Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Ja beriem nocnik 😀 ...a nemali byt kanvice na izbach?
ja si asi vezmem rychlovarnu, mam taku mensiu, poziciam... 😀 baby, to uz sa riadne blizi, tesim sa na vas vsetky a deticky!!! 😵 😵 😵 😵 😵
dobre ranko dievcata, buduci tyzden uz cestujeme huraaaaa!!!!
🙂 zoznam pre mňa prosím: teda - zas len orientačne, ano?
Mamina:
Foťák, mobil, Nabíjačka na mobil, na foťák
uterák (ale dostanete aj na izbách)
spodné prádlo, plavky
Tričká, Dlhý krátky rukáv
Dlhé , krátke nohavice
Fleece bunda, mikina
Hygiena
pyžamko
topánky, prezúvky
Ale v globále to môžete zhrnúť na veci spodné, horné a dolné, krátke aj dlhé podla počasia. Prípadne niečo na hlavu a niečo proti dažďu a je to. 😀 😀 😀
ahojte zienocky moje 🙂
pisem si do zoznamu otazok - tie kanvice, mikrovlnka ci iny sposob zohrievanie jedla pre drobcov... opytam sa, ked budem zasielat zoznam 🙂
zatial definitivne prihlasene - alusha, pukica, fukylove, petraw, katrinb, esmemia, janula.h, scully7, cucovia, palinkovamaminka, tinockaaa, rampa, ikula
a este cakam na udaje od tychto babuliek, co slubili, ze poslu - zienocky, uz sa nam to krati, tak prosim cim skor...
@streserka
@goga03
@gabrielka
@asshanti
@karaa
a este sa nevyjadrili
@lucinka13
@lindauciatko
@janka 2110
@tintiniacik
cize ak to dobre ratam - tak nas je istych 13 rodiniek + 5, co este nezaslali udaje....
hojteeeeee! @fukylove ja som taky mantak, evi, mail mam ulozeny uz neviem ako dlho a furt sa neviem dostat k udajom z obcianskeho mm 😠 takze nie je kompletny, ale do jasnej ideme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@scully7 diky za zoznam, pouzijem asi vzdy, ked sa budem niekde premiestnovat nech nedopadnem ako tradicne, ze mam zbalene pre seba akurat spodne pradlo a zvysok kufra su handry pre baby 😀
@fukylove jaska, dnes poslem udaje. MM vyhlasil, ze chce ist na zahradkara 16teho do TN 😠 tak som riesila to, ze mi to mal povedat skor. Nakoniec si vezme jeden den dovolenku, aby tam mohol ist 😀 a na Liptov pojdeme. Nakolko stale mame rozdielne trvale pobyty musim si to skompletizovat, ale slubujem, ze dnes vecer poslem cez IP.
babyyy možno blbá otázka ale musíme si tam brať uteráky alebo tam nám dajú lebo to len jeden batoh máme uteráky my 4 😀DDDDDDDDDDDDDDD
dievčatá, ved som to písala v správe so zoznamom vecí - že uteráky vám na hoteli dajú, aj župan do wellnesu
samozrejme si dělám kozy 😀 nie my sme len nejaké výživky a ešte neviem čo lebo mne malý vôbec nechce tie jedlá v skleničke tak asi bude jesť s nami 🙂
baby, a drobcom treba plavky a kupacie plienky? musim ist kupit... 😀

@janula.h ved to 🙂 a ako teda budes zohrievat mlieko alebo jedlo