icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dadadulka
autor
26. mar 2010

zabi, tak dumáte čo ďalej... hlavne, aby bol malý veru spokojný a rád chodil do školy 😉

maji, no nazďo, aj teba tu vidieť 😀 😀

zuzu80
26. mar 2010

caute kocandy 😉

vitam Lolitu, kludne sa zarad 😉
Maji, tak nakoniec, predsa ticha domacnost 😒 Cez vikend sa hadam rozhovorite 🙂

som dnes prechvalila den 😒 O desiatej som uz chcela zavet spisovat, ma chytili take krce a hnacka, ze som sa hodinu bala postavit zo zachodu. Potom som spravila najazd na lekarnicku, rozdrvila cierne uhlie, spravila si z neho koktejl a klop klop, zatial je vsetko ok. Len mam uz halucinacie od hladu, ale bojim sa na jedlo aj pozriet, nieto este zjest

imis
26. mar 2010

fiiiiiiiiiiiiiiiha zuzi a co je to? 😨

dadadulka
autor
26. mar 2010

susedka moja, ak nemáš nič proti 😀 mohli by sme si vymeniť tel. číselká, aby som mala komu podať prvé info 😀 😉

posielam IP 🙂

imis
26. mar 2010

ved ja tu ten rozhlas pocujem! 😠 Zitava,pocujete to aj vy?

imis
26. mar 2010

dadu,ved jasne,ze vymenime cisla.Potom hned pred dotepanim pupocnej snury posli sms,aby sme Vladka doma uz so sampusom cakali 😀

dadadulka
autor
26. mar 2010

zuzu a čože??? 😕 niečo ti nesadlo? či...

dadadulka
autor
26. mar 2010

maji 😀 😀 😉

dadadulka
autor
26. mar 2010

tiež počujem tetu hlásateľku 🤐

zuzu80
26. mar 2010

neviem co za atentat na mna to bol....zeby zas vyhovorka bola na svete, aby som okna nemusela umyvat ? 😀 😀

retaux
26. mar 2010

Ahojte!
Zuzu: tak rýchlo nasaď diétku, aby ti bolo fajn. Tieto žalúdočné ťažkosti sú aspoň na niečo dobré - zhodíš zopár kg.

Lolita: takže ďalšia tehuľka vo Vrábľoch? A veď niečo prezraď o sebe - my sme totiž strašne zvedavé. (vek, odkiaľ si, s kým si a tak... - proste všetko nás zaujíma).

Imis: fíha, tak mužík to takto vážne zobral až sa s tebou nerozpráva???

A my sme dnes stretli Kluadi s rodinkou.

imis
26. mar 2010

Ze dadu? Uz ho asi zapojili,lebo babky hromadne strajkovali,ze nepocuju,ked vyhlasuju mrtvoly. A pritom oni vedi,kto umrel este predtym,nez naposledy vydychne 😒 Skoda reci!

imis
26. mar 2010

Jezisi Luci,ani nehovor.Ticha domacnost pred vikendom.A ja bych sa tak miluvala. Ale ako radi pani maserka,ked ma miluje bezhranicne,nebude mu vadit,ked pojdem za inym 😀 😀 😀 😀 😀

dadadulka
autor
26. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀

retaux
26. mar 2010

A aké babky už len bývajú na Žitave? Veď tam samí mladí, nie?

Milúvať sa treba v stredu - tak trpezlivo počkaj. Dovtedy sa rozhovoríte a rozmilujete isto-iste. A z tvojho príspevku cítim, že ty určite nie si taká lenivá ako TM.

dadadulka
autor
26. mar 2010

zuzu, ja som raz tiež mala takú hnačku, z ničoho nič... a napokon sme zistili, že som tehu, žeby súvis??? 😀 😀 😉 😉

danielahamar
26. mar 2010

imis, teba je dnes radosť čítať 😀

a práve som dopiekla toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4923 😉

imis
26. mar 2010

luci,sak ja som tu na konovi a v Chrobaciku najznamejsia nymfa,co nevies? 😀 😀 😀 😀

zuzu80
26. mar 2010

fiha Maji, taka mlada a uz taka odvazna 😀 😀 😀

A to ktora maserka, dava taketo rady do zivota?

retaux
26. mar 2010

Dadu: žeby tie naše vírusy predsa len zabrali? Ale radšej o tom nepíšme, lebo tu zase ostaneme len my dve.

danielahamar
26. mar 2010

dadu, ja vždy keď som zistila, že som tehu, tiež som mala hnačky a zvracanie, ale od vtedy to mávam 2krát do roka, tekže už to až tak jasné nie je 😎

dadadulka
autor
26. mar 2010

no luci, neviem či si teraz majku potešila 😀 😀 čakať až do stredy... 😅

imis
26. mar 2010

Jeminacku dani,pudingace.Tym ma vzdy moja susedocka dostane! 😉

zuzu80
26. mar 2010

Dadi, no to by bol zazrak, panenka maria by mala vaznu konkurenciu vo mne 😀 😀 😀

imis
26. mar 2010

zuzu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zabinka
26. mar 2010

imis 😀 😀 😀
Inak z tej psychologicky som veru dobry pocit nemala. A neodpustila som si poznamku, ze my uz mame psychovysetrenie za sebou. Ta cumela 😀 😀 😀

zuzi a ty co? Tie okna ta az tak strasia? 😀

dadadulka
autor
26. mar 2010

dani, pudingoš je mňamka 😉

luci, ale ja mám chuť to tu trošku zavíriť 😀 😀 pokiaľ ešte môžem... len troškuuu...

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉 😉

imis
26. mar 2010

No zabi,to si priliala olej do ohna. Mat psychovysetrenie a nie od nej! Suchemu do ordinacie s nou. Co tu strasi ludi?

dadadulka
autor
26. mar 2010

zuzu, nikdy nevieš... nikdy nevieš... 😉

imis
26. mar 2010

dada,neser tigra,naseres dzunglu! 😀