Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
a co sa tyka pocasia/nepocasia...
ja beriem iba sportove veci, mam take hrubsie botasky do hor, tj zimne topanky si neberiem, fungovala som v nich skoro celu zimu... sebe hlavne teplaky a sportove nohavice, nejake termopradlo a pod. - ja som si povedala, ze ideme klabosit a relaxovat, tak za hviezdu budem inokedy 😀 😀 😀
zienocky, idem dat do tabulky moznosti na vyber na piatkovu veceru - polievka a hlavne jedlo a príloha....
do zajtra potrebujem dat vediet, co budeme jest, tj rano zratam body a co vyhra, to bude - ostatni sa budu musiet prisposobit...
nie je potrebné písať menom kto za čo hlasuje, iba dajte svoj hlas k jedlu, ktoré by ste si dali... prosím o hlasovanie tak, že k vybranému jedlu dáte do prázdneho štvorčeka 1
ďakujem 🙂
a este tabulka 🙂
zahlasované aj od nás 😉
zahlasovane, fakt pekny vyber 😉
aj my mame odhlasovane 😉
aj my sme uz zahlasovali 😉
A dnes sme si kupili tu cestovnu malu varnu kanvicu, zide sa aj na ine vylety tak kludne ak niekto bude potrebovat poskytneme 🙂
no dievcata, tak ja uz mam jeden velky kufor zbaleny, veci pre deti, a to sa mi tam este nezmestili veci na plavanie, plavky, kolesa, zupany, no pekne 😀 😀
nemyslím zas nejaké róby 😀
@petraw zimne bundy, teplakov ani neviem kolko kusov, lebo su kazdu chvilu ako prasiatka, tricka mikiny, pyzama, plienky, no je toho dost🙂) ale zase nie je to az taky velky kufor, taky primerany 🙂
a co slusnejsie mas na mysli?? ved nepojdeme do divadla 🙂 ja len rifle, teplaky, mikiny, tricka, botasky a bundy, aj zimne, lebo maju byt tri stupne 🙂
@goga03 zuzanka, za "normalnych" okolnosti chodi abi spat medzi 19h30-20h a emma najneskor o 21h. su zvyknute na vacsi ci mensi ruch, kedze su spolu v izbe. muzikovi povedz nech nestresuje, ze budu urcite ine veci, pri ktorych si bude hlavu lamat 😉 uspite tamarku, date na vysielacku a oli moze ostat s nami, kym neodkvecne, potom ho len prenesiete do postielky.
jemine domine ja som este nezacala balit, ani nemam tusaka, kam to vsetko, o com pisete, natrepem ! sice mozeme mat kazdy po dva kufre, ale naspat letim sama s detmi, tak neviem neviem. a beriem aj golfac, lebo manducu som zabudla u maminy na vianoce a zatial mi ju neposlala 😠
ale som za sportove oblecko !
papa moje, dnes posledny pracovny den, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 pozriem sa na vas zajtra, dnes uz nestiham
takze zienocky 🙂
vo stvrtok si vyberame co bude na veceru z ponuky, kedze nas nebude vela...
v piatok ranajky bufet, obed sa uvidi - ako sa rozhodneme - je moznost hotelovej restauracie aj pizzerie, vecera podla hlasovania: Slepacia polievka, opekane zemiaky a gordon blue
v sobotu ranajky bufet, obed sa zase uvidi - ako sa rozhodneme, vecera teply bufet s jedlami na vyber
nedela ranajky bufet 🙂

daaaaaaaaaaaamy a nedaaaaaaaaaaaaaa(mi) 😀 v prvom rade sa ospravedlnujem, ze pisem az teraz 🙂 akosi som nestihala sediet pri pocitaci cely vikend... sme trenovali s priatelmi a Fernetikom 😀 na nasu akciu 😀
CENA: ubytko 15eur/osoba s ranajkami, vecera 6,50eur/osoba
VECERA: v piatok formou vyberu z menu - dohodli sme sa, ze mi poslu ponuku s tym, ze by sme si vybrali jedno jedlo na veceru, co budeme mat vsetci - polievka, hlavne jedlo a pravdepodobne aj dezert 🙂
v sobotu bude vecera formou tepleho bufetu
pre tie, co ideme uz vo stvrtok - vecera bude bud na vyber z vecerneho listka alebo z karty, tj moze sa stat, ze bude o kusocek drahsia... podla vyberu...
CHLADNICKA: standardne na izbe nie su, no vedia za poplatok 1 eur zabezpecit do kazdej izby, staci nahlasit pri ubytovani, ze potrebujete a do par minut ju mate na izbe
UTERAKY: na izbe standard, v relaxcentre by mali byt k dispozicii tiez 🙂
este nejake otazocky? 😀