icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

bonin
15. nov 2012

@slady Ked som sa ja otvarala, tak to bolo v podobe poslickov sem tam mi stvrdlo brucho a tym som sa vraj otvorila bezbolestne na 3 volne palce 🙂

jgiovanna504
15. nov 2012

@bona heh,no niekedy mam pocit, ze sa drobec vyderie von sam,ani nebudem vediet ako, tak sa tam vrti 😀 a dakujem za podporu a rady 😉

alyze
15. nov 2012

Ahojte baby, no ako ste na tom dnes ? Nikto nerodí ? my sme na tom tak isto, stále nič

slavusal
15. nov 2012

NO tak ja rodím - ak sa nič nestane skôr - v pondelok alebo v utorok. V pondelok mám ísť na príjem s pobalenou taškou, tak už len max. 4 dni. Mám plánovanú sekciu - veľmi sa mi do toho nechcelo. Zase sa zotavovať po operácii. 😖 Ale aj tak čakám či to nezačne skôr a potom už len rýchlo utekať. Malý mi tlačí na nerv pod lopatkou, celú noc som nespala. Poviem Vám, radšej kontrakcie ako táto bolesť, polka chrbta, krk aj celá ruka ma bolí a trpne. Strašné.Som z toho hrozne znechutená a preto by som bola rada už v nemocnici.

alex1983
15. nov 2012

@slavusal ahoj, aj ja mam termin ako Ty a planovanu sekciu, lebo mala je otocena zadockom 😝 Na prijem mam prist v stredu a vo stvrtok sekcia. Tak budem na Teba mysliet nech to dobre dopadne 😉

alyze
15. nov 2012

@slavusal tak to sa už určite tešíš, kedy to budeš mať za sebou 😒 ja si tiež stále myslím že som ubolená, ruky stŕpnuté, ale asi to k tomu patrí 😅 Môžem vedieť prečo máš plánovanú sekciu ?

adel22
15. nov 2012

No a ja som ochorela...treba v postielke lezat :(

slavusal
15. nov 2012

@alex1983 joj, ďakujem krásne, čím bližšie to je, tým sa viac teším a zároveň aj bojím. No ale toto bude moja štvrtá operácia, tak na narkózu som už zvyknutá, aj ked po každej sa ináč zotavujem.

slavusal
15. nov 2012

@alyze sekciu mi budú robiť, lebo mám po prvej sekcii po synovi na maternici myómi, tiež je trošku väčšie na moju postavu, kedže po pribratí 16 kg v tehot. mám 58 dokopy a úzke boky a pravdepodobnej je ešte aj otočené nožičkami dole. Takže aj ked som neviem ako túžila rodiť normálne, lekár ma hneď zrušil, že si to nikto na seba nezoberie keby sa niečo stalo. A pri synovi som poplach zažila, tak viem aké to je ak sa niečo na poslednú chvíľu udeje.

sliwi
15. nov 2012

ahojte. takže dnes po kontrole, monitor aj prietoky v poriadku, teraz sa mám hlásiť v nedeľu zase na monitor. a včerajšie vyvolávače nepomohli, akurát ma celú noc kríže boleli. 😒

cajova_lienka
15. nov 2012

cafte zienky, pobehala som vysavacom cely barak, poutieralal prach leje sa zo mna ako keby som z bazena vyliezla a este ma caka jedna taska zehlenia - ale ked uz toto nezaberie (bo sexovanie, stimulacia bradaviek, koreneny napoj a teply kupel mal vysledok 0bodov) tak tam Kikus zostane hadam az do Mikulasa ☹ 😠

mato_zuzka
15. nov 2012

Ahojte. My máme termín až o týždeň, ale po dnešnej poradni sme už ostali v nemocnici pre môj vysoký tlak 150/100 ☹ uvidíme, ak tlak nepôjde dolu, pôrod nám vyvolajú ........ tak uvidíme ako to pôjde ďalej ☹

alyze
15. nov 2012

@mato_zuzka Držím palce, nech vám to dobre dopadne 😉

slavusal
15. nov 2012

@mato_zuzka držím palce aj ja. Všetko dobre dopadne, musí predsa. Pozitívne sa naladiť a všetko bude OK. 🙂

ninison
15. nov 2012

@cenculinka ja budem na kramaroch a aj ked mame termin 7.dec tak to vyzera ze to bude kusok skor.

cenculinka
15. nov 2012

@ninison 🙂 aj ja by som bola rada, keby to bolo skor ako 30.11. 🙂 aj ked to uz je LEN 15 dni 🙂

ninison
15. nov 2012

@cenculinka no este sa tam mozno aj zrazime. u koho?

cenculinka
15. nov 2012

@ninison u koho?

ninison
15. nov 2012

@cenculinka my rodime u primara... uff, uz teraz sa bojim 😒

cenculinka
15. nov 2012

@ninison ahaaaaaa, nuz ja rodim u toho, kto bude mat sluzbu 😀 nemam zazmluvneneho lekara 🙂 ty si si primara zazmluvnila?

ninison
15. nov 2012

@cenculinka hej hej... dostala som odporucanie od kolegyne co mala u neho rizikove. ale vraj su tu takmer vsetci dobri... no 🙂 a stale mi nikto negarantuje ze tam aj bude. moze mat po sluzbe, pri inej operacii a podobne alebo mozeme byt super rychle ze nestihne prist 🙂))

cenculinka
15. nov 2012

@ninison nuz tak drzim palce, aby nestihol prist 😀 ja si moj porod tak predstavujem, ze pridem s bolestami, za 3 hodky mam pokoj a tak max. 2 stehy 😀 a ak by sa to naaaahodou nestalo, tak mam uz zaplatenu aspon epiduralku, pre kazdy pripad 😀

ninison
15. nov 2012

@cenculinka ja sa bojim spolahnut sa na takuto predstavu 🙂 aj ked tajne v to dufam... tak drzim palce nech je to bezbolestna bleskovka 😉

slady
15. nov 2012

No babeny tak Zorka sa narodila krasne prirodzene o 8,15, nastrih nebol no stichy su, stiavnicu sme stihli, po porode ostal kus ppacenty dnu takze vela krvi a operacka a teraz do mna supu oxytocin z kazdej strany a dufaju ze uz to bude ok. Malu mi nosia prikladat a konecne dali najest aj mne tak drzte palce nech uz to nekrvaca aby som uz mala zabku pri sebe.

jgiovanna504
15. nov 2012

@slady jeeej,gratulujem.tak sa drzte,vela zdravicka a drzim palce v zotavovani 🙂 len este taka mala podotazka,prislo to na teba samo len tak? ja som este stale doma,bez kontrakcii,stale cakam kym pridu a nic, co som si myslela ze ked som tak otvorena ,ze to uz bude daavno za mnou...

alex1983
15. nov 2012

@slavusal no a dala si si spinalku ci celkovu? ja spinalku...

mata884
16. nov 2012

@slady gratulujem.. a drzim palce, nech ste cim skor doma a v poriadku

slavusal
16. nov 2012

@alex1983 mala som celkovú, už na nič nebol čas. Z pôrodnej sály ma tak rýchlo viezli na operačku, že ma zabudli aj prikryť, takže dva nádychy a už som sladko spala 🙂 . Ale našťastie všetko dobre dopadlo, tak to bolo dôležité. A aj teraz chcem celkovú, nad spinálkou ani neuvažujem, príde mi to také divné.

slavusal
16. nov 2012

@slady tak blahoželáme, nech si čím skôr OK a vytešuješ sa z malej. Ináč krásne meno ste vybrali. Aj svokruša sa už vytešuje, čo? 🙂

sliwi
16. nov 2012

@slady blahoželám, nech je všetko OK a nech ste čo najskôr doma pri rodinke 🙂. ja furt 2v1 a doma, už ma aj dole tlačí, len kontrakcie nikde.