Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

•
28. apr 2010to ja v 18 som bola este neviniatko. A moja prva laska bola z Lotysska, spoznali sme sa v UK a este ma aj prisiel pozriet na vianoce a silvestra (vobec som to necakala). Ach, ako som bola zalubena.......
0
Ahojte!
Zuzi: doma už asi všetko nachystané. Lucka už je vo svojej izbičke zabývaná. Už len drobca domov doniesť.
My sme na privítaní občiankov neboli, lebo som sa 3x prehnala do kina a nikto tam nebol ]-( ]-( ]-( Ale peniaze sme dostali. To dáva mesto všetkým novým obyvateľom.
Idem čítať, čo ste popísali ďalej.
Zuzi: doma už asi všetko nachystané. Lucka už je vo svojej izbičke zabývaná. Už len drobca domov doniesť.
My sme na privítaní občiankov neboli, lebo som sa 3x prehnala do kina a nikto tam nebol ]-( ]-( ]-( Ale peniaze sme dostali. To dáva mesto všetkým novým obyvateľom.
Idem čítať, čo ste popísali ďalej.
No super ste to tu rozbehli 😃 Ale veru ste zabudli na tajných, anonymných donášačov. A práve to mi pripomenulo, že či si neotvoríme súkromnú tému. Napíšte, ktoré ste za. Ja som už nad tým dlho rozmýšľala. A tam čo napíšeme, snáď zostane medzi nami.
A teraz som ešte zvedavá, kto je ten Majkin super-driečny šéf =-)
A teraz som ešte zvedavá, kto je ten Majkin super-driečny šéf =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli