icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

retaux
17. feb 2010

MM mi nechcel veriť, že Marcel je tvoj muž a že už má 3 deti 😀 Stále mi opakoval, že aký mladučký 😀

dadadulka
autor
17. feb 2010
imis
17. feb 2010

No vidis Luci a to ho este nevidel,ked sme sa brali.To by ma rovno udal,ze som pedofilka. To nahodou teraz je uz z neho chlapisko 😀 😀 😀
Zuzi,fotky z karnevalu su super.Paradne momentky,len ja som vsade pekne nastavena 😀 😀 😀 😀 😀

imis
17. feb 2010

dad 😀 😀 😀 😀 😀

imis
17. feb 2010

Tobco tu pri mne papa tvarohovy kolac a ja suchy chlieb. No,zgrindicky mi tecu az po päty 😢 😀 😀 😀

retaux
17. feb 2010

Imis: aspoň bude dlho, dlho dobre vyzerať s takým mladíckym výzorom 😉
A ešteže ťa máme, lebo ja by som sa dnes veru zabudla postiť - už som spráskala 2 malé čokoládky - to akože raňajky. 😔

Veru, fotky sú super. Až na niektoré 😝 Už aj ja som pridala pár.

retaux
17. feb 2010

Idem ja už het. Poobede možno ešte nakuknem. Majte sa.

imis
17. feb 2010

Ahoj Luci

imis
17. feb 2010

Umyt,obliect,pobalit a smer Horny Ohaj. Caute!!! 😉

zabinka
17. feb 2010

Ahojte!!!!

Tak ako bolo na karnevale? Ja som sa vcera vratila okolo 18:00, takze som karneval nestihla ☹

My sme sa pre chvilou vratili od zubara, Martinko zabsolvoval prvu prehliadku a teraz je tu so mnou v robote a smiruje, co pisem 😀 😀 😀 Naobed nas caka este povinna prehliadka u pediatra a potom musim stihnut este navstevu p. riaditela, ktory sa unuva az z BA nas prist pozriet. No skratka perny den.

dadadulka
autor
17. feb 2010

umyť, obliecť, spláchnuť a smer Vráble city 😉

zuzu80
17. feb 2010

Ahojte dievky moje,

idem si uz konecne zaliat rannu kavu, ranajky som vynechala, teraz som chcela dat obed, ale taaaaakto sa kucharkam nepodaril. 😝 Takze dnes to vidim na totalny post 😉
Karneval dobry, sisky vynikajuce, deturence zlatucke, unava obrovska

anjelikbambulka
17. feb 2010

ahojte babule,

my sme pred chvíľou došli z MC, emmka sa napapala a spinušká... 😉 😉 😉

maji, šišky boli supeeeeeeeer 😉 😉 😉 síce sme na karnevale neboli, ale ešte ostali, tak sme si dali ku rannej kávičke 😉 😉 😉

klauduska
17. feb 2010

cafte maminy!

Tak pocula som,ze karneval bol super,stretla som Lucky vonku....ale Vas bolo,aj fotky som na FB kuken a ze aka cicusa v sukni to tam sedi...a to nasa Maja-futbalistka.... 😀 😉

Tak teplotka vecer uz nebola,opuchy tiez nie a nas drobcek zalomil o 19,15 a tahal do 2,30,aj papanie vynechal... 😅 a to jedol naposledy o 16,30.No fajn,nie?Inak doma mi vobec poriadne nevie spat,ja neviem co s nim,aj zaspinka krasne a po 30 minutach je hore ako keby spal 3 hodky a ma dobite baterky.... 😒

Dnes som isla na super akciu plienok do Tevosu este raz a super predavacka mi potvrdila,ze mi to vcera zle naratala...a ja poctivka som sa vcera vratila naspat,ci mi to zle nenaratala,vravela,ze nie a dnes....hm,tak som doplatila,co uz s nimi.... 😠

klauduska
17. feb 2010

anjelik...ty mas take zlate dietatko,tebe furt len spinka,poslusne na nocnik chodi...aj ja chceeem....!!!!! 🙄

anjelikbambulka
17. feb 2010

klaudi, neboj sa, aj filipko sa naučí na nejaký režim... 😉 😉 😉 mne emmka tiež spinkávala hocijako, ale potom si zvykla na pravidelný režim a teraz je to už fajn 🙂 🙂 🙂

anjelikbambulka
17. feb 2010

a to cikanie by som ešte nenazvala chodením na nočník 😉 😉 😉 chcem len, aby pochopila, že čo sa na nočníčku robí 😀 😀 😀 😀 😀

imis
17. feb 2010

Caute,sme doma.Tobi sa najedol a teraz ma dozvuky z karnevalu.Trsa na Podhradskeho a Canakyovu 😀

klauduska
17. feb 2010

anjelik....uz teraz vidim,ze Filipko ma ako-taky rezim,oproti tomu co to bolo na zaciatku,je to u nas pokrok!Hlavne,ze uz v noci spinka,lebo to bolo sialene....
A Emmka je bystra,urcite to pochopila velmi rychlo,ked jej to tak ide.... 😉

My sme prave dopapali.....

retaux
17. feb 2010

Ahojte!
Aj my sme už doma. Stretli sme Klaudi s Filipkom v meste.

anjelikbambulka
17. feb 2010

maji, budeš mať z neho tanečníka????? 😉 😉 😉

klauduska
17. feb 2010

ja tak rad trsam,trsam..... 😉 😀 Tobinko je zlaty na fotkach.... 😉

zuzu84
17. feb 2010

ahojte.
Aj my uz spinkame.
foto z karnevalu fantasticke.Bohuzial my sme sa nezucastnili,mala spala do pol piatej takze uz potom sa nam nechcelo.
IMIS: Velka prosba na teba, daj prosim ta recept na tie sisky.Vopred dakuuuujem.

imis
17. feb 2010

Mne sa nechce spat.

marryaa
17. feb 2010

ideme na jeden??? 😀

marryaa
17. feb 2010

hm,asi nie.tak idem spat. ☹

lenka3007
17. feb 2010

jéééj ajojte, ja som tiež z vrábel....

zuzu80
18. feb 2010

Dobre ranko, zienky 🙂

Kde ste vsetky? Pozerate hockey? Vyhravame?

Ahoj lenka3007 😉

Fiha, vecer tu jake pozvania lietali, ze na jeden 😀, tusim sem zacnem chodit aj na nocnu smenu 😀 😀 😀

Ale aby som nezahovarala, zalievam kafeeeee

imis
18. feb 2010

ranko!

No ja som cisty deb. Do polnoci hore a od 2:00 Tobino rev na cely barak bez prestavky do 4:00 a s prestavkami do 5:00.O 6:30 budicek a chystacka do skolky. Na to,ako furt nadavam na telerano, im dnes neskutocne dakujem.Ja som uplne zabudla,ze moj syn ma meniny.KEby to tam nemali vycapene na obrazovke,bola by som v pideli(ako Aron hovori). Tak este letiet na cukriky,aby bolo co rozdavat.Teraz zalievam liter kavy a ide sa na pekny den! 😉
lenka ahoj,vitaj,zarad sa! 🙂