Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
dievčatá, ozaj, kto idete za nami - teda všetky 😀 - večera je o šiestej, tak že by ste to stihli dovtedy. 🙂
ahojte,
skor som nestihla, od rana tu je cisty chaos ☹
v noci sa mm zobudil so zimnicou a horuckou, do rana ho bolelo cele telo, tak isiel k dr, nech mu da P-cko do roboty.
takze mozem zacat vybalovat 😢 ja nechapem, cely cas sa bojim aby boli deti zdrave a toto ma ani nenapadlo 😖
ale pridem za vami aspon ja s detmi zajtra poobede a mozno aj dnes vecer ked dam deti spat
ps. a co som mala vybavit som vybavila
ahojte,
baby neviete niektora ci je tam volna izba? aj by sme;my sme sa konecne rozhodli ze by sme dorazili, ale ujo recepcny vraj ma vsetky izby plne....
@goga03 tak prosim ta je miesto vas volna izba? my sme nemali rezevovane ... ja neviem teraz ci sa balit ci nie... recepcny stale nedviha
@lindauciatko vraj nemaju..my budeme v jednom penzione asi 6 km odtadial..lebo nam zrusili rezervaciu;/)
@brusko6 nedas prosim ta link kde presne?
@lindauciatko goga je z LM,oni izbu nemali..
Penzion Adriana t.c. 0903502485
takze ze vraj je volna izba, rezervovali sme, balim nas, dorazime najskor tak o deviatej...
ahojte,
my sme mali izbu, ja som tam volala na obed, (skor sa mi nedalo, lebo som nemala cislo ) a teta povedala ze ok.
az ked mi poobede volala evka fukylove, tak som si uvedomila, ze som mohla dat vediet aj jej, kedze ta teta co to mne zdvihla to asi nepochopila
ale nakoniec som rada, ze nasa izba neprepadne
@brusko6 ja som ani nevedela ze vam zrusili rezervaciu
tamarka uz spi, oliver si este spieva, pockam kym zaspi a pojdem do jasnej za babami
Kde ste vsetky? Xi xi ...zeby stretkujete? Alebo cestujete?
stertko bolo neuveritelneeee. Dakujem vam vsetkym
Bolo naozaj super, uz teraz sa tesime na najblizsie stretnutie 🙂 akurat sme dorazili domov a mozem vybalovat kufre 😀
Ty kokso,ze jak boloooooooooo..Domik si uz taha hllavu o stenu,tak asi sa aj jemu pacilo😉
BABY DIKY DIKY DIKY 😵 😵 😵
a PS: vo vlaku začal zvracať Miško takže zajtra ideme ku dr. všetci a už ho aj raz prehnalo ja len dúfam,že to bolo tou vodou alebo čím ☹ (utešujem sa ☹
A ešte som chcela navrhnúť že ak by ste chceli tak vám môžem napáliť fotky na cd ak chcete len vaše tak pošlem do mailu ak chcete všetky tak na dvd 🙂
Ahojte aj my vybalujeme uspesne, tuto cinnost najviac neznasam, vybalovanie a vsade veciii.
Chcem sa vsetkym podakovat za super vikend velmi sa nam pacilo celej rodine a myslim ze super miesto aj cely kolektiv marec 2010 🙂 , dufam ze sa este niekedy stretneme. Inac tiez mame niekolko vydarenych foto ak niekto bude chciet. Tu je jedna spolocna aspon tych co zostali 😉
caute baby,
chcem Vam len napisat, ze som velmi rada, ze som sa s Vami stretla, ste velke symposky a aj Vase polovicky 🙂
Skoda len, ze som nevidela vsetky deticky, ale hadam nabuduce nam to uz vyjde.

haha,... nam zrusili izbuuuu ...
a mozno nam ju uz nedaju.. tak my tu budeme asi cely viiikend ..