Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
🙂 🙂 🙂 ja som sa im ponukla z LM .-D ale ak ma tromfnes 😀 😀 😀 tak svoju ponuku stiahnem 😀
a na recepcii sa mame nahlasit, ze sme z velkej skupiny ano?
pomooooooc - Sebko zbaleny - ale kedze je to male prasiatko, tak ma jedne kufor iba pre seba a to v nom nema papucky, fusak, deku ani vankusik na spanie 😀 tralalala... asi potrebujeme vacsie auto 😀 😀 😀
mne je tak smutno, ze nemozem sa zucastnit takejto party :(
@fukylove ako si pisala alushi, ze na recepcii sa mame predstavit svojim menom, tak som si predstavila, ze tam dojdeme my a recepcnej zahlasim "ja som goga03 a budeme tu byvat 😀 "
musim najst tu tabulku marcoviek a pozriet sa na vase realne mena, lebo ja nie som na facebooku a tak vas podla skutocnych mien nepoznam.
ale mna mozete kludne volat goga, mna tak kamosi volaju, takze ja nato reagujem a kto chce, moze ma volat aj goga03 na tu trojku si zvyknem rychlo 😅
ja som vterka a budu taky bydlet... zubnu pastu mam a kartacek si pujcim 😀 😀 😀
babulky, prosim mate vsetky na mna tele kontakt? keby nieco? lebo goguska si pytala cez IP, posielala som hromadnu IP davnejsie... ak nahodou niekto nema, prosim napiste mi IP 🙂 napisem 🙂
@goga03 - 😵 ze bol fesi??? 😀 😀 😀 a ja som tiez Zuzana... 😉
inac, ja v tej tabulke ani nie som... ☹ ja som k vam zacala chodit az pred porodom a potom uz intenzivne... ja si beriem rifle, teplaky, mikiny, tricka s kratkym rukavom (dufam, ze na hoteli bude teplo, mne je stale teplo lebo furt beham za tym mojim pokladikom 😀) a na vecer nejake "nesportove" tricko... 😀 boze, som ja ale zvedava ako nas pobalim, lebo mne stale treba milion veci... 😀 😀 😀 😝
Ahojte, citala som par stran dozadu, ale ste toho popisali. @alusha sa pytala na najblizsi obchod. Myslim, ze by tam v okoli 3km nejake mali byt. Ale zvycajne si davaju aj vysokohorsku prirazku pre turistov. Tak ak mozete, tak sa predzasobte v nejakom supermarkete. Najblizsi supermarket je tesco v LM, pred vstupom do Demanovej pri kruhovom objazde.
Ste ma potesili s tymi teplakmi....vzhladom k mojej vahe mi to absolutne vyhovuje! @esmemia Joji gratulko k babatku, no ale ste pekne poponahlali 😉 .
V piatok neviem kedy vyrazame vzhladom k pracovnemu vytazeniu mm, ale chcela by som ho nahovorit, nech si vezme dovolenku, este uvidime. Je potrebne niekoho vyzdvihnut z LM v piatok?
@fukylove ak by si mala zaujem o knihy, tak super ceny su v Priore na poschodi. Tam sa chodievam vysantit. Su tam encyklopedie zlacnene zo 40 na 20. To len ak by ta to zaujimalo. Ale su tam lacne knizky aj pre deticky, beletria, kadejake kucharky, bylinky, ale aj DaVinci edicie. Mam ten obchodik rada a vzdy tam miniem par drobnych.
@fukylove
@fukylove to aby skm ti nase inicialy poslala😉 ci netreba? 😉 My potom budeme mat aj postielku so sebou😉 potaahneme za autom,drevenuuuuuuu😉
Pupacky, ja tieeez difle a teplaky..a sak my ideme len na jednu noc😢 a uz ste rozmyslali co s jedlom pre drobcov? My mame ohrievacku,asi ju doost vyuzijeme,ale co s obedom a taaak?
Aaa uz mam pre vas temu na pokec..
Nepaci sa mi,ze v suukromnej teme su ludia,co neprispievaju absolutne od zaciatku..sorry,ale pre mna to potom nie je sukromna tema..😉
Mam na to svoje dovody,kt.vysvetlim osobne😉
Ze osobneeeeeeeeeee,mna mrdne..😉

@fukylove my tam dorazime tiez okolo 10-11, zastavime sa cestou este nakupit nejake papky, tak podla toho, ako sa zdrzime... a budeme mat izby nejako vedla seba? Ako sa tam spozname? 🙂