icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

esmemia
13. apr 2011

@streserka Evka dakujem,no bude treba mna,lebo brat nemoze je cely den v robote a aj ocino 😔 ,ked sa dari,tak sa dari :D

fukylove
13. apr 2011

@esmemia JOji, ziadny stres, sme v kontakte... vo stvrtok prideme pre veci (jeeeeeeeeeeej, to je uz zajtra 😀 😀 😀 ) a v piatok bud Evka alebo my -kedze uz budeme v Jasnej prideme pre VAs 🙂 takze no problem 🙂

pukica
13. apr 2011

@brusko6 my berieme ten pidi laptop,neviem ako sa mu nadava a jednu bambulku mame stiahnutu,ak je treba este nejaku mozeme natlacit do laptopu,nie je problem,nejaka hudba tam bude,pesnicky pre dticky,spravime si discuuu 🙂
a nasa Tami bude papat z naseho,ona uz je vsetkoooo co nezje ju 😀 na desiatu olovrant vyzivky a jogurtiky a piskotky a jablcko 🙂
a s tymi neprispievajucimi a sliediacimi suhlasim,sak pak poriesime,ale ja do marcoviek tiez moc neprispievam,co bude so mnou? 😨

esmemia
13. apr 2011

@fukylove babulky dakujeeeeeeeeeeeeeeem....dnes balim od mamky postielku a nocnicek :D

petraw
13. apr 2011

babeny a čo beriete deckám aké hračky aby sa tam zahrali??? ja beriem lopty a ale už nič ma nenapadá a
@pukica dobrý nápad s tými pesničkami pre deti 😉

petraw
13. apr 2011

@brusko6 luci súhlasím s tebou, že v tej súkromnej by mali byť len tie ktoré aspoň raz začas niečim prispejú 😉

alusha
autor
13. apr 2011

@petraw my berieme knizky a davidko si uz pobalil nejake auticka do ruksaku, ved tieto drobce sa este len kazde na svojom piesocku hra, tak si povymienaju hracky🙂

fukylove
13. apr 2011

ja este netusim, co vezmeme... ale asi takte tie vkladacie pohariky, a podobne veci, co aspon trosku bavia Sebka 😀 ja predpokladam, ze aj tak si budu kradnut hracky 😀

annie13
13. apr 2011

ked sme my boli zo septembrovkami tak najvacsi uspech ako spolocne hracky mali lopty takata ta zvukova lopta co sa stalacala a svietila a kotulala a obycajny balon

janula.h
13. apr 2011

ohľadom tých členov som za 🙂 toto nieje čitateľský krúžok však @brusko6 😉 😉 😉

petraw
13. apr 2011

@annie13 vidíš tú gulu ám doma tak to zoberiem 😉

brusko6
13. apr 2011

No my berieme bambulku ucastnikom zajazdu😉 ehm..gabiiiiiii,ze sa nehnevaaaas😉
No a myslim,ze kazdy kto pride na aute by mohol zovrat cca po 2 hracky a ked ich dame dokopy,budu mat velaaa hraciek😉 moze byt!?
@janula.h 🙂 to som uz niekde citaalaaa😉

@pukica ty neprispievas? Sak ja ta vsade vidim😉

janula.h
13. apr 2011

@brusko6 😝 😝 😝

gabrielka
13. apr 2011

hojte hojte, @annie13 sme na tom priblizne rovnako, v pondelok vracala emma, dnes od rana abi 😠 drzim palce vikinke, nech je rychlo fit a nemusi ist do nemocky ! dokelu ... a co je s bambulkou @brusko6 ? nejak mi dnes ktosi stoji na vedeni ... a hlava mi ide prasknut. co som mohla trosku zdriemnut s abi poobede, tak musim ist za opatrovatelkou, lebo psychuje, ze cosi nechape ohladom vyplatnych pasok 😠

baby vy tu vzdy nacnete cosi, co treba (teraz hracky), mna zacina chytat panika 😀 😀 😀 😀

fukylove
13. apr 2011

inak s tou temou suhlasim... lebo skutocne velmi malo zo zoznamu prispieva... a ked uz to ma byt sukromne, tak som za uplne sukromie 🙂 kukacky mozu kukat v inych temach 🙂 idem trochen upratat do kufra..

@pukica - zlatinko, ste sa dohodli s Matkou scully? ja stale ratam s tym, ze Vas vyzdvihnem v LM, len.... len asi nestihnem upratat auto, tak sa dopredu velmi ospravedlnujem 😀

alusha
autor
13. apr 2011

@gabrielka netrap sa, hraciek bude dost a co si zabudnete, to vam poziciame, netrap sa 🙂 len sa dostavte vy 🙂 a bude vsetko ok...

goga03
13. apr 2011

ja zoberiem tiez nejaku hracku (2-3 nahodnym vyberom), ale s tou sa tamarka iste hrat nebude, lebo ona si urcite nieco pozicia a tu nasu hracku si pozicia urcite niekto tiez.
vsak najlepsie hracky su tie cudzie no nie ? 🙂

goga03
13. apr 2011

a toto stretko je sukromna tema ci nie?

goga03
13. apr 2011

inak keby ste mali zaujem o aktualny stav pocasia, tak snezi. uplne vazne. ale su 2 stupne takze sa to topi.
doobeda ked sme boli vonku tak svietilo slnko.
my este stale mame zimne gumy na aute.
inak ze vraj na donovaloch tiez snezi, ale tak uplne vazne, ze sneh ostava na ceste

pukica
13. apr 2011

@brusko6 som jak nocna mora? 😀

@fukylove jaaaaj moja prepac,ze som nanapisala,ale jou,ideme s Matkou,sice o dve hodky skvor ak povodne vlakom ale aspon tam budeme ryyychlejsie a skvor,takze si vyletik a stretko fajne uzijeme 🙂

@goga03 toto veru nie je sukromna tema,sice sa to uz davnejsie zvazovalo,ale nejak sa k tomu nedostalo ci nebola dohoda ci co...

alusha
autor
13. apr 2011

@goga03 presne a naj hracky su tie, o ktore sa prave biju tri ine deti 🙂 a najsilnejsi vyhrava 🙂 no super pocasie, my mame uz letne gumy, tak dufam, ze prejdeme cez certovicu... takze definitivne berieme aj zimne bundy...

pukica
13. apr 2011

my inak velmi vazne zvazujeme zimne bundy,bo ak bude fucat tak nas prefuka a omrzneme...my juzania rozmaznani 😀

alusha
autor
13. apr 2011

toto nie je sukromna, to by sa musela vytvorit nova a tam dat vsetkych clenov, myslim, ze je to zbytocne, ked mame tu druhu, nie?

brusko6
13. apr 2011

@pukica no nechfela som to tak napiiisat......😀

Inac ja vas asi budem potom tak oslovovat,ze puki ze fuky a taak..mne ste tak prirastli k srdcu😉
S tym snehom ste ma dostali..sak my tiez frcime uz na letnych a zimne bundy su odlozene,resp.uz Domko vyrastol zo zimnych😉 tak mame smolu,my budeme v bazeenee😉
Ci aj to som si pen domyslela,ze tam bude..?! Ja som totiz s Jasnou neratala,tak ani neviim..a som na mobile,tak sa mi nechce hladat..je tam teda aj bazeeeen??? 😉 lebo my uz s plavkami ratame..😉 a nabuduce pojdeme do teplejsich krajov,sak toto co uz je,ze sneh...😢 Berie niekto aj sanky?😉

alusha
autor
13. apr 2011

@brusko6 jasne, ze tam je bazeeeeen, a aj pozicovna lyzi, ved je to na svahu nie? hihi

brusko6
13. apr 2011

U nas padaju kruupy😢

brusko6
13. apr 2011

@alusha tak vis my "dolnaci" sme radi,ze sme radi😉 a nie lyze pozicat;1)

goga03
13. apr 2011

no ja som vas nechela vyplasit, len som napisala co vidim z okna.
teraz uz napr. svieti slnko. to je to aprilove pocasie.
@brusko6 je tam bazen 🙂
@pukica juzania 🙂tu este ani stromy nekvitnu

ikula2
13. apr 2011

@brusko6 jej vy ste sa nakoniec pridali? 🙂 😉

alusha
autor
13. apr 2011

@brusko6 vsak aj my sme dolnaaaaaci a este ma aj krize bolia, fakt som rada, ze som rada, takze ten bazen to isti, dufam,ze v nom bude tepla voda...