icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzu84
1. feb 2010

Jaj zenusky ale tesim sa konecne prisla svokra domov po 3 tyzdnoch tak dufam ze mi povie nechaj malu tu a odychuj aspon jeden den.Celkom by mi to aj bodlo.

imis
1. feb 2010

Sa mi zda,ze maminky nase, rychle prevelice zabudli 😠

dominka11
1. feb 2010

mna moja zas strašila popredu, že oddych sa kona malokedy 😀 😀

zuzu84
1. feb 2010

Nuz aj mne sa to zda.Ale moja stale hovori,ja som mala tri deti a zvladla som a ty mas jedno a stazujes sa.
Imis: inak klobuk dole pred tebou.

imis
1. feb 2010

no vidis domus.A ako sa mylila,co? 😀 😀 😀 😀 Nasi sa k tomu nevyjadrovali.Ani nestacili sledovat,kde tie deti berieme 😀

zuzu80
1. feb 2010

Zuzi no presne aj moja nechapala na zaciatku, ze co sa tvarim unavene ale tiez vyfasovala Eli na cely den a pochopila 😀 😀 😀 . Ale ja sa ani necudujem, bo ja som bola take obezne dieta, ze sumo zapasnici su este prutiky proti mne. Mna museli asi polohovat...mama ma rano ulozila do jednej polohy a ked chcela poupratovat tu kus bytu, kde som lezala, sedela, len na prelozila o kus dalej a pokracovala v zacatej praci 😀 😀 😀

dominka11
1. feb 2010

no, to je zahada velika, ako sa tie deti u vás nabrali, ale ešte jedna vrabelčanka ta predbehla, nehanbíš sa? 😀 😀

zuzu80
1. feb 2010

Marianka, nechavam dlhu hrivu, len idem zafarbit sediny 😉

zuzu84
1. feb 2010

Dominika viem koho mas na mysli. 😀

imis
1. feb 2010

Ktora domus?
Inak,aj ja zom myslela,ze medailu dostanem za tri deti a na tom stretku v piatok som bola taky vlazny odvar.Tam len ze -mam 4 deti,mam 5 deti,mam 7 deti............................ 😲

zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu80
1. feb 2010

baby ja neviem na kom sa rehocete 😠 a straasne chcem vediet

imis
1. feb 2010

no ved povedzte.Co je to za matku mesta? 😀

zuzu84
1. feb 2010

Halo ludia hladam nejakeho dobreho zubara ale fakt dobreho.Taky co robi bezbolestne.Neviete o niekom?

imis
1. feb 2010

Vieme,ale je v Suranoch.

svoradinka
1. feb 2010

imis...tak sa uvidime v sobotu a budes tam s celou famili?

imis
1. feb 2010

Kde mam IP,kto je to ta vrabelcanka,co ma predbehla? 😠

zuzu80
1. feb 2010

Marianka teraz ked hovoris o tom stretku v ZM, ma napadlo ked som tam prisla ja prvy krat, nahodena do najnovsej mody a zahlasila som ze jedno dieta a druhe neplanujem som tam bola jak cierna ovca. Vsetky hadzali pocty deti nad 7 kusov, oblecene boli jak priatelky zeme v batikovych trickach a sukniach...som tam bola jak past na oko 😀 😀 😀

imis
1. feb 2010

svori,dufam,ze nie.Ale asi ano 😀 😀 😀

zuzu80
1. feb 2010

dajte uz to meno do placu, lebo zmeskam termin u kadernika 😀 😀 😀

imis
1. feb 2010

zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nebudes mi verit,presne na teba som myslela. A aj dnes ma to pri vysavani napadlo,ze preboha,ako si tam mohla ty-voll im trend zapadnut????
Uplne si to vystihla-neskutocne pocty deti,moda "co bolo ozehlene" a vyraz v tvari-"trpim syndromom vyhorenia". Inak,ja som sa pristihla,ze tam spejem tiez. Idem volat Jankovi kadernikovi 😀 😀 😀 😀

zuzu84
1. feb 2010

Ja neviem ako sa vola,pocula som o nej dnes v MC.Je to tusim Dominikina suseda.

zuzu84
1. feb 2010

ak sa nemylim.Mam pravdu dominika?

zuzu80
1. feb 2010

dik zuzi, som v obraze 😉

imis
1. feb 2010

To su ti,co maju 4 dietky a kazdu nedelu vsetci pekne sedia v lavici v kostole? Tak tych uznavam! Vzdy su cisti,upraveni a ta zena je po kazdom dietati väcsia kocka. Su to oni?

imis
1. feb 2010

SU TO ONI??????????????????

imis
1. feb 2010

haaaaaaaloooooooooooooooo

svoradinka
1. feb 2010

vobec vas nestíham,zienky 😀 😀 😀

zuzu80
1. feb 2010

Ano Maji su to oni. 🙂

imis
1. feb 2010

No,tak tych uz nedobehneme.Ale sa im odratavju body za dom.Keby mam dom,uz som tehu 😀 😀 😀 😀

imis
1. feb 2010

svori,neboj,to len tak z cesty 😀 😀 😀