Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
tak ďakujem a verím že do tejto skupinky patriť budeme 😉
Ahojte baby, ja dnes od rána chodím asi každú hodinu pozerať na // na testíku... a neviem, či mám veriť tomu, že sa stal malý zázrak... Robila som si ovu testy od 12. do 18. DC a nič, stále negatívny... Už to vyzeralo, že príde mrcha, trochu špiním - už 3. deň, ale vždy len ráno a potom celý deň nič. Zdalo sa mi to divné, tak som si spravila testík... a je pozitívny :D Zatial sa nechcem tešiť predčasne, ale ak to bude pravda, budem najšťastejší človiečik na svete 🙂
@koriatko držím prstíky, aby to potvrdil aj doktor 😉
Ahoj novembrovky. Ja že tu ešte nikto nebude a tu už aká téma 😨
Tak včera som si našla aj ja //. Termín vychádza na 9.11. Takže k našim dvom chlapcom pribudne ďalšie bábo. Tak tajne dúfame, že slečna, ale aj keby bol chlapec nevadí.
Ahojte novebmrovky 😀 prepacte, ze sa vam sem pletiem, ja som prezivala nieco podobne, co prezivate vy teraz pred rokom...boze ten cas strasne rychlo presiel. Podobne ako @ceresna som mala termin 9.11., no nas Sebastianko sa vypytal na svet este v oktobri 31.10.2011, takze november sa nekonal. 😀
Len vam chcem popriat vsetkym krasne rastuce bruska, teste sa na svoje poklady, davajte si na seba pozor, pretoze prichod toho maleho cloviecika naozaj stoji za to 😀
Tak este raz vela stastia 😵
uz je zalozena aj sukromna tema novembroviek. ak chcete niektora pridat, tak sa hlaste... 🙂
Díky za privítanie.
@bambi2 tak ja sa presuniem do tej súkromnej témy. Môžeš mi napísať ako to funguje?
@mysti. Dakujeme. Tak ty už máš usmievavé slniečko doma... 🙂
@chalim Tento tyzden nemám kedy. Takže pravdepodobne budúci týždeň. Paradoxne som bola u gyndoša minulý týždeň na ročnej preventívke - a to už som bola tehotná 😕
babule asi sa ochvilu k vam pridam ak mozem....tiez sa mi akoze mrcha nepacila a akoze 3-4den mrchy mi je vecne zle urobila som si reku test a je tam //slabsia ale...je ...ozvem ako dopadlo....ovulka bola 10 11 12februar
ahojte takže ja som nevydržala a na teste len biely duch takže nič radčšej ešťe vo štvrtok pred RTG testnem ,ale to by mi už dnes aspon svetlunko ružový test vyšiel ako som smutná ale aj tak sa ideme teraz sťahovať,musím si dať dokopi zuby takže skusime v lete prajem Vám nech to všetky dotiahnete do uspešného konca a krásne zdravé detičky 🙂
@lucinka1104 aj ja som testovala a nič,len 1 čiarka ☹ ,ale dnes mám mať ms, tak dúfam,že bude (bojím sa či mi Mirena nerozhádzala cyklus), takže dúfam,že tento mesiac nám to už vyjde. Ideme prerábať tak dúfam,že sa zadarí skôr,keď budem mať hlavu zamestnanú aj niečim iným ako bábätkom.
@bambi2 ahojky pridas aj mna prosim?
@laluchova to su mamtesty alebo pepino?
Baby bola som u doktora dnes, fazuľka sa našla (že možno aj menej ako 5ty týždeň som), ale mám cystu na priemer skoro 3 cm, hneď mi vzali krv a ešte dnes okolo druhej budú výsledky, aby vylúčili mimomaternicové.. 😖
@vera3000 drz sa a mysli pozitivne, vsetko bude dobre a budes mat krasnu fazulku, drzim palce 😉
@barcelonka ďakujem, snažím sa myslieť pozitívne a aj to vychádza až na niektoré chvílky, ale 14ta hodina nikdy nebola ešte tak ďaleko 🙄 , samozrejme, že všetko bude v poriadku, však som ani ducha na teste nemala, koľajnice pekne zakaždým
@vera3000 urcite to bude dobre 😉 potlacami tie hodiny spolu, nech ti to rychlejsie utecie 🙂 , ja som 4tt+6 u lekara som nebola ale neviem nejako ma chvilkami akoby rypalo v podbrusku, myslim zeby to mohlo byt aj zapal mocovych ciest, s tym skusenosti teda mam, dnes vydrzim a uvidim zajtra.
@barcelonka ďakujem za podporu 🙂 mňa ten vaječník bolel, to je pravda, ale cystu som nikdy nemala a ani som nebola tehotná... prečo si ešte nešla k doktorovi?

@manamani1 áno...