Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
ahojte, dakujeme aj my, bolo vyborne - az na tu "zabavu" co nam dieta urobilo druhu noc ☹ ale inak sme absolutne spokojni 🙂
ahojte babulky,
aj z nasej strany velka spokojnost, fajnovo bolo!!! 😵 😵 😵 pacilo sa nam vsetkym trom, maly sa kazde rano budil so slovickom DE (akoze deti), tak sa tuzil ist hrat do detskeho kutika... 😀 dufam, ze to zopakujeme, tesim sa na fotky! 😉
@ikula2 Ivka, tiez som cakala, kedy konecne zaspi a dokoncime debatu o "postupoch aj nepostupoch" 😉 ale zaspala poriadne az o stvrtej rano. asi sa vecer prejedla a bolo jej tazko, zjedla tanier polievky, potom aj ryzu s masom ochutnala a tiez aj z tej slahackovej peny. a my spokojni, ze ako dobre papa, tak sme jej dali ...
baby, tak skore uzdravenie vsetkym, nech je to len chvilkova zalezitost. 😉
dobre ranko,v provom rade chcem podakovat za kraaaaaaaaaaaaasny vikend,bolo skvele aj ked ubehol ako oda,skoda ☹
v druhom rade @sculy za odvoz dovor rozvoz 😀 a v tretom rade @fukylove za vybavenie vsetkeho co bolo potrebvne na stravenie peknych dni v spolocnosti super ludi
@goga03 veru skodaaa ze sa nestretli Tamarky,no dufam ze najblizsie a cim skvor to napravime 🙂
@tinockaaa aj mne bolo kadejako vcera,pozdravujem Adriana 😉
inak my sme dorazili domov cca o 17:30 cesta prebehla v poho a o 19:15 sme uz my dve s Tamikou spaliiii,ja som bola neskutocne mimo 😀
DAAAKUUJEEEEEEEEEEEEEEEEMEEEEEEEEEEEEEEE. 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))
A ZABUDLA SOM - TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKTO VELMI SA TESIM NA VAS ZAS. BOLO SUPEEEEEEEER.
aj nám sa veľmi páčilo 😉 a špeci nášmu Adamovi ten sa tam tak vyblázil, že má aj deravé tepláky 😀
dúfam, že sa čoskoro zas všetky stretneme 😉
ahojte ja uz som pisala do marcoviek, ze ako dobre bolo, nech sa aj ostatne baby navnadia do buducnosti
@pukica sa ani necudujem ze si bola vecer mimo, vsak vy ste tam s muzom riadne tahali, respekt 😉
hej babky, veru bolo super! 😉 aj muzik suhlasi s dalsim stretkom! 😉 len to strasne rychlo ubehlo, som sa ani nestihla divit, ze je nedela... 😀 a vy ste jake herecky, ze ste uz tolko fotiek na FB dali...??? 😀 😀 😀 ja nestiham... 😝
tak ze by sme zaacali planovat dalsie stretko?? zeby sa tato tema poriadne vyuzila? 😀 a suhlasim s gogou, vsetky ste velke sympatacky 😀
no pridavame sa do klubu marodov, kubko rano zvracal ☹ spali sme do 11ej! a zas spi...
taaaaaaaaak vsetkym posielam velkym cmuk a este vacsie dakujem 🙂 krasne sme si to uzili aj my... a ja za seba mozem povedat, ze som sokovana, ze som to prezila v pohode aj so zaludkom, kedze som svoju dietu nejako extra neriesila a jedla aj veci, co som nemala 😀 😀 😀 o alkohole radsej pomlcim.... sa smejem na tom, ze tak som nepila odkedy som zistila, ze cakame Sebika... 😀 😀 hrdlo ma boli statocne este stale z tonicu, hlava z fernetu uz vdaka bohu nie 😀 😀 😀
a kvetinka je este stale celkom ziva.. tak som sama zvedava, ci sa mi konecne podari nezabit zeleneho ziveho tvora 🙂
vcera som uz nestihala, lebo som bola skoro do desiatej v praci 🙂 a tiez obdivuem vsetky, co ste uz dali na FB foto 🙂 ja som nas fotak este nestihla ani najst, vybalit... 😀
inak Janulka mi pisala, ze je to u nich nejaka viroza... tj mohli to "schytat" viaceri... lebo ze aj Misimu bolo zle...
ja si takuto virozu pamatam z noveho roka z Oravy... zacalo jedno dietatko a schytali sme to postupne vsetci 😒 medzi Anikou a mojim Mirkom bol rozdiel 48hodin...
@goga03 fakt som si dala tú námahu teraz a prehrabala nejaké fotky z intráku, ale nemám takú kde máme číslo na dverách odfotené 🙂 no našla som tam iné zaujímavosti pofotené teeeeeda, som sa pobavila. Ale sa naštvem a skočím na intrák, a ak ma teta vrátnička pustí tak si pôjdem tie dvere odfotiť 😀 😀
a nam vysiel 7. zubok - dvojka vpravo dole, takze mame definitivne potvrdene, ze pri zubkoch mame sopliky... 😝 tie uz nam zmizli skoro uplne, akurat sa niekedy trosku zakasle, ako mu idu tie hlieny von... dnes je taky umrncany, len na rikach chce byt, dokonca mi 15 minut lezal len tak v naruci... 😕 😅 skore uzdravenie vsetkym! 😉

caute 🙂 nemozem povedat nic ine, ako uz bolo povedane... bolo SUPEEERRRR! do skoreho videnia! 😉