Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
haha u nas sa daju kupit plienocky na kusy,tak jednu jej pre istotu kupim,aj ked neviem ci sa naozaj odvazim do toho bazeniku
babulkyyyyyyyyyyyyyy... ale ked to oblecenie vela skryje... to nie ako ked si dam plavky, to som ako naha... aj Sebik lubi natahovat moju slaninku 😀 😀 😀 akurat keby som aspon "kozy" mala pomerne k slaninke, tak by som bola spokojna 😀 😀 😀
dobre ranko zienocky 🙂 suma sumarum - definitivne 18 "rodin" - spolu 35 dospelych, 25 deti (vsetkych 🙂 ) 🙂
este cakam na vyjadrenie od lucinky13 - pisala mi, ze mm ma zdravotne problemy a vyjadria sa az dnes... a predpokladam, ze lindauciatko nepojde, kedze nereaguje na ziadne spravicky...
@fukylove celkom pekny pocet 🙂
ale pocasicko nam nejak nepraje... http://www.meteoprog.sk/sk/weather/Jasna/6_10/ sice sa mvoze zmenit hoci co,takze treba dufat 🙂 a ked bude blbe pocasie myslim ze ten bazen nebude veru sukromna zalezitost dzifčence 🙂
@pukica jejda to je hrozneeee pocasie to akoze cez den 5 st. 😲 😲 no ale to mam problem ja nemam ziadnu sportovu vetrovku 😖
@fukylove tak to sa tesim ze 18 rodiniek 🙂
inac ja uz som pozerala ze existuje aj cestovna varna kanvica taka sik mini, tak rozmyslam ze ved hadam aj do buducna by sa to dalo vyuzit pri malom dietati
babulky - kupila som dnes v DM babyplienky na plavanie... zoberiem cely balik... to len pre info, ak by niekto zabudol/nestihol kupit 😀
@fukylove ahoj Evka aj ďalšie maminy. Ospraveďlňujem sa ale vôbec nestíham.
Stále mám chaos kvôli narodeninovým oslavám a tak.
Posielam ti IP
Babulky,vsak to tam idem jedina mamicka co bude sama,no krasne...som dopadla
☹ ...ja uz od 7 budem na izbe zavreta...beriem si knihu
@fukylove ja budem taaa co nie ze nestihe ci zabudne ale nekupi,bo ja ich nemam kde vyuzit,kedze u nas sa neda kde kupat,a kto vie kolko priberieme do leta,tak proste nech mi zbytocne nestoja v skrini ked ich nevyuzijeme,takze ja sa budem prizivovat 😀 ale nieee,ja si odkupim od niektorej ktora bude ochotnaaa nam jdenu dve ci tri plienky predat 🙂
@esmemia ale nooooooo,ja sa tiez moc vzdialit od izby nemvozem,uz je dohodnuta chodbovica 😉 neboooooooooooooj nebudes sama
@esmemia - ja ani nekojim a tiez nebudem moct si ist niekam vysedavat, moj syn si ma vyzaduje... 😀 😀 😀 takze ja tiez budem na izbe s mojimi chlapcami, ale mne to nevadi, uzijeme si cez den, neboj. 😉
@fukylove - Evka a su na izbach vobec telky? 😕
a mne to asi vyjde tak, ze dostanem vtedy kramy a ja tampony neznesiem, tak sa ani kupat mozno nepojdem... 😒 hlavne, ze som si objednala plavky... 😝 😀
riešite bazén??? no tak ja sa pridávam k tým, ktoré sa tam nechystajú 😀 s tou mojou sexi postavičkou ako 12 ročná mám veľkýýýýýý problém sa nikde vyzliecť 😔
@pukica no dúfam, že to počko sa zmení inak to bude pekný des 😠
@ikula2 no s tou vetrovkou máme rovnaký problém aj ja si zháňam ale zatiaľ manič moc neoslovilo a keď aj hej tak tá suma ma zabila, že 120 eur 😲
už sa nám to kráti 😉

babulky a neviete co je s @lindauciatko ??? lebo je zo zoznamu jedina, co sa vobec neozvala... teda ak neratam @janka 2110 - ale predpokladam, ze Janka nepridu, asi sa im nepodari, ked sa neozvala...