icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

bambi2
5. mar 2012

@vera3000 vobec si nerob starosti.. nemysli na to... vsetko dobre dopadne... uvidis 😉

vera3000
5. mar 2012

@barcelonka @bambi2 kažpodádne ďakujem za ukľudnenie 🙂 strašne mi to pomohlo

bambi2
5. mar 2012

ak chcete niekto do sukromky tak piste... 😉

vera3000
5. mar 2012

@bambi2 ja sa tu celkom nevyznám, ale išla by som 😀

bambi2
5. mar 2012

@vera3000 pridam ta a budes mat nalavo hore NOVEMBROVKY 2012 iba kliknes na to a si tam 🙂 uplne jednoduche

barcelonka
5. mar 2012

@vera3000 na to sme tu aby sme si pomahali a podporovali sme sa, ale urcite daj vediet. Ja budem mat za chvilku prestavku, takze obed vola a na chvilu si odychnem od monitora. Vela pozitivnej energie posielam 😵 😵 😵

vera3000
5. mar 2012

@barcelonka ďakujem 🙂 vidím, že aj ty v práci zarezávaš na koníkovi 😀

andy03
5. mar 2012

Ahojte kocky. My sme sa s mangelom v january rozhodli pre nase prvemimi a pred tyzdnom mi doktor oznamil ze som cerstva mamicka..tak radost prevelika..zajtra idem na kontrolu a a pre tehu knizku..tak sa pridavam k vam novembrovkam. 😉

mel84
5. mar 2012

@bambi2 ahoooj,mozem sa aj ja pridat do sukromnej? dakujem 🙂

bambi2
5. mar 2012

@mel84 pirdana 😉

baby2009
5. mar 2012

@bambi2 mozes aj mna pridat, sice nie potvrdene lekarom,ale o tehu niet pochyb...🙂

bambi2
5. mar 2012

@baby2009 ok 🙂

janka369
5. mar 2012

@martinkaastefanek tak to si mi dala zase nádej 🙂 , ono je fakt, že nejako nič nenasvedčuje tomu,že by som mala dostať ms. Skúsim testnúť ešte v stredu,teda ak mi dovtedy ms nepríde.

kukucka26
5. mar 2012

ahojte zienky ja som pol roka po potrate menzes som mala dostat 3.3 no zatial nic testovala som v den M poobede rapid cleare a bola tam druha ciarka velmi slaba dnes som si kupila dr.max dva pruzky a neodolala som a zas som testovala poobede a zas tam je ta druha ciarka no velmislaba duch som ci niesom ? ☹

barcelonka
5. mar 2012

@vera3000 tak obed za mnou, hej zarezavam na konikovi dnes nejak intenzivnejsie 😀 , sice uzavierka sa blizi ale mam to uz celkom fajn zmaknute, takze si mozem dovolit venovat sa aj konikovi. Ty mas aku pracu?

bambi2
5. mar 2012

@kukucka26 skus este urobit o 2 dni test.. potom uvidis... ale este nic nie je stratene ak mrcha meska. ak ti bude tmavnut, je to tam... 😉 ale najlepsie je robit test z ranneho mocu!!

barcelonka
5. mar 2012

@andy03 ahoj blahozelam 😉 , v ktorom si tyzdni ked si uz ides po knizku?

elise
5. mar 2012

tak babulky moje HCG 0 ☹ bábenká sa nezachytili☹ ešte máme dáke zmrazene tak dufam že sa zadari další mesiac. prajem vám bezproblemove tehulkovanie🙂

barcelonka
5. mar 2012

@elise to mi je luto, silno drzim palce aby to dalsi krat bolo vitazne 😉

vera3000
5. mar 2012

@barcelonka @bambi2 babi krvé testy pozitívne, má to jediný problém, idem teraz za sestričkou, dávajú mi odporúčanie do nemocnice, tak uvidíme

barcelonka
5. mar 2012

@vera3000 ked budes vediet viac napis, drz sa, vela stastia

vera3000
5. mar 2012

@barcelonka neskôr sem hodím sono 🙂 HCG mám 1174, takže nízke neni 🙂 dnes už toho veľa nestihnem, ale zajtra mám pekne prísť do nemocnice na sono a konzultáciu a vo štvrtok/piatok zase k doktorovi

bambi2
5. mar 2012

@vera3000 fuha, daj vediet potom. drzim palce, nech je vsetko tak ako ma byt!!!!

timona
5. mar 2012

baby, viete mi poradit...?som 21 DC od soboty pozit tehu test, dnes som bola u Dr. ale v maternici nie je nic vidno, tak poznamenal ze by to mohlo byť aj extrauterinná gravidita, ale ýe je aj tak ešete skoro aby v maternici bolo nieco vidno. Ale vobec netusim kedy bola OVU. Myslite, že keby bola pred cca 14 dňami tak by v maternici uz boli vidno nejake zmeny?

bambi2
5. mar 2012

@timona isla si zbytocne skoro k dr. v 4- 5 tt alebo skor este nieje nic videt. najlepsie je neponahlat sa a v tom 7- 8 tt ist. ked uz je videt aj srdiecko... 😉

timona
5. mar 2012

@bambi2 ja viem , ale vzhladom ze mam uz za sebou IUI a IVF vsetko neuspesne, tak uz som nevedela vydrzat, ked som zbadala // na teste. Ale tiez si myslim ze tak skoro by bolo asi tazko nieco vidno...

bambi2
5. mar 2012

@timona u mna nebolo este v 5tt nic videt ani zltkovy vak... takze je to zbytocne chodit tak skoro... ak nemas bolesti alebo nespinis, nekrvacas, neni sa coho obavat. uplne staci v tom 7 tt...

lucinka1104
autor
5. mar 2012

@milacik3 psrsia ťa bolia z tehu

stojdulka
5. mar 2012

ahojte baby tak ja som dnes 17DPO a test je krásne pozitívny, termín 9.11.2012

@bambi2 ešte to nemám od dr. ale test absolutne pozitívny takže by som rada kebyže ma pridáš do novembroviek

bambi2
5. mar 2012

@stojdulka jasne... 🙂