icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

fukylove
8. apr 2011

@pukica - moja, ja som si nostalgicky zaspominala na obdobie, ked som mala nechty nonstop v super stave - chodila som na umele ku kamoske 😀 lebo tie tvoje su skutocne krasne 😀

pukica
8. apr 2011

@fukylove ja som mala umele raz,ale existencia s nimi bola tazka 😀

a uz mi tolko nospevuj nechty bo budem namyslenaaaaaaaaaa 😀

goga03
8. apr 2011

do bazena sa mi isto pridame. teda ak tamarke prestanu sopliky. ale Oliver je uz fit, tak aspon s nim.

asshanti
8. apr 2011

baby, berieme drobcom fusaky a zimne vetrovky? 😕 netusim ake tam je alebo bude pocasie, tak neviem... 😅 aj vy si pre seba beriete zimne bundy?

alusha
autor
8. apr 2011

@asshanti ja zimne urcite nie, len tenke jarne, ked bude chladno, tak ich pod to teplo obleciem... a pre istotu fusak pre maleho, alebo hrubsiu deku a nanoznik, este sa rozhodnem podla predpovede....

asshanti
8. apr 2011

@alusha - tiez som si tak myslela... 😉

a ked malemu neprejdu sopliky, tak sa kupat nepojdeme... ☹

alusha
autor
8. apr 2011

@asshanti tak sa len liecte, nech ste dovtedy fit... ja len dufam, ze moji nepochoreju, vzdy je to nevyspytatelne s tymi detmi 🙂

asshanti
8. apr 2011

@alusha - ved to... my sme este nikdy neboli chori, len sopliky a nemyslela som si, ze prave teraz sa opat ohlasia... 😒 vyzera to na dolne dvojky, aj kakame castejsie... ani nekasle, ani nic, len sopliska odsavame... 😠 snad to rychlo prejde!

fukylove
8. apr 2011

@asshanti Zuzi, tak to budu zubkove sopliky... tak sup, sup... nech uz su zubky vonku a mate pokoj 😀 Alexikovi posielame vela zdravicka po internete 🙂

ja beriem fusak aj deku - ved niecim ho prikryt aj tak v noci musim... mam jarnu bundicku, co mu je trosku vacsia, tak ak bude treba, pod nu ho naobliekam viac 😉 ani sebe neberiem zimne veci... ak by bolo velmi zle, tak vonku nepojdeme 😉

asshanti
8. apr 2011

@fukylove - dakujeme Evi, tiez mam ten pocit, ze to bude zo zubkov, aj predtym co mal sopliky raz 3 dni a potom mu vysli 2 horne zubky a sople hned zmizli... len neviem ci budeme ok na plavanie dovtedy... 😒 ja sa uz tak velmi tesim na vas vsetkych a aj manzo. 😉 akurat sme sa vcera bavili a ja mu vravim, ze budem vecer na izbe a on, ze to nie, ze maleho zvladne, ze ja sa mam zabavit s vami. 😉 tiez beriem jarne veci, ale aj fusak alebo hrubu deku, ved na prechadzku pojdeme. 😉

gabrielka
8. apr 2011

ozaj zienky, ja beriem ohrievac mliecka (a sklicok), takze rada sa podelim ! poziciam na noc, no problem 😉

a este raz gratulko tehulkam ! taaaaaaaaak sa tesim s vami 😵 @esmemia @cucovia

petraw
8. apr 2011

babeny a o kolkej sa tam asi v piatok dotrepete??? aby som vedela, kedy sa máme aj my 😉

petraw
8. apr 2011

baby zabijete ma ale nemôžem nájsť tú tabuľku a drahý sa ma pýta čo to bude vlastne stáť a ja neviem 😀

goga03
8. apr 2011

@fukylove nevies ci je na izbe minibar resp. chladnicka?
aby som tamarke mala kde odlozit jogurty a syry - teraz fici na tom apetito kidiboo, si zoberie do ruky a sama to hryzie

asshanti
9. apr 2011

@goga03 - ano, na izbe je minibar, minule mi to pisala Matka @scully7. 😉
@petraw - Peti, my varzime z domu okolo 10-11 tej, tipujem, ze do tretej sme tam, mozno skor, neviem...

pukica
9. apr 2011

babyyyyyyyyyyy som normalna ked uz balim??? 😀 😀
zatial len nejake veci,co nam nebudu chybat ako spodne pradlo,plienky,papuce,nejake oblecko a tak 🙂 asi sa moc nudim a neviem sa dockat

petraw
9. apr 2011

@asshanti no asi aj my vyrazíme tak okolo 11 aby nám Adeno zaspal v aute, lebo on neni moc na dlhé cesty aj keď sa to už lepší, tiež by sme tam mali byť tak okolo 14.00 😉

petraw
9. apr 2011

@pukica ty máš riadnu cestovnú horúúúúúúúúúúúúúúúúčku 😀 ja ani zoznam nemám a nie to šete niečo zbalené 😀

alusha
autor
9. apr 2011

ja balim az v stredu, ale dnes som vsetko poprala 🙂

janula.h
9. apr 2011

@pukica Maaarcii nemáš chybu 😀

asshanti
9. apr 2011

@pukica - Ty uz baliiiiis??? 😀 ja ani neviem co vsetko nam bude treba... baby videli ste co sa deje vo Vysokych Tatrach? 😒 ja som myslela, ze mi budu stacit tricka s kratkym rukavom a bunda... co vsetko si beriete? teplaky, mikiny, rofle, botasky...??? 😕 😕 😕

goga03
9. apr 2011

@asshanti tu dnes snezilo 😲 boli sme vsetci vonku v zimnych bundach a to len nejakych 20 minut a stacilo
ale ktovie ako bude o tyzden, vsak predvcerom tu bolo 15 stupnov a teraz toto. ale to je april

goga03
9. apr 2011

jaj a este okrem tych beznych veci beriem aj hubku na riad a jar v malej flasticke(aby som mohla umyt misku a flasu od caju a tak)

pukica
9. apr 2011

@petraw
@asshanti ja ma pocit ze mam strasne malo casu tak som s tym balenim zacala uz dnes 😀
@janula.h si o mne niekedy pochybovala? 😉

ma nestvite baby,ja nechcem zimne veci uz ani vidiet,ja dufamze sa to pocasie umudri...

asshanti
9. apr 2011

@goga03 - no fasa... 😠 ja mam uz svoje a manzove zimne veci odlozene... snad sa to do piatku este zmeni, v stredu vecer, pripadne vo stvrtok rano nam please podaj hlasenie, aby sme vedeli co zbalit... 😀 a tiez beriem nieco na umyvanie flias, atd. len neviem co bude drobec obedovat, mne on tie flastickove prikrmy nezje... 😒 tak vypije mliecko alebo mu dame z nasho obedu, ci myslite, ze to budu velmi solene a korenene veci? lebo ja mam pocit, ze v restikach robia take neochutene polievky...

ikula2
9. apr 2011

Baby a aj v Jasnej bola ta vychrica? Lebo vo vysokych Tatrach bola hadam to pocasie bude ok ked pojdeme, lebo to vyzera fakt hrozne.

janula.h
10. apr 2011

Nechcem byť depresívna alebo negatívna ale tie bundy si asi radšej vezmime lebo keď pozerám na počasie tak nám asi nič iné neostáva 😒 ale tak čo už veď neideme preliezať Tatry ideme klábosiť nie? 😀 😀 😀 a ja fusak beriem na 100 %

tinockaaa
10. apr 2011

dievčence no vy máte riadnu cestovnú horúčku. 😀 ja som vo štvrtok v práci, takže balím až v piatok na obed a o tretej snáď vyrazíme. aspoň môj manžel mi to sľubuje. 😉 😉

asshanti
11. apr 2011

tak nam bazen asi nehrozi, kedze sme nejaki usopleni vsetci traja... 😠 a mne dnes dosli plavky Arena... 😀 😝 ale nevadi, dame sa do piatku nejako dokopy a ozelieme bazen, len aby sme boli zdravi. 😉 a malemu asi vezmem aj zimnu bundu, nie je velmi hruba, ale pre istotu. 😉 a sebe baby co beriete...???? 😕 😕 😕