icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dadadulka
autor
5. mar 2010

malý sa zabáva s vysávačom, tak môžem v kľude koňovať 😀 😀

zuzu80
5. mar 2010

dadi, aku dobru zabavku si Matusko nasiel 😉
A ked najdes nieco nove na MMB, hod inspiraciu 😉 A pocuvaj, co chces este stihat, sak uz len pobalit tasku, prilepit instrukcie na prezite mm a Matuska v tvojej nepritomnosti a finito 😉

zabga88
5. mar 2010

ked sa podari tak sa aj ukázem 🙂 no mala sa tvari ze chce ist do skolky ked vie ze na druhy den ist nemusi 🙂 ale ešte si poplace rano... teraz maju prazdniny posledny den tak mala si to vychutnava ešte spinká 🙂

dadadulka
autor
5. mar 2010

zuzu, hodím 😉 a vidíš, nejako mám pocit, že musím ešte veľa postíhať 😅 inak tie inštrukcie budú
na papieri vo veľkpsti A4 pevne pricapené na chladničke 😀 😅

zabinka
5. mar 2010

dadi, aj ja som chcela telefonovat hned v prvy vecer, ale mm mi zobral telefon 😀 😀 😀
A zuzu spravne pise, co chces este stihat? Uz si len pekne uzi posledne tyzdne tehu, priprav tasku a oddychuj. Robota nie je zajac, ta neutecie (vlastna skusenost, aj keby som chcela, vzdy ma pocka 😀). A ako vidim, Matusko je velmi sikovny po maminke a ten za teba urobi polovicu roboty. 😉

zuzi, musim to zmaknut dnes, lebo v pondelok to musim odovzdat a cez vikend sa mi teda urcite nebude chciet nad tym sediet

zabga, vitaj. Tak Viki si este celkom nezvykla na skolku? Neboj, aj to pride.

dadadulka
autor
5. mar 2010

a ja mám po jazde, malého už vysávač omrzel a ukazuje na vonkajšie dvere s pokrikom ´kam´ 😀 to akože
chce ísť von pozerať kamióny 😀 😀 len keby sa ešte mne chcelo 😝

dadadulka
autor
5. mar 2010

no nič žienky, ideme asi von, aj do obchodu mi treba, tak zatiaľ... 😉

dadadulka
autor
5. mar 2010

a sme doma, vonku opäť ´úraduje´ nepríjemný vietor 😠 inak by bolo celkom fajn 😎

Nemám čas na takýto rozhovor... štýlom á la Nastenka 😀 som zrušila jedného mlaďasa
od T-mobilu 😀 ani neviem o čom chcel točiť, ja práve vo švungu s vysávačom, Matúš mi tam skákal
po posteli 😝 dokonca mi dotyčný pánko navrhol, že mi aj povysáva 😲 😅 ale po zaznení onej
zázračnej vetičky sa zvrtol a šiel o dúm dál... 😀 😀 😀 no jedna komédia...

svoradinka
5. mar 2010

Ahojte zienky 🙂

Ja sa hlasim etse z Liptova. 🙂 Mame sa fajn,len skoda ze je zima,fuka otrasne vetrisko. 😝 A coze budeme mat nove zmeny na konikovi. 😕

imis
5. mar 2010

No caute lasky.Uz mam totalny absatk,tak pokym Tobi este spi,prisla som vas okuki!
Dnes som sluzila v MC a predstavte si,ze tie zeny tam prisli aj v takomto vetre 😀 😀 😀 Otras je vonku.Ja by som päty nevytiahla,keby nemusim.
Dadu,to tu bol mladas aktivny v baraku?

dadadulka
autor
5. mar 2010

tak baby, ja zajtra zbúcham nejaké soté, niečo podobné...

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15405

a v nedeľu možno vyskúšam tieto placky...

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4008

čauko svori, aj tu fundží... no zdá sa, že aj kôň chce ísť s dobou 🙂

dadadulka
autor
5. mar 2010

maji, veru tak, až moc aktívny na môj vkus 😀 🤐

svoradinka
5. mar 2010

a MC je uz otvorene aj v piatok 😕

imis
5. mar 2010

Uz vyliezaju zo svojich krytov t mobilaci,skylinkaci,bitcompaci a pod? 😀 😀 😀 😀
Klaudi a ty poznas Vasovcov,ci Vajdovky obidve? No Vasovcom zachutilo,ako nam 😀 Dobre maju,len si to Renka este neuvedomuje 😀

dadadulka
autor
5. mar 2010

ozaj, včera som kúpila nejaké sladké ´srandičky´, že na veľkú noc 😀 a to som nemala...
bo už na mňa tu vykúka čokoládové kura plnené vaječným likérom a ja neviem, či mu odolám 😅 😕 🤐

svoradinka
5. mar 2010

tie receptiky vyzeraju mnamkovo..........ked pride muzicek aspon mam inspiraciu,lebo uz som aj pomaly zabudla varit 😀

imis
5. mar 2010

Ano svori od tohoto tyznda mozes chodit do MC aj v piatok.Vdaka jednej veeeeeeeeeeeelmi milej,slusnej,vtipnej,ochotnej,obetavej................zienke

dadadulka
autor
5. mar 2010

ja nepoznám 😕

imis
5. mar 2010

Dada kura a este aj plnene likerom? To ja by som neodolala ani po vypiti glukozy 🙂

svoradinka
5. mar 2010

imis a tou zienkou si ty?........no len skoda ze ja uz do MC chodit nebudemm,ale hadam sa mi niejkedy podarři prist kuk.

dadu........daj si kuriatko vsak v obchode je toho spustu a kupis nove 😉

imis
5. mar 2010

Svori,sak jasna paka ze ja 😀 😀 😀 😀 😀
A preco neprides.Nastupujes do prace? 😨 Ani si nic nepisala,nevravela...................

imis
5. mar 2010

ako sa povie spisovne
dva levy?
dvaja levovia?
dvaja levy?

imis
5. mar 2010

Baby,podte sem rychle,nech pokecame,ja mam o 14:00 zas deutsch a cez vikend tu nebudete ☹

svoradinka
5. mar 2010

ja si myslim ze dva levy 😕 ...................zatial nie je nic urad prace to isti........o jedna praca by bola ale to je na zmeny a musim velmi zvazit ci ano alebo nie je to az v NR...........no ked deti budu v skolke co ja budem robit v MC?

imis
5. mar 2010

No dovi dopo,Tobik vstava a uz som dokecala 😅

imis
5. mar 2010

No svori,este ti odpoviem.Napriklad budes v MC aktivna clenka a budes pomahat so vsetkym-akciami,detmi,novymi napadmi..............................hm?

dadadulka
autor
5. mar 2010

a je po kurati 😕 😔 ale bolo taaaaaaaaaaaaaaakto fajné 😵 😵 booožinku, musím to niekde
schovať a sáčik zauzliť na 9 uzlov, bo sviatky budú bez kureniec, zajacov a vajec...

svoradinka
5. mar 2010

no to nie je zly napad,len keby som mala nejake napady ja v tomto vobec nie som kreativna.

dadadulka
autor
5. mar 2010

maji, daj malému vysávač 😀 a ty poď na koňa 😉

svoradinka
5. mar 2010

imis.....ale ak bude treba s niecim pomoct rada pomozem.....staci povedat co treba a ja vykonam,len s tym napadom musi prist niekto iny. 😉