apr 2011

dievčatá, ved som to písala v správe so zoznamom vecí - že uteráky vám na hoteli dajú, aj župan do wellnesu

janula.h
5. apr 2011

@goga prosím Ťa chcem sa spýtať či je v okolí stanice nejaký obchod resp.supermarket či musíme nosiť všetky veci alebo ich tam môžeme kúpiť 🙂 Ďakujeeeeeeeem

fukylove
5. apr 2011

@janula.h - neviem co by ste konkretne chceli kupovat - ak by si mi napisala zoznam, tak vam kupime aj v ZA a dovezieme 🙂

fukylove
5. apr 2011

apropo - to plati aj pre @pukica

ak by ste babulky chceli nejake veci, co sa daju kupit v ZA - napr. vyzivky pre drobcov a podobne, tak mi napiste do IP, co by ste potrebovali a nemusite nosit v batohoch ci batozine, radi privezieme :🙂

janula.h
5. apr 2011

@fukylove si super ale ja nechcem obťažovať veľmi 😉 my sme len také nejaké somarinky 😀 😀 😀 😀 a asi tak zo 5 l vína a 2 fernety a ....

janula.h
5. apr 2011

samozrejme si dělám kozy 😀 nie my sme len nejaké výživky a ešte neviem čo lebo mne malý vôbec nechce tie jedlá v skleničke tak asi bude jesť s nami 🙂

fukylove
5. apr 2011

@janula.h - Janulka, tak si premysli - aj tie ine dobrotky pre dospelych... ideme autom, tak by sme kupili, nie je problem 🙂

asshanti
5. apr 2011

baby, a drobcom treba plavky a kupacie plienky? musim ist kupit... 😀