Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
do bazena sa mi isto pridame. teda ak tamarke prestanu sopliky. ale Oliver je uz fit, tak aspon s nim.
baby, berieme drobcom fusaky a zimne vetrovky? 😕 netusim ake tam je alebo bude pocasie, tak neviem... 😅 aj vy si pre seba beriete zimne bundy?
@asshanti Zuzi, tak to budu zubkove sopliky... tak sup, sup... nech uz su zubky vonku a mate pokoj 😀 Alexikovi posielame vela zdravicka po internete 🙂
ja beriem fusak aj deku - ved niecim ho prikryt aj tak v noci musim... mam jarnu bundicku, co mu je trosku vacsia, tak ak bude treba, pod nu ho naobliekam viac 😉 ani sebe neberiem zimne veci... ak by bolo velmi zle, tak vonku nepojdeme 😉
@fukylove - dakujeme Evi, tiez mam ten pocit, ze to bude zo zubkov, aj predtym co mal sopliky raz 3 dni a potom mu vysli 2 horne zubky a sople hned zmizli... len neviem ci budeme ok na plavanie dovtedy... 😒 ja sa uz tak velmi tesim na vas vsetkych a aj manzo. 😉 akurat sme sa vcera bavili a ja mu vravim, ze budem vecer na izbe a on, ze to nie, ze maleho zvladne, ze ja sa mam zabavit s vami. 😉 tiez beriem jarne veci, ale aj fusak alebo hrubu deku, ved na prechadzku pojdeme. 😉
babeny a o kolkej sa tam asi v piatok dotrepete??? aby som vedela, kedy sa máme aj my 😉
baby zabijete ma ale nemôžem nájsť tú tabuľku a drahý sa ma pýta čo to bude vlastne stáť a ja neviem 😀
babyyyyyyyyyyy som normalna ked uz balim??? 😀 😀
zatial len nejake veci,co nam nebudu chybat ako spodne pradlo,plienky,papuce,nejake oblecko a tak 🙂 asi sa moc nudim a neviem sa dockat
ja balim az v stredu, ale dnes som vsetko poprala 🙂
jaj a este okrem tych beznych veci beriem aj hubku na riad a jar v malej flasticke(aby som mohla umyt misku a flasu od caju a tak)
@goga03 - no fasa... 😠 ja mam uz svoje a manzove zimne veci odlozene... snad sa to do piatku este zmeni, v stredu vecer, pripadne vo stvrtok rano nam please podaj hlasenie, aby sme vedeli co zbalit... 😀 a tiez beriem nieco na umyvanie flias, atd. len neviem co bude drobec obedovat, mne on tie flastickove prikrmy nezje... 😒 tak vypije mliecko alebo mu dame z nasho obedu, ci myslite, ze to budu velmi solene a korenene veci? lebo ja mam pocit, ze v restikach robia take neochutene polievky...
Baby a aj v Jasnej bola ta vychrica? Lebo vo vysokych Tatrach bola hadam to pocasie bude ok ked pojdeme, lebo to vyzera fakt hrozne.
Nechcem byť depresívna alebo negatívna ale tie bundy si asi radšej vezmime lebo keď pozerám na počasie tak nám asi nič iné neostáva 😒 ale tak čo už veď neideme preliezať Tatry ideme klábosiť nie? 😀 😀 😀 a ja fusak beriem na 100 %
dievčence no vy máte riadnu cestovnú horúčku. 😀 ja som vo štvrtok v práci, takže balím až v piatok na obed a o tretej snáď vyrazíme. aspoň môj manžel mi to sľubuje. 😉 😉
tak nam bazen asi nehrozi, kedze sme nejaki usopleni vsetci traja... 😠 a mne dnes dosli plavky Arena... 😀 😝 ale nevadi, dame sa do piatku nejako dokopy a ozelieme bazen, len aby sme boli zdravi. 😉 a malemu asi vezmem aj zimnu bundu, nie je velmi hruba, ale pre istotu. 😉 a sebe baby co beriete...???? 😕 😕 😕

@pukica - moja, ja som si nostalgicky zaspominala na obdobie, ked som mala nechty nonstop v super stave - chodila som na umele ku kamoske 😀 lebo tie tvoje su skutocne krasne 😀