Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
a mne si moj maly robi v bruchu diskoteku furt 😉 ... a to mu stale slubujem, ze ked bude vonku, budeme si ju robit stale a nejako mi asi neveri 😀
inak zeny mne doktorka na poradni povedala jednoznacne: ´dajte manzelovi 3 piva a povinne sexujte, nech sa maly do soboty vypyta sam, aby sme nemuseli davat vyvolavacku´..uistila ma, ze malemu to na 100% neuskodi..no ale chce sa Vam s takym bruchom? 😀
tak dalsia poradna za nami..otvorena na 2cm..dr.mi spravila hamiltona,tak uvidime 😕 skusim to skombinovat s tym sexikom,ale moc sa mi do toho nechce 😀
no dnes v noci muselo niečo byť vo vzduchu, aj môj drobček večer dosť vystrájal v brušku, on sa stále hýbe, ale včera to bola riadna sila, až som sa bála, či sa niečo nedeje zlé. Bolo mi to až veľmi podozrivé.
Všetkým dievčatám, čo ste v termíne a už už na spadnutie prajem nech to máte rýchlo a v poriadku za sebou, lebo čítam, že je Vás viac, čo sa už nemôžu dočkať. Ja tiež, ale ja mám ešte 2 týždne čas a plánovanú sekciu.
U nás je krásny slnečný deň ako stvorený na vítanie nových človiečikov. Tak šup šup do toho. 🙂
po poradni - furt nič neviem, iba klasické "ak dovtedy neporodíte príďte o týždeň" 😀 veď a mohla by som, ne? kto má čas dve hodiny denne si babrať s bradavkami 😀 😀 😀 ?
ahojte baby.....my máme termín 25.11., už 3x som mala falošné kontrakcie, vždy v noci. Začne to bolesťami v krížoch, potom bolesti v podbrušku, ale stále nič. Máme ešte čas, ale už by som bola rada, aby sme to mali za sebou. Naša malá vyvádza každý večer. Cca o 23:00 prichádza jej čas a robí si čo chce. Strašne ma bolia jej pohyby.
Držím všetkým palce nech Vám to dobre dopadne.
baby, moja svokra sa ma kazde rano pyta ako sa citima vzdy je strasne sklamana ked jej poviem ze skvele 😀 nevie sa dockat kedy sa zacnem stazovat ze ma brucho boli, ach jaj, a muz sa ma zase kazdy vecer ked pride z prace spyta ci este nerodim. do toho este vyvolavaju vsetky kamosky starki cislo jeden a starki cislo dva a kontroluju situaciu... aj vy mate take predporodne peklo ci len ti moji su taki nedockavi?
čaute aj ja som bola dnes na poradni zajtra mam termín a maličky stale nič takže sa ide rano na krv na interne a ak sa do nedele nemarodí pondelok nástup nemocnica,len som prekvapená že ma nevyšetrila doktora či som otvorená teraz neviem nič☹
takže v piatok ma čaká príjem prenášame dnes 2 den ako ste na tom ?
Tak ja teraz seriozne neviem ci uz sa to zacalo alebo nie. Cakam a ratam.
tak nic. Ale boli to najpresvedcivejsi poslickovia akych som zatial zazila, chudak moj chlap, zase som mu narobila stresy 😀
ani ja zatiaľ nič táto noc bola oki spali sme super....zajtra poradňa tak uvidíme....inak ten hlien čo zo mna vychádza je vraj super náznak toho že sa mi konečne krčok skracuje mi hovorila moja gyn....
No baby, som zvedavá, keď vy z prvej polovice novembra odrodíte, kto tu bude vypisovať🙂 ? Fórum zanikne🙂
@slady tak toto presne mam aj ja, svokra mi kazdy den vola a pyta sa tie iste otazky. ze ako sa mam, ci ma nic neboli a ako na mna mysli, ze uz to pride a bla bla bla, stráásne ma to uz rozculuje!!! do toho sms od kamosiek, volania od mami, otca, brata, manzel klasika ta ista otazka ako tvoj:ci este nerodim 🙂 no hruza, som z toho taka nervozna, ze sa ani necudujem, že sa mu nechce von, dnes mam termin, tak ocakavam dva krat viac telefonatov 🙂
@slady tí naši chlapi sú bohovskí. tak my to nosíme 9 mes., je nám zle, a ťažko, všetko nás bolí, potom to treba porodiť, čo tiež nie je sranda, ale keď povieš chlapovi, že asi rodíme, tak dobre že sa neposkladá od stresu a strachu. 😀 😀 😀 no nie? keď som ja mojmu minule len tak zahlásila, že či náhodou nerodíme - a to spal- tak v sekunde bol prebratý, oči na stopkách, že čoooooooo? to je sranda s nimi.
pevne dúfam, že ten náš synáčik si pre mňa na zajtra prichystal darček k narodeninám v podobe svojho narodenia. to by som brala 🙂
@bbbea moja sa už s mojim bruchom baví viac ako so mnou: Zora ako sa máš, Zora pohni si, Zora dnes v noci by si sa mohla narodiť a fuurt dokola a ja jej tak tajne vždy že neboj drobec, kľudne ich ešte ponaťahuj, tiež mi to príde že čím viac povzbudzujú tým viac sa mi do toho nechce a malej tiež nie, hehe, také malé sprisahanie, nech ich aj porazí 😀 @vi3ka no môj mal hneď dve kávy v sebe a každých 5 minút sa ma pýtal že no čo, ideme? no čo, rodíš? a ja že veď neviem veď počkaj chvíľu a zistíme ale po hodinke už mi to tak doliezlo na nervy že som ho poslala spať s tým, že keď si budem istá že je to ono tak ho zobudím. A čuduj sa svete, zaspal aj s dvoma kávami v sebe 😀 mne poslovia pomaly slabli tak mi došlo, že to ešte nebude ono a za chvíľu som spala aj ja, ale musím priznať že som sa celkom zľakla 🙂
presne 😀 ako by som seba počula 😉 dnes opäť nesklamali a telefon mi zvonil a zvonil, hehe, uz len cakam na manžela ked sa vrati z roboty a zahlási to jeho: Ako? 😉
@slady tak toto mám aj ja , a ked ti možem povedať pravdu už mi to leze na nervy :/ .. lebo sama sa neviem dočkať že čo kedy ako a celá soms toho nervozna že sa nič stale nedeje ešte do toho samé telefonaty a smsm že či stale nič a ako sa cítim a kedy už pojdem ....waaaaaa niekedy sa mi chce už zo všetkeho plakať a kričať :D

noo aj ja som si povedala...takže pojdem urobiť hyg.očistu tam dole....a skontorlovať veci do porodnice....