Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
baby akurát som Jojke vravela,že ja by som aj sama šla kebyže Emu nemám,ale zdalo by sa mi to nefér aby ostala doma a sama s dvomi deťmi ee 😀 😀 😀 a čo sa týka vychádzok ja to beriem ja som zvyknutá chodiť,ale túry to si neviem predstaviť a malý bude v kočíku šak ja nechcem prísť o rozum 😀 😀 😀 😀
a neviem ako vy ja beriem aj mm aj vysielačky lebo mm je komunikatívny a určite nenude sedieť len v izbe 😉 😉 😉 😉
takze na tury sa nechystame, tak nase hlavne poziadavky budu, detsky kutik v pripade zleho pocasia, alebo nejaka vacsia miestnost, vonku detske ihrisko, pieskovisko, a nejaky dobry bazen vo vnutri 🙂 a cena do 30eur osoba/noc s polpenziou a vstupmi?? takto mam vyjednavat?? 😀
no mam dalsi mail z www.hotelkrivan.com
Pekny den,
takze v termine 29.4.-1.5.11
by bola cena nasledovna:
osoba/noc s polpenziou v dvojlozkovej izbe 29,- €/os
V cene je zahrnute:
ubytovanie
ranajky a vecere formou bufetovych stolov
volny vstup do bazena
1x denne vstup do finskej alebo parnej sauny
neobmedzene vyuzivanie posilnovne
bezplatne poskytnutie miestnosti na stretnutie
Deti do 4 rokov bez naroku na lozko su zdarma
deti od 4 do 12 rokov platia 1/2 ceny
Ubytovanie v rodinnej izbe je priplatok 7 €/noc/ za izbu.
Cena neobssahuje rekreacny poplatok 0,40 €/noc a parkovne.
Uvedena kalkulacia plati pri objednani ubytovania nad 25 osob.
Marcel Hudek
riaditel hotela
ja si myslim ze toho casu na nejake dlhe prechadzky bude malo,sa zakecame tak ze asni si nevsimneme a bude vecer 🙂
Jasna zatial vyhrava 😉
sakra ja citam 6tu stranu,kym napisem hodi ma to na 7mu,nejaka som pribrzdena :D boooze bude to tazke rozhodovanie,fakt
ja si chlapa beriem,na taku dlhu trasu by som si sama netrufla,no a vysielacky nemame a chlop tiez na izbe neobsedi sam,taky tak rad vykecava @janula.h 😉
ui jtgvbiknifúyô nnnnnnnnnnnnm§ h to je odkaz od Tamarky prosim pekne :D
jaaaj, ved aj moj muz je ukecany poriadne 🙂 ale vecer zalahne s deckami a bude spat, vynahradi si to cez den 🙂
tak - uz je aj tabulka s prihlasenymi v albume 🙂
a inak - ak vezmem manzela, tiez ocakavam, ze vecer bude strazit maleho 😀
baby, toto je asi najlepsia ponuka, ktoru som dostala remata pri Handlovej blizko do Bojnic, mozeme ist na vylet, je to v strede slovenska, cena za celu izbu na noc 55eur, polpenzia v cene, bazen s tepluckou vodickou, maju vonku pieskoviska aj ihrisko, vnutri detsky kutik, ale malicky, ale vedia nam poskytnut konferencnu miestnost v pripade zleho pocasia a ak bude pekne budeme predsa vonku kecat... mne sa tato ponuka osobne pozdava najviac, a lucka hovorila ze je tam krasn, no preposielam mail:
Dobrý deň pani Korimová,
na základe tel.hovoru Vám zasielame našu cenovú ponuku pre víkendový pobyt rodičov s deťmi:
Ubytovanie Vám ponúkame v dvojlôžkových izbách Business a Lux ( http://www.hotel-remata.sk/fotogaleria.php), pričom navrhujeme paušálnu cenu 55 € / izba / noc ( čo predstavuje zľavu 13-27% z pultových cien ubytovania ). Ubytovanie detí do 6 rokov v izbe rodičov zdarma.
Pre ubytovaných hostí poskytujeme raňajky formou bufetu bezplatne, voľný vstup do fitness a do vnútorného bazéna s vodnými atrakciami.
- pre detičky - k dispozícii na hoteli máme 6 detských postieľok a taktiež 6 detských stoličiek v reštaurácii
Stravovanie:
- raňajky formou bufetu bezplatne
- večera v cene 8,5 € / dospelá os.; 1 dieťa v rodine do 6 rokov zadarmo, dieťa od 6 rokov v cene 5 €.
Večere sú podávané formou trojchodového menu ( predjedlo, hlavné jedlo a dezert )
Ostatné služby:
- vnútorný bazén s vodnými atrakciami bezplatne ( teplota vody 32-33st.C)
- voľný vstup do detského kútika
- prenájom bowlingu vám poskytneme na 2 hod. bezplatne ( k dispozícii sú 2 dráhy )
- detské kino v salóniku
- na želanie Vám zabezpečíme masérov, poprípade pre detičky jazdenie na koni za poplatok, ...
- k dispozícii je na hoteli aj suchá a parná sauna za poplatok.
Radi by sme Vám navrhli termíny:
29.4.-1.5.2011 alebo 13.-15.5., 20.-22.5., 27.-29.5.2011
Veríme, že sme Vás našou ponukou oslovili. V prípade, že si vyberiete z našej ponuky, budeme radi ak nás budete kontaktovať. Taktiež Vám veľmi radi zodpovieme i všetky Vaše otázky.
Ďakujeme.
Ostávam s prianím pekného dňa.
Vybavuje: P.Mrvišová, vedúca recepcie
10.1.2011
pre ockov je tam aj bowling a pre vacsie deticky jazdenie na konikoch 🙂
ako to znovu citam, tak dedukujem, ze veceru si treba asi zaplatit, tak to uz nevyzera tak vyhodne 🙂
a paci sa mi, ze je tento hotel pri Bojniciach 🙂 ze by sa dal urobit aj vyletik 🙂 aj prechadzka v jednom 🙂
@alusha - zase ta cena tej vecere pri trojchodovom menu vobec nie je zla... este mi napadlo - mohla by si sa opytat ako je to v pripade bezlepkovej diety? resp. ci by mi vedeli urobit na veceru bezlepkovo... a napr. aj ranajky - aj ked formou bufetu - ale zabezpecit bezlepkove -nie je potrebne pecivo... to by som si zabezpecila sama... 😉 dakujem.
inak - mne sa to asi s tou Jasnou pozdava najviac, ale tu sa mi paci to, ze je zoo blizko - to by bolo aj pre mensie aj pre vacsie deticky 🙂
@fukylove v pohode, zavolam tam zajtra a opytam sa za tu bezlepkovu stravu... a vylet do ZOO sa aj mne pozdava, este tam nebude ani vela ludi na jar... a mozno by este s tou cenou nieco spravili, lebo pani mi volala a bola velmi mila a ochotna a nadsena z nasej akcie 🙂 pytala som sa aj za cestovne postielky, tak ze sa zmesia do izby, len to tam bude potom take stiesnenejsie, ale to nam je jasne 🙂 ak este nieco chcete vediet baby, tak sa kludne zajtra opytam, len mi napiste... a inak este sa dost kociek neprihlasilo...
babulky, musela som zrusit web odkazy na hotely, prislo mi upozornenie, ze sa to nemoze, lebo to uz je reklama... tak som ich vymazala... len pre info...
dievčatá,
mne sa najviac pači ta Jasna aj Remata. Do Bojnickej Zoo chodim sice každý rok , ale ved nevadí 😉
mňa ste tiež teraz pobláznili s tou Rematou ale ako sa dostaneme do Bojnic tí,ktorí sú nemobilní?? 😀 😉 ☹

takze uz mame aj Sojku v albume...
kocenky, ak by ste k tym popisom chceli nieco pridat, tak smelo piste.... 🙂