Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
baby navnadit?
-tlkot srdiecka
-hladkanie si bruska
-chystanie vybavicky
-pohyby v brusku
-vonave babenko
-spacirky s kocikom
-prvy upreny pohlad
-prvy usmev...................................................
koliky
reflux
zuby
alergie
ekzemy
zapal usi
crevna chripka
neznasanie obliekania,prebalovania
naucit dojcit
oducit dojcit
lozenie,stahovanie veci,bordel v byte..........................(aaaaaaaaaaaaale,to len zo srandy 😃 )
-tlkot srdiecka
-hladkanie si bruska
-chystanie vybavicky
-pohyby v brusku
-vonave babenko
-spacirky s kocikom
-prvy upreny pohlad
-prvy usmev...................................................
koliky
reflux
zuby
alergie
ekzemy
zapal usi
crevna chripka
neznasanie obliekania,prebalovania
naucit dojcit
oducit dojcit
lozenie,stahovanie veci,bordel v byte..........................(aaaaaaaaaaaaale,to len zo srandy 😃 )
Ahojte zienky!!!
Tak ako?Dnes bolo uplne nadherne pocasie,ze?Doobeda som vyslal chlapov von,ja som kuchtila a poobeda som bola ja,ale Filipko akosi strajkoval v kociku...... :-| Ale za to vcera zaspinkal sam v postielke.... 🙂 🙂 🙂 a spinkal do rana.... 🙂 Trocha som sa poucila z knizky....tak uvidime...este ho dost potrapia prdiky,som zvedava kedy mienia prestat.... :-|
Tak ako?Dnes bolo uplne nadherne pocasie,ze?Doobeda som vyslal chlapov von,ja som kuchtila a poobeda som bola ja,ale Filipko akosi strajkoval v kociku...... :-| Ale za to vcera zaspinkal sam v postielke.... 🙂 🙂 🙂 a spinkal do rana.... 🙂 Trocha som sa poucila z knizky....tak uvidime...este ho dost potrapia prdiky,som zvedava kedy mienia prestat.... :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli
prvom a o tri dni bol Matúš na svete 😃 😃 😃