icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

slady
7. nov 2012

nabudúce im všetkým poviem že termín mám dva mesiace po tom ako naozaj budem mať nech neotravujú.

siposova
7. nov 2012

@slady ja sa neviem už dočkať kedy to na mna prijde .... nemýslim vobec na tie bolesti čo prídu , a asi budem plakať od bolesti :D , ale budem hlavne mysleť a tešiť sa s toho že už je drobec na ceste že už ho za chvilu budem mať pri sebe

bbbea
7. nov 2012

@slady to urcite na buduce spravim aj ja, že poviem neskorsi termin 😉 , bo ja som urobila taku chybu, že kazdemu som povedala, že sa narodi urcite o tyžden-dva skorej (lebo mi to môj gyn.vravel, že na 100% sa narodi skorej) a dnes je den "D" a normalne mi to vsetci vycitaju a nechapu ako to ze sa este nenarodil 😀

slady
7. nov 2012

@bbbea HA u mňa presne to isté: gynďoška mi povedala pred vyše troma týždňami že to určite bude do jedného, maximálne dvoch týždňov, (čiže podľa nej do konca októbra), ja som v panike volala svokre nech dôjde skôr (z británie) bo sme ju mali zabeštelovanú "až" od začiatku novembra na babysitting, tá prišla hneĎ a teraz tu je už dva týždne a nudí sa ako šľak a nechápe ako je možné, že som ešte neporodila a aj keď nič nepovie a je strašne zlatá aj tak vidím že si myslí načo sa sem trepala tak skoro a na čo som zbytočne panikárila a tiež mám pocit, že mi to v duchu vyčíta... a ja som tiež kamoškám povedala že to má prísť skôr a teraz majú zjavne pocit že už sto rokov prenášam, pritom som ešte nemala ani termín 🙂

slady
7. nov 2012

@siposova ja som to tiež tak brala, ale včera keď som si myslela že už je to tu tak som sa strašne zľakla, a zase na mňa prišiel stres, že porodím dakde v priekope po ceste do pôrodnice a spomenula som si aj na tie bolesti celkom živo... ojoj zbabelec som tak trošku 🙂

adel22
7. nov 2012

@slady Ano, sledujes ma tam? 🙂

slady
7. nov 2012

@adel22 hahaha, nesledujem, len som videla ze stranku spominas tu a vsimla som si tam na nej nejaku adelu bo tam sama dost casto pozeram, tak mi napadlo ci to nebude jedna a ta ista osoba 😀 ja som Janka Slobodova, tesi ma 😀

adel22
7. nov 2012

@slady No neuveris, dnes som si klikla na tvoj profil, sa mi pacila fotecka🙂

slady
7. nov 2012

@adel22 no fasa, tak už vieme kto sme kto, hurá rodiť!

adel22
7. nov 2012

@slady Nie nie, ja mam este cas presne 3 tyzden🙂 akurat som dosla z nemocky- hlavicka cez 30cm /mam co robit s Epinom/, vazime 2660g a doktor bol velmi sympaticky, prestudoval planik, pousmial sa a povedal, ze sa mi budu snazit vyhoviet, zlate Nemecko🙂 Ale tak aj ja mozem povedat, ze na Vianoce bude snežiť a nebude 🙂....uvidime, ako bude!

gabikaadam
7. nov 2012

@vi3ka Ahoj, aj ja mám zajtra narodeniny. 8. november, to by bolo super, keby sa narodili na naše narodky, čo? Ja som dnes bola v poradni a všetko ok, som zatvorená, takže čakáme ďalej. 🙂

slady
7. nov 2012

@adel22 jáj no tak cvič cvič, ja som na epino kukala ale pri pohlade na cenu som si povedala že masáž mi musí stačiť 😉 no keďže som druhorodička už by to teoreticky nemal byť taký masaker 🙂 ja som sa na plán pýtala len teoreticky, bo moja pôrodnica má model p. plánu na stránke, tak som sa len spýtala či rešpektujú všetky priania uvedené v tom čo majú na stránke a primár že jasné, a jediné na čom trvajú je podanie oxitocínu po pôrode na zníženie krvácania a s tým zase nemám problém ja, takže som to potom už neriešila a keďže nemám zazmluvneného lekára tak by bolo asi zbytočné dávať im plán vopred, aj tak to závisí od toho kto bude mať práve službu, tak im švihnem plán keď príde čo k čomu a nech sa činia, respektíve, nech nechajú činiť sa mňa. ešte mi vravel, že majú rooming in takže budem musieť byť s bábätkom prakticky hneď po pôrode, ako keby to bola nejaká nevýhoda 😀 to nemecko ti závidím, ja sa smejem keď mi kamošky vravia aké je to hrozné v Británii, že už na druhý deň po pôrode ťa pošlú domov, a ja si vravím aká by to bola fasa keby som nemusela 5 dní kvasiť v nemocnici...

slady
7. nov 2012

@adel22 tých 30cm to je čo za rozmer?

siposova
7. nov 2012

kokos , už som dva dni po termíne a mne nič neni :( ...žiadne náznaky akurat len take pichanie v podbrušku som mala poobede ale teraz nic... :( kedy sa to už konečne rozbehne ???? ...už som s tohoto čakania zúfala ....

emmka9
7. nov 2012

ja tiež asi už prasknem 😀

adel22
7. nov 2012

@slady no to by mal byt obvod hlavicky🙂

slady
8. nov 2012

@adel22 jaj obvod boze ja som brzda 😀

laluchova
8. nov 2012

ahojte no čo ako???ešte nikto nič???ja idem dnes na poradnu uvidíme ako to bude postupovať idem už aj s taškou možno si ma tam nechajú...takže ak sa neozvem tak ležíme ....

cajova_lienka
8. nov 2012

ahojte zienky tak vcera pobede do 11 v noci najprv slabe ale pravidelne kontrakcie, postupne zosilnievali, int. kazdych 5min. zaliezla som do vane, stimulovala bradavky nech sa to teda naplno rozbehne a ono sa to po kupelli zacalo rozladovat, potom slabnut, nakoniec som kus aj spala. este par kontrakcii v noci ale nic moc, teraz bolesti krizov, dost statocne ma boli podvozok - - o pol jedenastej mam´monitor, snad ma moj lekar konecne po dvoch tyzdnoch pozre aj zdola - a dufam, ze ked som uz mala nejakych takmer 10hod. kontracnej cinnosti ze aspon krcok uz je v tahu...... zatka odisla pred tyzdnom v stredu, vcera este nejaky zvysok tak uz nech sa to spusti 🙂 Malinka ma podla odhadov hodne vyse 3,5 kg tak zu by aj bol cas...... 😀

moonlightka
8. nov 2012

caute ja mam porodit do nedele...mam sa snazit to urychlit ...ako na to? co robite vy?

slady
8. nov 2012

@laluchova tak ak by si ta tam nechali tak sa drz teda 🙂

slady
8. nov 2012

@moonlightka ja robim vsetko mozne ale nezabera nic, jedine po chilli paprickach som mala hodku a pol poslickov a potom zase nic 🙂

moonlightka
8. nov 2012

@slady tak to musim vymysliet nejake super pikantne jedlo bo same ich veru jest nebudem 😀 😀 😀 😀 aj keby to malo 100 pro pomoct

slady
8. nov 2012

@moonlightka ja som si dala k lasagniam 😉

jaruska118
8. nov 2012

mozno mam divnu otazku, ale som zvyknuta ze ked bezim na wc co mi tak treba cikat az mi oci krizuje, stale dam tak tri kvapky a nic viac. Dnes nad ranom mi bolo treba cikat sadla som na wc a isiel zo mna taky prud ze som v soku ostala. viem ze je to asi blbost ale nemohla to byt plodovka ze nie? to by bola velka nahoda a keby mi praskla priamo na wc pri cikani....???? 😖 inak chodim na wc aj trikrat za noc tak preto sa mi to zda take divne...necitim ale nic zvlastne cely den, mala kope, brucho stale rovnake a bolesti ziadne tak by som bola rada ak by ste ma upokojili, nech nejdem do nemocky s nejakou somarinou...vcera som bola na usg a tak bolo vsio Ok aj plodovky bolo dost...

vi3ka
8. nov 2012

ženy ja už od včera poobedia mám dole pocit, že má prísť menzes a roztečiem sa. aj teraz ma to tak bolí. ale je to sústavná bolesť, čiže merať to je nezmysel. tak ja neviem. akurát čo možem sledovať je tvrdnutie brucha. zas sa mi nechce ísť do nemocnice len tak. večer som aj zaspala, síce som sa o 4tej ráno zobudila a nemohla spať, no nič sa prevratného nedialo. dokonca večer keď som ležala v posteli som normálne cítila ako sa otváram a malý sa pchá von. možno len "fantómové" bolesti, ale ja viem?
panečku aké sme tu všetky akčné. 😀 jeden deň zabolí jednu, druhý deň druhú, niektoré už porodili. kedy to príde aj na mňa?

alien2603
8. nov 2012

Ahojte ja som teraz sice na zaciatku 37 tt..ale rada bz som sa vas spytala: Aky ste mali stupen zrelosti placenty? Ja som mala este pred 2 tyzdnami 1 a dnes mi na poradni napisla do knizky Placenta Grading 2-3. Viete mi niektora objasnit, co konkretne to znamena? Svojmu porodnikovi idem az buduci tyzden vo stvrtok 1krat... Tak len ci to treba riesit skor... Dikes

alien2603
8. nov 2012

@adel22 ...to som uz citala, len tam nic takeho nie je...ale DAKUJEM 🙂

laluchova
8. nov 2012

Ahojte tak ja pisem uz z nemocnicnej izby...nechali si ma tu lebo zajtra o 6rano mi bude indikovany porod...tak posledna prespata noc....drzakjte nam palceky...otvorena.som zatial na 2prsty...kontrakcie viac menej castejsie tak mozno aj dnes?chichi