Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Ahojte 🙂 tak aj my sme sa uz vyliahli,nas Oliverko sa narodil 11.11. o 4.23 🙂 50cm a 3560g.Vcera nas konecne pustili domov 😀 drzte sa vsetky mamicky aj skoromamicky 😉
@miroslawka2255 Gratulujem, veľa zdrvíčka prajem 🙂 😉
ahojte volam sa šimonko narodil som sa 12.11. o 16.50 😀 važim 3700 kg. a 51 cm. 😎
@emmka9 jeeej moj datum narodenia 😉 prajem mu, aby mu prinasal tento kraaasny datum stastie po cely zivot 😉
@slady Srdečne blahoželám k dcérke, aj ja by som to už chcela mať za sebou. Po dnešnej kontrole ctg aj prietoky v poriadku, tak zase v nedeľu. Prajem Ti, aby si sa čím skôr zotavila a užívala si malú . Super, teším sa s tebou. Ahoj.
@misinka26 Srdečne blahoželám k synčekovi a prajem obom veľa zdravíčka. My sme zatiaľ 2v1.
Všetkým mamičkám, ktoré už porodili blahoželám, nejako ste sa rozbehli, nestíham odpisovať každej osobitne, tak prajem všetko dobré a držte nám palce, aby sme to aj my ostatné mali čím skôr a v zdraví za sebou.
Ahojte novebrovky...ako tak citam tak vacsina to uz ma za sebou :D Ja mam dnes termin no akosi sa malemu nechce medzi nas...nic ma neboli, netaha a to som uz aj okna umyvala, dom vyupratovala no uvidime... cakatelkam ako aj mne prajem vela stasticka nech to prebehne vsetko v poriadku :D
@miroslawka2255 gratujem 🙂
Maminky blahozelam *
Ahojte baby, chcem sa vás opýtať, tie čo máte tesne pred pôrodom, mávate aj vy také bodanie dole a bolesť lonovej kosti ? ja už nemôžem poriadne ani chodiť, tak to pichá, ďakujem za odpovede 😉
A ešte jedna otázočka, z výteru mi doktor zistil kvasinky, boli preliečne gynozolom, ale sa zase vratili, doktor povedal že pokial nemam s tym ja problemy, ze tak to nechame tak, nemoze to ublizit babatku pri porode ? poznate nejaky iny liek vhodný pre tehotné ?
Ahojte mamicky. Presne pred tyzdnom sa nam narodil nas nadherny syncek Filipko s mierami 3650g a 52 cm. Porod nakoniec ukoncili sekciou, z coho som este stale sklamana. Od stvrtku sme uz doma a uzivame si jeden druheho aj s vytesenym ocinkom.
Vsetkym dalsim mamckam, ktore to uz maju za sebou blahozelam a prajem vela sil a hlavne trpezlivosti. Cakatelkam v podstate to iste, hlavne nech to maju cim skor zasebou a svoje pokladiky uz pri sebe.
@alyze Ahoj.ja to bodanie mam,vzdy si myslim,ci sa uz nahodou nezacali kontrakcie,ale vzdy to prestane,niekedy ma bodne len par krat do dna,niekedy vobec..a bolest lonovej kosti,to je vraj kvoli roztahovaniu sa,najhorsie to je v noci..no inak neviem..
Baby dakujem vsetkym, mame sa uz fajn, aj ked so zltackou, tu v BS sa to inak tiez rozbehlo fici to tu jedna za druhou asi jeto vo vzduchu. Tak tym co porodili blahozelam a ostathym drzim palce!
@alyze Ahoj, aj ja pocitujem bodanie, ale len ked som niekde vonku a dlhsie chodim...ked uz citim ze to ide, max. sa snazim uvolnit a neboli to tak...su to ale len momenty...este sa mi nestalo, ze by ma to dlho bolelo, len take bodnutie a klud a po chvilke znova....mozno sa otvarame- netusim!
Kost ma boli tiez, je to nieco medzi svalovicou alebo akoby ma zmlatili🙂 Obmedzuje ma to pri vstavani z postele...v noci...preto troska cvicim jogu, pomaha mi to!
Kvasinky ovplyvnuje aj strava, myslim, ze zboznuju sladkosti a aj mliecne vyrobky...ale to sa mi len mari....no pocula som rakytnikovom oleji- ze pomaha, najdes nejake rady aj tu:
http://ozene.zoznam.sk/cl/100295/263278/Opakova...
Drz sa!
@adel22 no porod trval 6 hodin nakoniec, doktorka najskor trochu frflala (reakcia na plan co si nasla na stole:to co su tu za bludy), ale respektovala ho, rodili sme nez nastrihu no stichov mam aj tak dost, vraj tolko kolko by bolo aj s nastrihom, sestra novorodenecka bola uzasna, moj plan automaticky koloval cez sestricky a kazdeho koho sa tykal vobec som I'm ho nemusela pripominat. Len na nakoniec som skoncila na operacke a s ttansfuziou lebo sa mi tam zabudol kusok placenty a vela som krvacala, takze do mna naladovali oxytocin, potom este daky extra silny, na to antibiotika (kvoli horucke) takze som bola ako ihelnicek a z kazdej ruky hadicku a len striedali tekutiny 😀 ale uz som ok aj mala, az na to ze stale spinka a nepyta papat asi kvoli zltacke, a zaspava pri papani a ani nekaka velmi zatial, dnes Len raz, tak dufam ze sa rozpapa, inak taha kvalitne len kratko.
@slady No to je koza ta doktorka, to isto nejaka stara.....co sa este nezobudila! Aspon ze tie setricky to zachranili🙂
No tak to je dobre, ze uz je ok, snad sa to vsetko dobre rozbehne, ked uz budete doma, bude lepsie....
A to ze si sa prirodzene natrhla je urcite lepsie ako nastrih....rychlejsie sa zahoji- a hlavne je to prirodzene......tak si to uzivaj. Ahoj a vraj na zltacku pomaha denne svetlo, tak skus sa k oknu nastrcit s babatkom...aj ked naj by bol cerstvy vzduch ale uz je zimaaaaa🙂tak aby ste nenachladli...cau cau

Ahojte, tak my sme už na svete, volám sa Samko narodil som sa 5.11. o 13:15, mám 3430 g a 53 cm ... inak je to úžasný pocit mať doma takéto stvorenie, my sme už doma týždeň pomaly si zvykáme, len ten spánok, och ... držím palčeky ostatným novembrovčiatkam, nebojte sa maminky stojí to za to všetko 🙂