icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

imis
18. feb 2010

A kde ste? Ved uz je po hokeji,nie?

retaux
18. feb 2010

Ahojte!
Zuzu: veru sme pozerali hokej. Škoda toho výsledku 😢

Lenka: vitaj 😉

Imis: tak veľa sily na dnes 😉

imis
18. feb 2010

ze dik luci. A ako dopadol hokej? Asi sme prehrali,co? 😎

retaux
18. feb 2010

Tak veru - 3:1

imis
18. feb 2010

Do prkinka.Ved ked sme isli z domu bolo 1:1. to uz ozaj nikto nas nepotesi okrem Nasti.Aj ta neni nasa,len sme si ju privlastnili ☹
Lucky,vcera som vas videla v kostoliku,ked vas obsypavali popolom.Zlate ste boli.Mala ako pozerala,ze co sa to deje? 😀

imis
18. feb 2010

Pocujte a vy sa postite cely post? Lebo ja prave ranajkujem postny chlieb s nutelou a postnu mafinku 😔 😅 😀 😀 😀

retaux
18. feb 2010

No, bola trochu v šoku 😅 Priznávam, že s ňou do kostola nechodím, alebo teda len veľmi, veľmi málo. Odkedy sa narodila, tak som aj ja prestala. Veď aj včera tam riadne vystrájala, všetky babky mali o zábavu postarané a teta Tona sa viac venovala hľadaniu obrázkov v knižke ako počúvaniu kázne 😀

imis
18. feb 2010

Kto je teta tona? 🙂 Ale aspon sa nenudila. A zaver z kazne bol,ze si mame kuknut Avatar 😉

retaux
18. feb 2010

Modleníčka, čo sa vždy pred omšou modlí 😀

Ten Avatar som zachytila aj ja. Takže teta Tona ani nemusela veľmi počúvať, lebo ona by si ho aj tak určite nepozrela 😀

retaux
18. feb 2010

Ja sa veru nepostím celý pôst, ale voľakedy som počas pôstu v piatok mäso nejedávala. Teraz mi je to už nejako jedno 😔 Veľmi som sa pohoršila v týchto veciach odkedy som vydatá 🤐

retaux
18. feb 2010

A niečo pre Dadu:
http://www.markiza.sk/pecieme-s-teleranom/25283...

Vyskúšaj. Minule ich robili v teleráne a sú mňam-mňam.

imis
18. feb 2010

Jemine,ved teta tona je starka mojho najlepsieho kamosa Jura. Aky je ten svet maly.Uz viem.Tetu tonu mam rada 🙂

retaux
18. feb 2010

A ona má rada deti 🙂

A kde sú dnes ráno všetky kávičkárky? Veď tu si človek ani nemá s kým pokecať 🙄

imis
18. feb 2010

sak ja som nikto? 😢

imis
18. feb 2010

vsetci pracuju,to vies,zle svedomi,ze len na koni sa vysedava............................... 😀 😀 😀 😀

imis
18. feb 2010

luci strana 290 patri nam!!! 😉

retaux
18. feb 2010

Veď jasné, že nie si nikto, ale málo prispievaš. Veď musíš rýchlejšie reagovať, lebo sa potom nudím 😀

Tak poďme ju rýchlo zaplniť, nech nám to neprekazia.

imis
18. feb 2010

jaj,no dobre,pockaj,lebo ja som zaroven an Fb a spoluziakoch 😀

imis
18. feb 2010

A teraz sem nikto nenapise,aby nam to akoze neprekazili a my mozme cakat 😀

imis
18. feb 2010

Dnes som aj svokrusu tvoju rano pred skolkou stretla. Ta je furt vo svungu. Ona je niekedy aj unavena? 😀

retaux
18. feb 2010

Ja zase čítam, čo nové vo svete slovenského šoubiznisu 😝 🙄 😀 na zozname. Neboj aj keď nikto nenapíše, tak jednu stranu rýchlo zmákneme.

retaux
18. feb 2010

A tá kde sa ráno vybrala? Veru, pri tých dvoch nestíha ani žiť a ani starnúť. Ale teda nezávidím jej, lebo jej dávajú poriadne zabrať.

retaux
18. feb 2010

Už nám asi veľa nechýba...

retaux
18. feb 2010

Tak ja teda idem upratať a vyvenčiť sa s Luckou. Ale poobede som tu ako na koni 😀

imis
18. feb 2010

No pockaj a kto dokonci stranu nasu?

imis
18. feb 2010

ja?

imis
18. feb 2010

uplne sama?

imis
18. feb 2010

to sa nikto neprida?