icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

alusha
autor
11. jan 2011

@pukica pri polpenzii to je vacsinou tak, ze ranajky, vecera, ale vecera byva uz aj od stvrtej, takze na obed ti staci nieco male... a potrebujeme sa vecer najest poriadne, ako budeme potom zurovat 😀

alusha
autor
11. jan 2011

@tintiniacik ja si ta pamatam a preco si uz nepises s nami?? nie si v sukromnej teme?

tintiniacik
11. jan 2011

@alusha vsak v marci to bolo puste kedze sme vsetky rodili a potom som vas nejak postracala z dohladu ale mozem sa zase pridat a popisat s vami. A vasi drobci uz chodia alebo este nie??Lebo nas Luky ten uz precupita cely byt robi nam radost

tintiniacik
11. jan 2011

A toto je nas Luky 🙂

streserka
11. jan 2011

@karaa izby na -1 su najhorsie, byva tam niektory personal. Cudujem sa, ze vas tam ubytovali. 😕 Ohladom kutika, ten pri restauraciach je malinky a samozerejme nieje prisposobeny 20 malym detickam naraz, dolezite ze tam je. Ale tam kde si nebola je vzdadu od denneho baru. Tam je velikaaanska miestnost. Vola sa Chopok, robia sa tam konferencie, ale taktiez tuto miestnost dokazu prisposobit pre velke skupiny. Ja si pamatam, ze ked sme mali holandanov, tak sa tam ucili tancovat folklor. Takze ta velika miestnost by tam bola. Nechcem obhajovat, je mi to jedno kam sa pojde, ale aby ste si nemysleli, ze tie izby su naozaj hrozne. Co mi viac chyba v lete - aspo ked som tam bola naposledy bola letna terasa. Iba par stolov pred hotelom.

janula.h
11. jan 2011

možno by bolo dobré napísať jasne kto chce kam ísť aby sme sa dohodli nie??Ja som za Jasnú 😉

pukica
11. jan 2011

@karaa jasne,ideme sa vykecavat takze v podstate je to jedno,no hadam to az take zle nebude a my osobne az tak narocni nie sme to je jedna vec a druha,ideme tam len na ani nie dva dni taaaakze pohoda

@alusha hmmm to som nevedela ako to chodi takto na hoteloch kedze my nechodievame po dovolenkach no tak jo,sak sa nejak zariadime,ozaj a tu veceru si musis vopred zajednat,teda pri objednavke pobytu alebo staci v ten den?
akoze v piatok ked dojdeme tak sa iste nabastime po takej dlheeeej ceste,no ta sobota je otazna,aj ked...co vymyslam furt juj

janula.h
11. jan 2011

@pukica zobereme špeky a opečieme 😉

janula.h
11. jan 2011

vlastne ja nejaké nosím stále so sebou 😉

tintiniacik
11. jan 2011

Baby ak sa rozhodnete pre tu Jasnu na skok to tam mate do Aquaparku Tatralandia a je tam krasny detsky bazenik

alusha
autor
11. jan 2011

@streserka a ako je to v jasnej s detskymi stolickami a postielkami? su nejake k dispozicii?

pukica
11. jan 2011

@janula.h ty myslis na vsetkoooo este ze ta mame 😉 oukej opecieme mnam mnam

scully7
11. jan 2011

@esmemia ved preto som písala, viem, že sme len dve a podla nás sa asi nebude riadiť ďalších 20 mamičiek, a neboj sa, tiež si na to budem musieť našetriť sama. 😉
a tie štúdiá majú dve izby, ak sa nemýlim, tak by to nebolo o moc iné ako dve susediace izby.

@karaa ja som tam bola pred rokom, teda už vlastne pred dvoma a nemali sme izbu v suteréne, to je fakt a bola pekná, prerobená, podla mna keby sme dali do požiadavky, nech nás dajú hore, už len kvôli tej zime, s malými detičkami predsa... tak by to mohlo byť oki.
a k remate si myslím, že je to pekné, ale v cenovej kategórii inde, je fajn, že nám dali zlavu z ubytovania, ale z ostatných vecí (napríklad strava, nápoje) nám už asi takú zľavu nedajú, čiže večer a obedy budú asi tiež vo vyššej cenovej kategórii. Ale keď bude @alusha zisťovať detaily, mohla by sa aj na pultové ceny opýtať.

scully7
11. jan 2011

@tintiniacik aké rozhodneme? A ty s nami nechceš ísť? Myslím, že by nikto nebol proti. Alebo ano?

janula.h
11. jan 2011

@alusha ja vezmem taku co sa na stol pripina poziciam ved nebudu naraz vsetci papat a inac najest sa da aj v kociari 🙂

fukylove
11. jan 2011

@tintiniacik - veru, veru - ak by si sa chcela pridat k stretku, nikto nebude proti 🙂

@esmemia - suhlasim s @pukica, mne tiez na stretku zajko chybat nebude...

janula.h
11. jan 2011

ja pisomne @tintiniacik nepoznam ale nemám nič proti tomu 😉 😉 😉 😉

tintiniacik
11. jan 2011

Jooj dakujem baby tak ja by som sa zrejme pridala. Ale problem je v tom ze moj manzel ide v marci na misiu takze by som to musela nejak poriesit. A inak moja segra pracuje v Jasnej na troch studnickach a vedela by vybavit nejaku zlavu keby sme tam chceli ist napr. na obedik to by sa dalo kedze tam pracuje aj moj bratranec a ten je tam sefkucharom

fukylove
11. jan 2011

babulky - online hlasovanie na webe som zmenila na ano - 1 a nie - 0 - aby sa to potom dalo rychlo zratat cez sumu 😉

katrinb
11. jan 2011

@fukylove ja moc nestiham vas citat, len tak sporadicky....kde mozem presne hlasovat? A priblizne,ake terminy su k dispozicii? Lebo moj mm ma v maji statnice....tak aby sme to vobec stihali 😒

fukylove
11. jan 2011

@katrinb https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag2MRo...

a terminy este ziadne, teraz hlasujeme za hotel... Kati, ked sa tam pripises, tak prosim uved aj termin, ktory by vyhovoval Vam, resp. tie, co by nevyhovovali... 😉

scully7
11. jan 2011

@katrinb Kati, tak po štátniciach. Budeme oslavovať. 🙂

alusha
autor
11. jan 2011

@tintiniacik kludne sa pripojte aj vy ku nam, ved vacsina sa nepozname osobne, teda ja nikoho osobne nepoznam, tak sa tesim, ze sa zoznamime a kludne sa pripoj aj do sukromnej temy...
inak uz vcera vecer som napisala nase poziadavky tej pani do rematy, zatial sa neozvala, tak potom vam dat vediet...

alusha
autor
11. jan 2011

baby, takze odpisali mi z rematy, ziadala som ich o cenu 30eur osoba/noc s polpenziou (ranajky, vecere), @scully7 za to studio som sa este nepytala, len na jednolozkove izby, ci nemaju nahodou, ale to nemaju... este sa jej mozem opytat za to studio... no odpisali toto, citajte:

jednolôžkové izby nemáme, ale tým dvom mamičkám poskytneme 2 dvojlôžkové izby s vyššou zľavou - cena za jednolôžkovú izbu 45 € / noc.
Bezlepková diéta nie je problém - stravu samozrejme pripravíme bez múky podľa požiadavky ( pečivo ale poprosíme priniesť si vlastné ).

Čo sa týka ceny 30 € / os. navrhujeme nasledovné:
- pri počte obsadených izieb 30 a viac, súhlasíme s cenou 30 €/ os. / noc
- pri počte 25-29 obsadených izieb navrhujeme cenu 32,5 € / os. / noc
- pri počte 20-24 obsadených izieb navrhujeme cenu 34,5 € / os. / noc
- pri počte pod 20 obsadených izieb cena je 36 € / os. / noc podľa pôvodnej ponuky

Veríme, že naše podmienky Vám budú vyhovovať a vaša skupina sa rozhodne pre strávenie pobytu práve v našom hoteli.

jamar
11. jan 2011

@alusha a bude to urcite aj s vecerou? kedze v tom popise co prisiel skor je vecera ocenena na 7-8 eur. ci neberu polpenziu len ranajky 😀

alusha
autor
11. jan 2011

@jamar ano ta cena predtym, tych 55eur na izbu bolo len s ranajkami, tak som pisala, ci by nam nemohli este spravit cenu aby to bolo tych 30eur na osobu ranajky, vecera, cize 60 na izbu... tak mi odpisala toto, ze ak obsadime 30 izieb, tak nam to daju za tych 30eur na osobu aj s vecerou. Ak obsadime pod 20 izieb, tak nas to vyjde s vecerou na tych 36 osoba/noc... 55izba plus 17eur vecera pre dvoch... cize celkovo 72eur... tak to by bola este dobra zlava keby to bolo za tych 60 celkovo, nie??? predpokladam teda, ze kazdy bude chciet veceru, alebo nie???

jamar
11. jan 2011

mne sa to paci....

katrinb
11. jan 2011

@fukylove dakovala
@scully7 no to by bola poriadna velka oslava 😉 Ani ja som taku velku nemala 😀 😀 😀 😀 😀 Som za..... 😵

scully7
11. jan 2011

@alusha ešte stále je to pre všetkých dvakrát tolko (cca) ako v Jasnej. :-/ sú v inej cenovej kategórii. Ale ved nič nie je stratené. uvidíme, kto sa ako rozhodne.

alusha
autor
11. jan 2011

@scully7 @esmemia odpoved pre vas:

V prípade, že by tie mamičky boli v jednom apartmáne poskytneme im cenu rovnakú ako ostatným rodičom :o).
Čo sa týka apartmánov:

- ap. standard ( dve samostatné izby - oddelené stenou )

- ap. Studio ( jeden priestor - opticky predelený na spálňu, obývačku ... ale v jednom priestore. Nas druhej strane má ale výhodu, že má kuchynku...

Takže je to na mamičkách už ako sa rozhodnú...

Budeme čakať na odpoveď.