Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@brusko6 my berieme ten pidi laptop,neviem ako sa mu nadava a jednu bambulku mame stiahnutu,ak je treba este nejaku mozeme natlacit do laptopu,nie je problem,nejaka hudba tam bude,pesnicky pre dticky,spravime si discuuu 🙂
a nasa Tami bude papat z naseho,ona uz je vsetkoooo co nezje ju 😀 na desiatu olovrant vyzivky a jogurtiky a piskotky a jablcko 🙂
a s tymi neprispievajucimi a sliediacimi suhlasim,sak pak poriesime,ale ja do marcoviek tiez moc neprispievam,co bude so mnou? 😨
ja este netusim, co vezmeme... ale asi takte tie vkladacie pohariky, a podobne veci, co aspon trosku bavia Sebka 😀 ja predpokladam, ze aj tak si budu kradnut hracky 😀
ked sme my boli zo septembrovkami tak najvacsi uspech ako spolocne hracky mali lopty takata ta zvukova lopta co sa stalacala a svietila a kotulala a obycajny balon
hojte hojte, @annie13 sme na tom priblizne rovnako, v pondelok vracala emma, dnes od rana abi 😠 drzim palce vikinke, nech je rychlo fit a nemusi ist do nemocky ! dokelu ... a co je s bambulkou @brusko6 ? nejak mi dnes ktosi stoji na vedeni ... a hlava mi ide prasknut. co som mohla trosku zdriemnut s abi poobede, tak musim ist za opatrovatelkou, lebo psychuje, ze cosi nechape ohladom vyplatnych pasok 😠
baby vy tu vzdy nacnete cosi, co treba (teraz hracky), mna zacina chytat panika 😀 😀 😀 😀
inak s tou temou suhlasim... lebo skutocne velmi malo zo zoznamu prispieva... a ked uz to ma byt sukromne, tak som za uplne sukromie 🙂 kukacky mozu kukat v inych temach 🙂 idem trochen upratat do kufra..
@pukica - zlatinko, ste sa dohodli s Matkou scully? ja stale ratam s tym, ze Vas vyzdvihnem v LM, len.... len asi nestihnem upratat auto, tak sa dopredu velmi ospravedlnujem 😀
ja zoberiem tiez nejaku hracku (2-3 nahodnym vyberom), ale s tou sa tamarka iste hrat nebude, lebo ona si urcite nieco pozicia a tu nasu hracku si pozicia urcite niekto tiez.
vsak najlepsie hracky su tie cudzie no nie ? 🙂
a toto stretko je sukromna tema ci nie?
inak keby ste mali zaujem o aktualny stav pocasia, tak snezi. uplne vazne. ale su 2 stupne takze sa to topi.
doobeda ked sme boli vonku tak svietilo slnko.
my este stale mame zimne gumy na aute.
inak ze vraj na donovaloch tiez snezi, ale tak uplne vazne, ze sneh ostava na ceste
@brusko6 som jak nocna mora? 😀
@fukylove jaaaaj moja prepac,ze som nanapisala,ale jou,ideme s Matkou,sice o dve hodky skvor ak povodne vlakom ale aspon tam budeme ryyychlejsie a skvor,takze si vyletik a stretko fajne uzijeme 🙂
@goga03 toto veru nie je sukromna tema,sice sa to uz davnejsie zvazovalo,ale nejak sa k tomu nedostalo ci nebola dohoda ci co...
my inak velmi vazne zvazujeme zimne bundy,bo ak bude fucat tak nas prefuka a omrzneme...my juzania rozmaznani 😀
toto nie je sukromna, to by sa musela vytvorit nova a tam dat vsetkych clenov, myslim, ze je to zbytocne, ked mame tu druhu, nie?
@pukica no nechfela som to tak napiiisat......😀
Inac ja vas asi budem potom tak oslovovat,ze puki ze fuky a taak..mne ste tak prirastli k srdcu😉
S tym snehom ste ma dostali..sak my tiez frcime uz na letnych a zimne bundy su odlozene,resp.uz Domko vyrastol zo zimnych😉 tak mame smolu,my budeme v bazeenee😉
Ci aj to som si pen domyslela,ze tam bude..?! Ja som totiz s Jasnou neratala,tak ani neviim..a som na mobile,tak sa mi nechce hladat..je tam teda aj bazeeeen??? 😉 lebo my uz s plavkami ratame..😉 a nabuduce pojdeme do teplejsich krajov,sak toto co uz je,ze sneh...😢 Berie niekto aj sanky?😉
U nas padaju kruupy😢

@streserka Evka dakujem,no bude treba mna,lebo brat nemoze je cely den v robote a aj ocino 😔 ,ked sa dari,tak sa dari :D