Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@barcelonka @bambi2 kažpodádne ďakujem za ukľudnenie 🙂 strašne mi to pomohlo
ak chcete niekto do sukromky tak piste... 😉
@vera3000 na to sme tu aby sme si pomahali a podporovali sme sa, ale urcite daj vediet. Ja budem mat za chvilku prestavku, takze obed vola a na chvilu si odychnem od monitora. Vela pozitivnej energie posielam 😵 😵 😵
@barcelonka ďakujem 🙂 vidím, že aj ty v práci zarezávaš na koníkovi 😀
Ahojte kocky. My sme sa s mangelom v january rozhodli pre nase prvemimi a pred tyzdnom mi doktor oznamil ze som cerstva mamicka..tak radost prevelika..zajtra idem na kontrolu a a pre tehu knizku..tak sa pridavam k vam novembrovkam. 😉
@martinkaastefanek tak to si mi dala zase nádej 🙂 , ono je fakt, že nejako nič nenasvedčuje tomu,že by som mala dostať ms. Skúsim testnúť ešte v stredu,teda ak mi dovtedy ms nepríde.
ahojte zienky ja som pol roka po potrate menzes som mala dostat 3.3 no zatial nic testovala som v den M poobede rapid cleare a bola tam druha ciarka velmi slaba dnes som si kupila dr.max dva pruzky a neodolala som a zas som testovala poobede a zas tam je ta druha ciarka no velmislaba duch som ci niesom ? ☹
@vera3000 tak obed za mnou, hej zarezavam na konikovi dnes nejak intenzivnejsie 😀 , sice uzavierka sa blizi ale mam to uz celkom fajn zmaknute, takze si mozem dovolit venovat sa aj konikovi. Ty mas aku pracu?
@andy03 ahoj blahozelam 😉 , v ktorom si tyzdni ked si uz ides po knizku?
tak babulky moje HCG 0 ☹ bábenká sa nezachytili☹ ešte máme dáke zmrazene tak dufam že sa zadari další mesiac. prajem vám bezproblemove tehulkovanie🙂
@elise to mi je luto, silno drzim palce aby to dalsi krat bolo vitazne 😉
@barcelonka @bambi2 babi krvé testy pozitívne, má to jediný problém, idem teraz za sestričkou, dávajú mi odporúčanie do nemocnice, tak uvidíme
@vera3000 ked budes vediet viac napis, drz sa, vela stastia
@barcelonka neskôr sem hodím sono 🙂 HCG mám 1174, takže nízke neni 🙂 dnes už toho veľa nestihnem, ale zajtra mám pekne prísť do nemocnice na sono a konzultáciu a vo štvrtok/piatok zase k doktorovi
baby, viete mi poradit...?som 21 DC od soboty pozit tehu test, dnes som bola u Dr. ale v maternici nie je nic vidno, tak poznamenal ze by to mohlo byť aj extrauterinná gravidita, ale ýe je aj tak ešete skoro aby v maternici bolo nieco vidno. Ale vobec netusim kedy bola OVU. Myslite, že keby bola pred cca 14 dňami tak by v maternici uz boli vidno nejake zmeny?
@milacik3 psrsia ťa bolia z tehu

@vera3000 vobec si nerob starosti.. nemysli na to... vsetko dobre dopadne... uvidis 😉