Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@barcelonka plodový vačok, ale pre mňa je to už fazuľka 🙂 doktor ju ani nemeral ani nič, zameral sa na tú cystu
@vera3000 to je jasne pre nas su to fazulky hned od zaciatku 😉 a ako sa citis, mala si nejake nevolnosti, ci bolesti?
@barcelonka ako je mi zle niekedy na vracanie, niekedy na odpadnutie, niekedy mám kyselinu, vnútorne veľmi spokoná.. inak praktocká vec, robila som si test a čiarka je slabšia, to mám ako fakt začať stresovať???
@vera3000 a mas o moc slabsiu, nezda sa ti to, vies psychika robi svoje. Myslim na teba a drzim palce.
@barcelonka moja psychika je momentálne asi mimo 😅 bývala tmavšia, ale je pravda, že to bol iný druh testu, ale to mi nejde do hlavy, že keď fazuľku videli ako by to mohlo byť mimomaternicové.. stále by stresovala, ale vnútri mi niečo hovorí neboj sa, tak to asi počúvnem 😉 ale je možne, že to tu budú ešte 3 hodiny rečí čo keď... 😅
@lucinka1104
@janka369 baby mne jeden den pred ocakavanou ms vysli negativne testy a v den ked mi mala dojst ms som uz mala slabu ciarku.vydrzte moze sa aj neskor ukazat. 😉
@vera3000 no ved aj ja sa cudujem ze ked videl fazulku preco mimomaternicove... ked si si robila iny druh testu a este vnutorne citis ze je vsetko v poriadku, myslim ze sa nemas coho bat, budem sa s tebou tesit 😵 ze bude vsetko ok. a hodiny tlacime, tlacime 😉
@barcelonka pekne tlačíme, už o hodinku 🙂 keď ono to je všetko nové a vieš keby mi pred 10 dňami nepredpíše hormóny (sono úplne čisté), aby som vôbec otehotnela, že "mi to tam spí" a nejdeme do kúpeľov (41stupňová voda) a nejdem tam dnes v podstate spokojná, že nepotrebujem ani hormóny, tak by to bolo iné.. takto to vidím na traumu z gynekológov 😅
@barcelonka
@vera3000 ak vidi iba prazdny zltkovy vak, tak nemoze vylucit mimomaternicove. keby v nom nieco bolo vidiet, tak moze mimomat. vylucit... kedy mas prist znovu na sono?? zato netreba utekat hned ale az v tom 7- 8 tyzdni ked uz bije srdiecko...
@vera3000 no ved aj pre mna to je vsetko nove, a som tiez vystrasena zo vsetkeho mozneho ale zvladli ostatne tak aj my a vsetko bude dobre 🙂
@bambi2 takze mi staci v pohode ist az 7tt k lekarovi ak sa budem citit dobre a teda ak to dovtedy vydrzim 😉
@bambi2 ja som sa snažila, pýtala som sa sestričky, že či je to normálne, že vznikajú cysty a ona, že áno, preto robíme ten test, aby sme vylúčili tehotenstvo a ja že ale však ja som tehtoná... asi si nevšimla fazuľku na sone 🙂 s doktorom sme o tom tiež hovorili, povedal, že je to normálne, stáva sa to aj v bežnom tehotenstve, ale že sa musíme zamerať na to, aby sme vylúčili mimomaternicové, že treba vylúčiť všetko zlé
@barcelonka uplne staci lebo v 5tt este nie je nic videt iba zltkovy vak. zbytocne pojdete o 2 tyzdne znovu... takto budete videt uz chrustika..dovtedy to vobec nema zmysel. ak su nejake pochybnosti, bolesti atd, treba skor ale ina nie, je to zbytocne a treba prist este raz...
@barcelonka to hej 🙂 čítala so mto aj na internete, že niektoré ženy mali ako tehotné cysty vo veľkosti jablka a majú krásne zdravé deti 🙂
@vera3000 to hej, ale podla mna v 5tt tehotenstva, ved to je este skoro, to je jasne, ze este nic nemusi videt.. ja neviem kam sa ti dr. tak ponahlaju a hlavne nechapem, preco plasia ludi takymito ach, skoda slov... jasne, ze sa to moze stat ale urcite nie kazdej zene. mozno 1 z 10... len stresuju. aj mna plasila moja lebo v 5tt este nic nevidela a o 3 dni tam uz nieco bolo...
@bambi2 dakujem za odpoved a supnes ma aj do tej sukromky?
@barcelonka jasne 🙂 pozeram, ze ty uz si tam... mas to nalavo hore v temach NOVEMBROVKY
@vera3000 aj sa som citala o mnohych babam, co mali cysty v tehu a vsetko dopadlo dobre. bambi2 je uz skusenejsia a ma pravdu s tym plasenim bud. mamicek, myslim ze mozes byt kludna.
@barcelonka ja to nechapem... ked nie su tym celkom isti tak nechapem preco nieco take vypustia z ust?!!!!!! ono to je troska na psychiku.. preco radsej nepovedia, ze je este skoro aby tam nieco bolo videt?!!!!!! ten ich pristup, to je hroza 😖
Aj ja sa k Vam pridavam...ja som si tiez myslela a v kutiku duse si to asi stale myslim ze som teh.minuly tyzden mi bolo zle a bolesti som mala spr.test a negat.a potom som utekala dokotorvi ze mam cystu....piatok my zobral krv na HCG a dnes by mali byt poobede vysledky taka som nervozna ze to zle dopadne ☹
Aj vyvolavacku mi dali piatok a zatial nic,ziadna MS....ale kazdy den ma boli v podbrusku a vcera ma zacali boliet prsia asi uz dostanem MS ☹ dnes som 38 DC
ahojte baby, ja som si nasla // na 11 DPO, uz pred dvoma tyzdnami 🙂 termin mi vychadza na prelome 31.10/1.11. , k lekarovi idem az o tyzden v pondelok, ufffff neviem ako dovtedy vydrzim 🙂

@vera3000 chcela som to nechat na taky 6,7 tyzden ked nebudu nijake problemy a doteraz som sa citila naozaj fajn. Ty si pisala ze fazulka sa nasla, alebo to bol len plodovy vacok?